Hirdetés

Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz #70869248 #17352 üzenetére

    Vérgáz?

    Más:

    Szerintem nem volt túl elegáns, de vártam valami hasonlót. Mondjuk Massának magától kellett volna elengednie Alonso-t, az utolsó 1-2 körben -üzemanyag okán- belassulva.

    Szerintem.

    Horner nyilatkozata, miszerint Ő nem csinálta volna, mert mindkét pilóta versenyben van... EPIC...

    Jordan-hez annyit, hogy azok könnyen tolják az állszent dumát, akik soha a büdös életben nem voltak még csak hasonló helyzetben sem. De ha úgy hozná a sors ők is simán meglépnék...

    Ki kéne tiltani a Ferrari-t? Akkor -Fair Play alapján- utánuk lehetne küldeni a McLarent és a Red Bull-t is. Sőt! A reanult is, hisz náluk is volt már ilyen, még ha nem is idén...

    Fel kell ébredni gyerekek! Ez nem sport, nem verseny. Ez ÜZLET. 2gramm nézettségért átírják az egész szabálykönyvet, amint hol így, hol úgy értelmeznek, attól függően, hogy az érdekek mit kívánnak. 100%-os Videóbíró itt sem lesz, mert azzal elvesztené az FIA a verseny menet közbeni manipulálásának az esélyét.

    Sokszor elhangzott már. Hiába van 2 pilóta a csapatoknál, csak az egyikük lehet VB. Előbb vagy utóbb meg kell húzni a vonalat, különben úgy járhatnak, mint a McLaren 2007-ben, vagy majdnem 2008-ban.

    Massa meg ne pattogjon. Melbourne okán nyugodtam mondhatta volna Alonso, hogy "Adós, fizess!"

    (#17367) silver star: El ne kezdj kérlek megint itt NASCAR-ozni. Ez nem az a Topic...

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Aktív témák