Hirdetés

Aktív témák

  • Nowhereman

    őstag

    válasz #70869248 #19329 üzenetére

    Nem kéne ezen leragadni.
    Webbo csak azt csinálta amit a mérnöke mondott. Ha előznie kellett, akkor előzött, ha gyors köröket kellett hoznia - hozta, ha gumit kellett kímélnie, akkor kímélt. Sumi és Brawn is így hozták össze a VB-ket. Csak most már nehezebb taktikázni - és el is taktikázták keményen. És ha nem figyeltél fel rá azokban az években, Sumiék se a kerékcserére építettek, hanem az eltólódás miatti tiszta körökre.
    Hülkenberget pedig pedig sorozatos sikánlevágásért meg lehetet volna büntetést, de még figyuszt se kapott. És kétszer is rázárt sikán után Webberre, mikor az jobban gyorsított ki az aszfalrótról, mint ő a rázókőröl. Az a sok idő a taktikai és itélethozatali kivárással ment el haszontalanul az idő, nem pedig azzal, hogy Webbo képtelen lett volna Hulkot legyűrni.

    Hogy mi a levonás: nos, a Sumi féle melékvány lehetőségek beszűkültek, a Hamilton féle brute force kerül előtérbe. Valszeg Webber-Pilbeam duó is át fogja értékelni az eshetőségeket, és legközelebb valami agresszívabbal próbálkoznak az ilyen szituban.
    Ebben megállapodhatunk. Hogy Webboban el kezdtek volna kételkedni? Nos a RB vezérkara egy percig sem gyógyult ki a Vetteldependenciából, és tény, hogy elszalasztott egy remek a lehetőséget, hogy még szilárdabban vezesse a VB-t és hogy Vettelt még mélyebbre ássa, haladékot adott a vezérkarnak, hogy ráfanyarodjanak a mostohagyerek támogatására.

    Utánam a kondenzcsik!

Aktív témák