Hirdetés

Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz #70869248 #5741 üzenetére

    Neked is szól az előző írásom. Te mindig Hamilton oldalát képviselted én meg Alonsoét, így nem csoda hogy másképp látjuk.
    "Sztem ha az elejétől fogva keményen 'ráül' Hamilton-ra...nem segíti, és komolyabban veszi akkor megnyeri a VB-t (már ha azévben a McLaren nyerhetett volna bármit is)."

    Számomra nem tiszta hogy itt a csapatra vagy Alonsora gondolsz, aki egy Alonso-ról azt gondolja hogy év elején nem teszi oda magát ahogy bírja az totál nem ismeri mint pilótát szerintem. A csapat meg év elején nem nyomott senkit, szerintem. Később sem hanem vártak mert nekik is új volt a szitu, aztán döntöttek. Én máig úgy gondolom hogy a csapat nem döntött megfelelően, te meg úgy hogy Alonso sara. Bizonyára meglepte Hamilton de nem hinném hogy ez a teher zavarta, ha egy olyan környezetben amely később kialakult hozott egy olyan teljesítményt amely egy ponttal maradt el a vb címtől. Idegesnek biztos idegesebb volt, de nem a teljesítményre hatott inkább az agyára..(Hungaroring, ahol máig ő a főbűnös személy)
    Én maradok inkább annál hogy nem tudott alkalmazkodni az autóhoz és ez megbosszulta magát, mert mint kiderült csúnyán el kellett volna páholnia Hamit ahhoz hogy a csapat mellé álljon, de ő erre képtelen volt. Hamilton meg behúzni volt képtelen. Tudom újonc, nem számít hány versenysorozattal a háta mögött. Alonso sem volt a vb címes első évében valami higgadt alak de behúzta, pedig előtte nem kapott ilyesmi tehert ő sem, sőt talán kevesebbet kapott, bár az f1-ben hajtott, de egy minardi, tesztpilótai állás meg egy jobb év mint nem hiszem hogy nagyobb teher mint egy gp2-ben a bajnoki címes csata és azt megelőzően nem tudom hány bajnoki cím...
    Az az év így sikerült, majd jövőre derül ki igazán hogy Alonso természete olyan amilyen vagy lehet vele együtt is dolgozni hasonló tudású pilótának.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák