Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz Synthwave #16797 üzenetére

    Én meg pont az ellenkezőjét mondom, mint kcsa. A Fordot hagy meg álomnak, mert ha baja lesz, márpedig lesz ennyi idősen, akkor egy álmod omlik össze, arról nem is beszélve, hogy ha Te magad húzod meg csúnyán, elég gatya érzés lesz. A Szuzi meg ütni-vágni jó sokak szerint, ha abból tényleg ennyire kikíméltet találsz, akkor ki fogja szolgálni a tanuló éveidet, nem válsz meg tőle nehéz szívvel, és ha bármi van, tényleg minden bokorban találsz hozzá akármit ingyen, vagy olcsóbban.
    Aztán ha elmentél meglesni a Szuzit és kiderül, hogy mégsincs olyan jó állapotban, akkor menj és nézd meg a Fordot is. ;)

    Szerk.:
    Bár abban kétségtelen igaza van a fórumtársnak, hogy ha megmozgatja a fantáziádat, akkor talán érdemesebb arra koncentrálni. De ez a Belga papáé volt, aki csak műszakira vitte, egyébként garázsban állt, én is hobbinak vettem meg és alig használtam, azért van ilyen jó állapotban... hát nem tudom. Valószínűleg én vagyok túl pesszimista, de így legalább vagy igazam van, vagy kellemesen csalódom. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák