Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wa2x_

veterán

válasz hito #29767 üzenetére

Maximális tiszteletem a tiéd, bár nem találkoztunk, de remek ember lehetsz, ezt így is kimerem jelenteni.

(#29762) S e t h: Köszönöm!

A témához hozzászólva, a Dávid nevében nem nyilatkoznék, de én csak hobbiból fotózok mobillal és azért is kezdtem el anno. Nekem ez több lett, mint sima fotózgatás, több annál, mint amikor valahova megyek és látok valamit azt lefotózom. El szoktam mennyi direkt csak fotózni, keltem már miatta nagyon korán és álltam fagyos szélben az autópálya felett is órákat, amíg jött két autó egyszerre. Ezeket csak azért írom le, hogy tujátok a képek sztoriait nagyjából.

Nem titok, olyannyira érdekel a dolog, hogy az elkövetkezendő két hónapban tervezem egy tükörreflexes gép vásárlását, aztán belevetem magam a témába. :) Addig is és az mellett is marad a mobil, ami mindig nálam lesz.

Úgyhogy bátorítok mindenkit arra, ha érdekli a dolog, akkor keresse tudatosan is az olyan pillanatokat, helyszíneket, ahol sikerülhet egy-egy remek fotó.

Ja és még annyi, hogy nem értek egyet irgum-mal, nem mindenkinek van ehhez tehetsége, pont ez, ami csak részben lehet megtanulni, de ez igaz szinte minden művészetre, hiába tudod a szabályokat, a technikai hátteret, ehhez több kell, ami leginkább kreativitás és az a képesség, hogy meglásd, amit más nem, és azt tanulni nem lehet.

[ Szerkesztve ]

..: Old Honda's never die - they just get faster :..

Új hozzászólás Aktív témák