- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamu telefonok
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Hátha neked a H9 képe jobban tetszik, akkor még nagyon laikus szinten vagy fényképezés terén.
Ami nem probléma, mert ehhez idő kell amíg megtanulja az ember, csak nem tudtam és meglepődtem
Ha nagyobb rádiuszú élesítést teszel a U11 képére akkor ugyanezt a hatást éred el.
De sok esetben tönkreteszi a képet és természetellenes lesz.
Amikor elkezdtem szerkeszteni a képeimet, akkor volt amikor én is beleestem ebbe a hibába ezért ezt már tapasztalatból mondom.
Még amit nem értek, hogy az egyel korábbi képeknél fekete szemcséket kifogásoltál.
Erre azért emlékszek mert pont megjegyeztem magamba, hogy milyen jó szemed van hogy belenagyítva észrevetted. Én alig találtam meg, akkor hogy mire gondolsz.(#69251) Aryon87: Látványos
Kár, hogy az emberek belemozogtak[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest