Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Nowhereman #8497 üzenetére

    Kobayashi-t is majd csak ezév után lehet igazán felmérni szvsz. Jó dolgokat csinál az kétségtelen, talán egyike azoknak akik 'rátalálnak' a kategóriájukra.
    Mert a GP2asia megnyerése után a GP2-ben annyira el volt tünve, hogy a 22 fős mezőnyben azt az 1 dobogót 21 versenyző tudta hozni.
    De vannak ilyenek, semmi különösebb nem utal rá, aztán egyszer csak helyükre kerülnek, és kontra....valakinek mindene megvan, és mégsem tud érvényesülni a célkategóriában.

    Számomra pont ezért számít, hogy mennyi sorozatban szerepelt..és milyen eredménnyel. Mert ez mutatja hogyan találja meg magát, hogyan alkalmazkodik...minden széria más és más..pl. a GP2 futamokban rotálódnak azaz aki megnyerte az első versenyt, az a következőn a mezőnyből rajtol, és ha nézted a mostani GP2 asia-t Bahrain-ből, hát nem cicóznak, mindnek a jövője a tét, csapattárs a csapattársat is kilöki (mint amit Glock kapott pl. anno)
    Ahol egyforma autók vannak ott a mérnökök döntenek,...de mindenhol van legalább 3-4 erős csapat, benne 2-2 versenyzővel. Ütnek-vernek, mert mind tudja mi a tét.

Aktív témák