Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #96241664

    törölt tag

    válasz Ricardo #105588 üzenetére

    Én már írtam a #105573-ben, hogy ha rajtam múlna, mi lenne ezekkel: játszhatna minden, csak jelezni kéne. Így aki vásárlás előtt rákeres, nem lesz félrevezetve, sőt, látni fogja mi hozható ki adott telefonból ha nem ragad le a gyári appnál.
    Szerintem ezzel nem bukná a célját a topik.

    A mostani helyett mondjuk "mobilos tesztképek" és "mobilos kreatív képek" lehetnének a topikok nevei.
    Makró lencsével, Open Camerával, QX 10-zel is lehet minőséget tesztelni, illetve gyári appal, szerkesztetlenül is lehet kreatív képeket csinálni.
    A határok egyértelműek lennének, mert a feltöltő szabná a topik kiválasztásával, hogy a kettő közül minek szánja a fotót és ezzel azt is, hogy milyen jellegű visszajelzést vár rá.

    Nem gondolom, hogy ettől jobban kiürülne a másik topik. Az a havi 2 GCam tesztkép jönne ide, amit te, Drakmusz, meg néhanapján még páran képviselnek pedig menne oda.

    Én így oldanám meg. Ha GCam képeket is akarunk itt, akkor egyedül így lenne értelme, mert onnantól minden másra is jogosan merülne fel a kérdés, hogy az miért nincs engedve.
    Szerintem vagy ez legyen, vagy maradjon a mostani, dobozból kivett gyári állapot vs minden más felállás.
    Vagy 1 topik mindenre és elé legyen jelezni mivel és hogyan készült. Csak hát ugye eredetileg ez volt és az sem volt jó mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák