- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Maximális tiszteletem a tiéd, bár nem találkoztunk, de remek ember lehetsz, ezt így is kimerem jelenteni.
(#29762) S e t h: Köszönöm!
A témához hozzászólva, a Dávid nevében nem nyilatkoznék, de én csak hobbiból fotózok mobillal és azért is kezdtem el anno. Nekem ez több lett, mint sima fotózgatás, több annál, mint amikor valahova megyek és látok valamit azt lefotózom. El szoktam mennyi direkt csak fotózni, keltem már miatta nagyon korán és álltam fagyos szélben az autópálya felett is órákat, amíg jött két autó egyszerre. Ezeket csak azért írom le, hogy tujátok a képek sztoriait nagyjából.
Nem titok, olyannyira érdekel a dolog, hogy az elkövetkezendő két hónapban tervezem egy tükörreflexes gép vásárlását, aztán belevetem magam a témába. Addig is és az mellett is marad a mobil, ami mindig nálam lesz.
Úgyhogy bátorítok mindenkit arra, ha érdekli a dolog, akkor keresse tudatosan is az olyan pillanatokat, helyszíneket, ahol sikerülhet egy-egy remek fotó.
Ja és még annyi, hogy nem értek egyet irgum-mal, nem mindenkinek van ehhez tehetsége, pont ez, ami csak részben lehet megtanulni, de ez igaz szinte minden művészetre, hiába tudod a szabályokat, a technikai hátteret, ehhez több kell, ami leginkább kreativitás és az a képesség, hogy meglásd, amit más nem, és azt tanulni nem lehet.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest