- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz littlebrandy #4452 üzenetére
Szerintem ez LED-hez képest nagyon jó.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
.bableWes
őstag
válasz littlebrandy #4457 üzenetére
jaja, az csak azért, hogy ilyen is van köszi, köszi
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
ludsimon
veterán
válasz littlebrandy #4452 üzenetére
Ez majdnem olyan mint Xenonnal. Szerintem nem sokkal van lemaradva az N79!
Lehet az akku kíméléséért tettek bele Xenon helyett 2 LED-et?
(#4456) .bableWes:
Láncfűrész?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz littlebrandy #4460 üzenetére
Majd én is próbálgatom.
(#4461) legiaap:
Most nem azért, magamból indulok ki, de miért fényképeznénk este egy telefonnal?
Én nem szoktam, és szerintem nincs is sok látványosság, na jó, talán a belvárosban, és tűzijátékkor.
De amúgy én megmondom őszintén, az N82-vel talán max. 5x fényképeztem 2 hónap alatt este.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Nokia N79, full auto, nem szaroztam vele sokat, a boltban lőttem vele 2 képet, elhúztam a lencsevédőt és hajrá.
Azt megemlíteném, hogy a legelső
v11.049
2008.11.25-ös szoftverrel készült ez a két kép, úgyhogy becsüljétek, mert a többi 30-assal lesz!A 2. képen felvillant a 2 LED.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Nah, a #4463-ast nem ide szántam, már kértem törlést.
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz littlebrandy #4466 üzenetére
Nem az én autóm.
Neked Made in honnan származik a telód?
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz littlebrandy #4468 üzenetére
Nekem Made in Hungary.
Na de mindegy, látom a magyar piacra eredeti Made in Finnland nem került.
Mert a Made by Nokia se eredeti.pl Senki nem fogott még ki Made in Finnlandot.
De tökmindegy, megmondom őszintén, az N82 Made in Finnland és a Made by Nokia között képekben semmi különbség nem volt.
pl. ott volt legiaap Made by Nokiája, az is tök ugyan olyan képeket készített, mint az én Finnlandosom.Megebédelek, aztán jönnek az új képek.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz .bableWes #4470 üzenetére
Én is dolgoztam vele, még a nyár elején. Elmentünk dolgozni Zamárdiba. Egy McCulloch-al dolgoztam, egész jó ereje volt az biztos. Jó sok fát kellett kivágni, meg összedarabolni.
De tetszett.Rossz az idő itt Budapesten, esik az eső, így nem tudok mit fényképezni sajnos.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Innentől feltöltött N79-es képek a legújabb (v30.019) szoftverrel készülnek.
Full auto, makróba nem sikerült jól:
Ez a kép is auto üzemmódban készült, véleményem szerint túl sötét volt, azért nem sikerült tájkép módban. Jó sötét lett, nem akartam beégetni, pedig úgy akarta a teló és akkor nem lenne sötét.
Megkérek valakit, akinek fent van a gépén a Photoshop, megszerkesztené az utolsó képet, hogy ne legyen ennyire sötét? Nem akarom most letölteni, hosszú lenne, meg nem szép dolog.
Hozzáteszem, hogy én nem szoktam beleszerkeszteni a képekbe, én mindig a nyers képet töltöm fel ide. Most is azért kérek meg valakit, mert baromi kíváncsi vagyok, hogy mennyire részletes ez a kép, amit pár nappal az N82-vel is csináltam itt.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
feka007
veterán
Közben én itt lőttem pár istenkirály makrót:
water lily
nemtommi
ludsimon: Jók lettek
#4475: Kösz[ Szerkesztve ]
-
K800+10x50 binokulár
(Ez csak egy újabb hülyeség tőlem. Fölösleges nagyban feltöltenem a webre.)
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
feka007
veterán
-
LEFTHORSE1
őstag
Aki kiváncsi C905-el készült fotókra az nézzen be ide , azért a Top rated gombra is érdemes kattintani, szerintem a képfeltöltésekkel érdemes lenne mindanyiunknak átvonulni, innen majd lehetne komentálni őket
Cseberből vederbe
-
törölt tag
válasz LEFTHORSE1 #4482 üzenetére
Én szoktam nézegetni, igen nagy sikerei vannak a képeidnek, a panorámás megoldásodat, ahol a kisgyerek 3 helyen van, már koppintották is, az egyik topikban
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #4473 üzenetére
jok lettek. tényleg jo az n79. bánom hogy nem ilyet vettem.
off: a láncfürészröl meg annyit még, hogy sokat kell vele dolgozni h "rendesen" használd. de sztem kva jo szorakozás
feka007: az elsö az atom brutál. minden elismerésem ha nem irod ki, hogy n85, el se hiszem. ez pl jo példa, hogy feltudja venni a telo is a verseny a komolyabb fényképezökkel, de az jo ha 1000/1 kép ami olyan. és ez pont olyan lett. nagyon szép
imageshack-rol meg annyit, hogy én mindig annyit töltök fel egyszerre vele amit ki is rakok. 1xre 10db-t lehet feltolni, és nekem "nem lassul" annyira, de izlések és pofonok[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
válasz littlebrandy #4478 üzenetére
nagyon jok, tetszenek a témak. kár hogy itt erre fele nem nagyon van mit fényképezni... de elismerés
-
.bableWes
őstag
1. azért vettem LG-t, mer kva olcso volt
2. akkor még nem nagyon értettem a telokhoz
3. 2db nokia van a lakásba, igaz hogy nem a csucsszegmens, de elég lassu, meg nekem a symbian nem "garancia" vagy hogy irjamtévedés ne essék, mert nagyon megvagyok elégedve a secret-el, csak még 1 picit jobb képminöség kéne nekem
-
.bableWes
őstag
komplett szinskála az ég tényleg olyan szines volt, nem a telo torzitott
este 8fele:[link]
ez pedig hajnal 5kor:[link]
[link]sztem ha nem is háttérnek, meg kinyomtatni, de vállalhato...
ha jol emlékszek full auto minden, nem tudom....
-
feka007
veterán
válasz .bableWes #4485 üzenetére
Ja, jó képeket lehet lőni az N85-tel. Pedig nem is tudtam túl stabilan tartani a gépet így tó felett.
omg, én csak most nézem, hogy többet fel lehet tölteni oda is.. Régen asszem csak egyesével lehetett. Hát akkor végülis nem rossz.
Egyébként ezek az újabb Symbianos Nokiák már egyáltalán nem lassúak, nagyon gyorsak, a kamera 1 pillanat alatt elkészíti és megjeleníti a képet, a be- és kikapcsolás is nagyon gyors, meg nem telik meg a memória ha megakarsz nézni 2 képet, mint a régi okos Nokiáknál... -
littlebrandy
tag
N79 full auto, vak sötét :
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
-
feka007
veterán
válasz littlebrandy #4493 üzenetére
Jau lett.
-
feka007
veterán
N85
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
Ami igazán érdekes, hogy ezek a kép 18 óra után készültek, mikor már nem volt megfelelő fényviszony. (Megjegyzem, hogy a G600 itt már nem bírta volna hozni a tudását, tapasztalat.)
N79:Makró:
Törött csatlakozóAuto:
Törött csatlakozóEzt már nem tudom, annyit csináltam belőle:
Esőcsepp a levélenEz már 20 órakor készült:
Fa[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest