Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi 14C - C-kategória
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben sajnos egyre inkább kezd körvonalazódni, hogy kicsit kevesebb szabadidőm van -főleg hétközben-, így esélyes, hogy a topikgazda feladatát nem tudom ellátni teljes értékűen előreláthatólag a következő néhány hónapban, fél évben. Személy szerint nem szívesen hagynám a topikot gazda nélkül, szívesen venném, ha lenne valaki helyettem/mellettem, mint topikgazdi. Ebből kifolyólag érdeklődök, hogy a topikban utóbbi időben (is) aktív tagok közül van-e olyan, akinek lenne kedve, ideje, energiája topikgazda feladatok ellátására? Egy fontos feltétel a tiszta előélet, ne legyen "karomnyi hosszú bűnlajstromuk" a lapcsalád berkein belül. Személy szerint örülnék, ha olyan embert találnánk, akit az egész topik elfogad, mint topikgazda. A válaszok jöhetnek a topikba is, de az off áradat elkerülése érdekében javaslom, hogy ebben az esetben képet is hozzon a kedves válaszoló!
Hogy én se csak az offal terítsem a témát, van még itt két kép Csesznek közeléből, egy pedig Komáromból.
LG G4
-
Arcképgyáros
válasz BigBlackDog #54351 üzenetére
Kár, hogy nem lesz időd fotózgatni.
Én például szívesen lennék topikgazda, de nem olyan régóta vagyok itt, a fototechnikai alapfogalmakkal is csak most kezdek ismerkedni, ráadásul nekem is a telem be fog sűrűsödni...
Amúgy szépek lettek (most is) a képek, a vonatos tetszikEgy kis meglepetés:
Panasonic Lumix CM1
Még nagyon ismerkedős fázisban vagyok vele.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
TomiJordi
tag
válasz Jack Oneill #54349 üzenetére
Szia jóképek de szerintem te ezektől tusz jobbat is csak kikel ismerned a telefont és estiképek is jók lesznek.várom a következőket.
Lacno:az első képek jók a téma is és mintha a tied egy csepet élesebek lennének mint Jack Oneil-é.az utolsó 3 kép bemozdultak.
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
-
ShadowLac
addikt
mivel működik a fényképező?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
-
-
Creepy
tag
válasz BigBlackDog #54351 üzenetére
De szép az a komáromi flirtes kép...
[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
dokee78
félisten
Tudtok ajánlani Free programot DNG feldolgozásra?
Nagyon amatőr vagyok,ezért nem árt,ha magyarul is tud. -
Aryon87
félisten
Annal idegesitobb nincs, mikor valamit le akarsz fotozni, es pozolnak elotte, es vagy 6x megismetlik a muveletet a szaros i4 miatt, es persze a tema elott nezik vissza a kepet, meg veletlenul se allnanak arrebb.. Tekintet nulla
Turista mar inkabb elokapja a Samsungjat a jobb kep remenyeben. En is lekaptam a parost, gondoltam megmutatom az eredmenytXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dokee78
félisten
válasz Just_Reboot #54364 üzenetére
PC-re gondoltam,telón is lehet annyira piszkálni,mint gépen?
-
Arcképgyáros
válasz bebolint98 #54367 üzenetére
Az autós elmegy háttérképnek!
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
Nagyon bejonnek a Xiaomi kepei, ezek pedig hangulatosak lettek.
Az autot elfogadnamXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
maximilian4
addikt
S7E kamerájából kihúzható a 10 másodperces gyári maximális záridőn felül még néhány másodperc? Gondolok itt alkalmazásokra, amik lehetővé tennék és valóban működne, nem csak fake.
Maxi
-
TomiJordi
tag
válasz Dr. 444Hertz #54370 üzenetére
Nagyon tudod fényképezni a csellót elmehetnének reklám képeknek is
Bebolint98:szép képek a minőség sem rosz egy ilyen kategóriás telefontól
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
deny330
aktív tag
Árához képest szerintem marha korrekt képeket készít. Ha a rendszere is rendben van, szerintem simán megfelelne a nagyobb gyártók között is. Jók lettek a képek!
-
Drakmusz
addikt
Jó képek,a naplementés nagyon hangulatos!
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Arcképgyáros
-
bebolint98
tag
Köszönöm mindenkinek!
#54373 deny330: A rendszerrel nincs gond, mondjuk én Cyanogenmod-od használok, de aki nem akar romolgatni annak a gyári rom,a miui is jó.
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54370 üzenetére
Jo kepek lettek. Ez a gep egy specko telefon vagy mar fotomasina? (Meg nem gugliztam utana)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #54377 üzenetére
A legegyszerűbb válasz: ez egy hibrid.
Bővebben: ez egy Panasonic okostelefon, melybe egy komplett kompakt fényképezőgép van beépítve 1" szenzorral.
(Vagy fordítva: egy Leica optikás Lumix fényképezőgép, melybe egy Xperia Z3 szintű androidos okostelefon van beépítve. )
Amúgy köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54378 üzenetére
Ja hogy ugy. Ertheto is a kepminoseg igy
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Creepy
tag
Az utolsó előtti, és az utolsó is nagyon szuper lett.
[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #54379 üzenetére
Talán csalás, de ha már telefonként dobták a piacra (ráadásul nem is most), akkor hozni fogom ezerrel a képeket tőle
(Egyébként sokkal nehezebb vele fényképezni, mint mondjuk a Nexus 5X-szel. Nincs benne HDR+, de még képstabilizátor sincs benne igazán, tehát a fénykép milyensége teljes mértékben tőled függ. Alapból se lő elfogadhatatlan képet, de ha ki akarod hozni belőle a maximumot, nagyon ismerned kell a képességeit. Viszont a lehetőség adott )Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz Dr. 444Hertz #54381 üzenetére
"Alapból se lő elfogadhatatlan képet"-re példák:
Lumix CM1
Viszont kellő odafigyelés így is kell, mert rossz fényviszonyban simán mosottá válik a kép, ha rosszul vannak beállítva a paraméterek.
Szerk: Ilyen szempontból például a Nexus 5X majdnem tökéletes készülék, hiszen - ha jóval szűkebb is a képességének tárháza - lehetőséghez mérten kiváló minőségű képet dob ki szinte minden kattintásra, akárhogy is lövöd a fotót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
iPhone 6S. Ködös este. Remélem a megfelelő linket csatolom. Semmi szerkesztés.
[link][ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz #18001664 #54383 üzenetére
Tetszik a hangulata
Talán egy hajszálnyit magasabbra raktam volna a fényes részt középen, de biztos nem véletlenül lőtted így, és amúgy így is jó a kép.Aryon: #54382-ben az utolsó képet neked csináltam, ezt elfelejtettem odaírni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #54384 üzenetére
Őszinte leszek, autó ajtót gyorsan kinyitottam és fotóztam azonnal, siettem mert hátul meg jött egy másik autó. Ha jobban ráértem volna, esetleg le tudom támasztani a tetőre akkor picit jobb lett volna.
Köszönöm a dícséretet. -
Aryon87
félisten
Kimentem csavarogni:
Automatan, es manual vegyesen.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]LG G5 v10c verzio
A manualisok tobbsege manualis fokusszal vannak, ugyanis a csilivilik miatt nem mindig sikerult a fokusz.
Az automatak is iranyzott fokuszosak inkabb.DrHertz: jo kepek, az uccso jopofa
Yamato: nem mernek egyedul setalni ott egyedul. Ijeszto hangulata van a kepnek, amugy jol sikerult
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #54386 üzenetére
Pfuuuuuh de sok kép...
De megérte végignézni.
Mindig, amikor megnézek egy linkelt képsorozatot, megjegyzem, hogy hanyadik kép miért tetszett, de most kb. a hatodiknál abbahagytam, mert egész jó képeket sikerült hoznod.
Gratulálok!
A második a személyes kedvencem, de úgy látom, sokkal jobban bánsz a jó komponálással, mint régebben.
(Kezdesz belejönni. És jó ez a G5, ne égesd be a kijelzőjét )Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54387 üzenetére
Koszi
Erdemes vegignezd mindegyiket, a lenyeg a kozepetol kezdodikXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54389 üzenetére
G5el is csinaltam, de az ujabb verzioval, a K8al is csinaltam
A kijelzo igyisugyis beeg mar, sot este be is egett, de mind1
Egy darabig meg marad a telo, pont ezert mentem vissza a nyaron bevallt verziora, mert tudtam hogy akkor jo(bb) kepeket csinaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
deny330
aktív tag
válasz Dr. 444Hertz #54382 üzenetére
Menj már, marha jók a makró fotók.
(#54383) YamatoVTEC A hangulat nekem is bejön, jó lett!
(#54386) Aryon87 Egy-két kép maszatosnak tűnik (alulról a tizedik, tizenegyedik), meg mintha nem lenne rajtuk fókusz (alulról a tizenkettedik). Amúgy abszolút jók, nagyon tetszik a minőségük. És igaza van (#54387) Dr. 444Hertznek , szerintem is sokkal jobb képeket lőttél most - bár tudom, tőlem ez nem lehet nagy elismerés, én is rettenet amatőr vagyok.
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #54391 üzenetére
K8. Most is megvan, nem adtam el vegul. Remekul helyt allt, masodlagosnak tokeletes
Ha tudna a HDR-t, a kameraja se lenne rossz, de meg kepstabi sincs benneDeny, azok valoszinuleg a manualis fokusz miatt van, automatan keptelen volt fokuszalni, igy megprobaltam manualisan allitani azt.
A mistani eredmennyel en is elegedett vagyok, a kis bakikat leszamitva, ugyanis ilyen kepeket meg nem csinaltam. Este/ejjel mar allvannyal fotoztam eddig. Es mondhatom hogy kicsit meg is vagyok lepve, sokkal rosszabbra szamitottam.
[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
válasz Dr. 444Hertz #54393 üzenetére
#54394) Aryon87 Jaah. Gondolom elég nehéz lehetett belőni a fókuszt. Amúgy igen, most marha jól sikerültek.
Szerk: (#54395) ToniSoprano Tetszik ez a miniatűr városnézet, jók lettek!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #54395 üzenetére
Nagyon jo kepek lettek
Creepy: valoban, csak meg delutan volt (kb 3 ora)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Villanyszerelés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest