Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    Üdv újból!

    Szeretnék érdeklődni, hogy a QLC-k folyamatos írásos sebesség lebukása milyen faktoroktól függ? Tudom, hogy az aktuális telítetség megadja, hogy mennyi az SLC cache, és ha azt túllépi, akkor esik, de pl a másolási sebesség ez hogyan befolyásolja?
    pl. van egy egybe 500 gigás fájlom. Ugyanannál a bitnél fog beesni, ha winyó belsejérő másolok, mint ha a leggyorsabb csatolóján a rendszerek? Vannak olyan sebességek, amik mellett a vezérlő már elkezd pakolgatni?
    Mi van, ha az SLC hely 100 GB, én másolok rá 80-at, de amint az befejezte, keresem a kövi 80-ast és küldöm (teszem azt 5 másodperc-1 perc múlva)? Ha fér, és nem lépünk "SLC méret lépcsőt", akkor ez a 80 is mehet végig gyorsan?
    Remélem érzitek a kérdésköröm! :)

    Korábbiakhoz hozzászólnék: a HDS nekem is "regelj itt, kapsz kodot ott, add meg emitt, és kész" féleképp lett meg, de már többször is elgondolkodam, hogy egyet lépek a licencel feljebb, mert nem csak hogy a topikjában válaszolgatott a fejlesztő, hanem még 1-2 speciális emailes megkeresésemre is válaszolt ( akár több héten át, mikor bajom volt)! első pillanat óta ajánlgatom, de a fullos ingyen liszenszek tényleg kopóban, attól még ajánlom/használom, ahol csat tudom, mert a folyamatos futással generált görbék igen hasznosak tudnak lenni bizonyos esetekben!

    Tippeket várnék még: mire használható egy 120-as "írással kivégzendő" SSD?
    Nem akarnám csak íróprogival kivégezni, eladni nincs értelme, eladási ára nincs (840-es samu) ami megérné, nincs rokon akinek rosszabb lenne, HDD elé Cache-nek ahogy láttam nem éri meg (bár ez lenne a legjobb) vagy csak még nem találtam oké progit. Ha "torrent alá" raknám, az én rátámmal csak állna. Ha meg tényleg már halálán lenne, akkor meg pl. win temp- eknek (másik friss SSD-ről átirányítva) veszélyes, de minimum (talán) még lassítaná a rendszert.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák