- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
Amíg támogatása lesz, addig biztos nem marad nálam Sűrűn cserélgetek. Sajnos nem tudom. Javítani az Alzába kell leadni, ők intézik. Megvettem mellé az azonnali csere garanciát, tehát 3 éven belül bármi gondja lenne, 3 alkalommal azonnali csere, semmi javítás! Ahogy előttem írták, takarékosabb és több antutu, ami szintén nem érdekel. Teszi a dolgát akadozás mentesen és villámgyorsan. Kevésbé is melegszik, mint az S24 Ultra. Tartozékok: van rajta gyárilag fólia, egész jó minőségű, és van hozzá egy fekete gyári tok is. Igen, kintről érdemes rendelni hozzá cuccokat. Itthon elvétve lehet csak találni gondolom.
Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Minden téren remek készülék az én elvárásomnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest