Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Peat;) #5737 üzenetére

    Ezt a gumidolgot nem igazán vágom, a szezon előtti teszteken ott voltak az elején, a szezon első versenyét Kimi nyerte Alonso előtt, mindketten Michelin-ről váltottak Bridgestone-ra.

    Hamilton egy 4ezer hengerűrtartalmú 10ezer max fordulatú autóról ült át az F1 2.4cc-s 18ezer fordulatú prototipus kategóriájú autójára, több pályán még egyáltalán nem ment, vagy máson mint mondjuk Bahrein csak 3 évvel korábban egy sokkal kisebb kategóriájú autóval.

    Szal én ezt a guminehézséget nem látom alátámasztva sehol, pláne nem hiszem azt hogy nagyobb kihívás lett volna mint egy Gp2- ről váltó F1-s újonc technikai ugrása.

    Alonso sztem egyik problémája ezévben kb. olyasmi volt ami egy idézetből kiviláglik:
    "
    Mit gondolsz a McLaren versenyzőpárosáról?
    -Heikki Kovalainen: "Azt hiszem jól fognak dolgozni. Fernando egy rendes fickó és gyors. Lewis jó munkát végzett tavaly, így megérdemli a helyet. Lewis természetesen kevesebb tapasztalattal rendelkezik, mint Fernando, de jó csapat lesznek."

    Tudtad, hogy Fernando Téged és nem Hamiltont említette, amikor arról kérdezték, hogy ki okozhat meglepetést az idén?

    -Heikki Kovalainen: "Örülök, hogy ezt hallom! Fernando mint versenyzőt jobban ismer engem, mint Hamiltont. Remélem, sikerül meglepetést okoznom."

    Nem jelent ez terhet Neked?

    -Heikki Kovalainen: "A Formula-1-ben mindig nyomás nehezedik rád. Igyekszem jól teljesíteni. Nem lennék boldog, ha a mezőny végén végeznék, ahogyan akkor sem, ha nem lennék biztos abban, hogy a maximumot nyújtottam. Ez jelent terhet. Fernando kijelentése nem okoz plusz terhet. Ez nem befolyásol."
    " formula.hu/régen

    Sztem ha az elejétől fogva keményen 'ráül' Hamilton-ra...nem segíti, és komolyabban veszi akkor megnyeri a VB-t (már ha azévben a McLaren nyerhetett volna bármit is).

Aktív témák