- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz proci985 #155685 üzenetére
Csak eredeti hang. A 7/10 nálam annyit jelent, hogy ajánlott, habár nem feltétlenül többször nézős. A 8/10 pedig az örök klasszikus, kihagyhatatlan kategória, sokszor nézős.
a Love, Death + Robots habár igényesen van megcsinálva látványra, a sztori ugye nagyon vegyes, és 7/10-nél nem jobb egyik sem. Jó hogy írod ezt a Starcraft érzést, pont ez a bajom vele, hogy gamer stílusban készül, s ennek megfelelően egy nagyon könnyen fogyasztható, felszínes, infantilis valami, kb mint a vattacukor. Ami nem feltétlenül baj, kell ilyen is, csak nem sorolnám a "komoly" kategóriába.
A második évad szerintem sokkal gyengébb lett, a harmadikat meg nem láttam, majd pótlom.
Make Asia Great Again!
-
nagyúr
Pacific Rim / Tűzgyűrű (2013)
Valami megmagyarázhatatlan okból az volt a fejemben, hogy a Pacific Rim Roland Emmerich nevéhez fűződik, és illendő, több kilométeres távolságra el is kerültem. Aztán a napokban láttam valahol egy olyan félmondatot, hogy "Guillermo del Toro's Pacific Rim" - úgy mindjárt érdekesebb lett a dolog
A film első 15 perce teljesen jó. Szögegyszerű sztori, hatásos felvezetés jó világépítéssel, és némi ízelítő az epic méretű harcokból, amikre a film elsősorban épít - pipa. A folytatás aztán sokkal vegyesebb, és sajnos fokozatosan lefelé menő tendenciát mutat. A szörnyek és a robotok baromi jól néznek ki, a harcjelenetek jól vannak fényképezve és erős zsigeri hatásuk van, úgyhogy ez rendben is lenne - csak miután elég sok harc van, egy idő után feltűnik, hogy a harcok színvonala leginkább egy sokadik feles utáni kocsmai verekedésre hajaz, a taktikai érzék max. addig terjed, hogy ha van egy székláb a közelben, akkor azzal vágjuk fejbe a Józsit, felderítés, megelőzés, gyengeségek kihasználása nyomokban sem. Ezt kis mértékben sikerül egyensúlyozni a gigantomán humorral ( ), de tényleg csak kis mértékben, és azt is csak helyenként.pl. amikor az egyik robot egy komplett hadihajóval üti az esedékes kaiju fejét
A klisékből összerakott sztorival és karakterekkel még akkora gond nem is lenne, de ezen a vonalon is fokozatosan leépül a film, a végére már teljesen fullba nyomják a szereplők a döntéseket (pl. ). A nagy drámai befejezésben meg szokás szerint addig megy a feszültség fokozása és az utolsó szalmaszál feeling építése, hogy a megoldás törvényszerűen ökörség (van két vezető tudósom, abból az egyiket elküldöm kaiju agyat vásárolni - huh? ). És persze lehet mondani, hogy az ilyen filmekben nem kell logikát keresni, de miután ugyanezt az eredményt jó írással is el lehetne érni (csak több munka van vele), akkor biza' lefogom húzni azt a filmet, ami ilyen szar írással böki ki a szemem.ie. azt értettem volna, ha a riften belül robban fel a robot, és a természeténél fogva instabil képződmény bezárul, de miután átment a túloldalra, ez a megoldási lehetőség el kellett volna vesszen - de nem
Említést érdemel még a , amit mintha valaki más írt volna - rövid, velős közjáték, nagyon is realizmusban grundolva, kitűnő castinggal (majd lefordultam a székről, amikorkaiju-szervkereskedő maffia színrelépett )Ron Perlman Nehéz ügy a pontozás. A játékidő nagyobb részében élveztem a filmet, és simán adtam volna neki egy 5+1-et, de hülyeségek rendszeresen kizökkentettek, főleg a vége felé. Annyira nem volt irritáló, mint a Mortal Engines, meg volt egy-két kifejezetten jó szakasz is benne - valahol 4 pont körül lehet reális a dolog, +1 az elsőrangú látványért. Szóval 5/10.
#értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
sixpak
nagyúr
válasz proci985 #155687 üzenetére
Majdnem a teljes költségvetés a látványra ment el, valami 4000 digitális trükk volt a filmben....ha jól rémlik a Cinema magazinból 100 éve.
Nekem nagy kedvencem amúgy, többször néztem moziba is, mindig úgy jöttem ki, hogy irány az űrgyalogság....aztán pofon csapott a valóság.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
devil-k
nagyúr
Hajsza a föld alatt (1974)
The Taking of Pelham One Two Three
7/10A Travolta vs. Denzel Washington féle 2009-es verziót láttam, nekem az is tetszett, de az eredeti alkotáshoz nem volt szerencsém még.
Aranyos kis alkotás, ha lehet ilyet írni egy filmre. A hangkeverés az első jelenetekben borzasztó szarra sikeredett, a metrózajtól szinte semmit sem lehetett hallani. De mivel egy közel 50 (!) éves filmről van szó, ezért megbocsátható a dolog természetesen. Általában egy ilyen filmnél is mindig megnézem, hogy a szereplők közül kik élnek még és számomra megdöbbentő volt, hogy Robert Shaw 51 évesen már meghalt 1978-ban. A főszereplő, Walter Matthau nekem kissé kilógott a sorból. Úgy éreztem, mintha Columbohoz lenne szerencsém, olyan topis volt, kicsit olyan, mint aki most jött a Még zöldebb a szomszéd nője c. filmjével.Minden esetre volt egy-két vicces és érdekes jelenek a filmben:
- amikor Garber hadnagy lemajmozta a japán vasúttól érkezőket, ez olyan fennkölt volt, hogy belerakták a filmbe, olyan "magyarosra" sikeredett
- a film eléggé hímsoviniszta, többször is kihangsúlyozzák a nők "alávalóságát" és hogy mióta 1 hónapja dolgoznak a New York-i metrónál, a WC-vel is csak problémák vannak csak
- de volt még más elszólás is, no, de 1974-ben lehetett még ilyet mondani a filmvásznon, ma már ezért bitó járna
- érdekes volt, amikor a metróállomás főnöke elküldte a rendőr hadnagy Garbert melegebb éghajlatra és úgy beszélt vele, mint a kutyával... kapott rá egy reakciót később, de kicsit olyan hiteltelen volt ez a rész, a valóságtól távol áll
- amikor Garber hadnagy létére a városi rendőrparancsnoknak olyanokat szól be, amiért egy jó érzésű filmben/világban/valóságban már rég páros lábbal rúgták volna ki
- gyorsan kilábalva (?) a szegregációból beraktak egy fekete rendőrfőnököt New York élére... Ebben a kontextusban ez is vicces volt
- emberek haltak meg a filmben, de mégsem éreztem semmilyen drámát emiatt, nem láttam az ott dolgozókon, mintha érdekelne ez bárkit is
- a civil ruhás rendőr pedig borzasztó levágó volt, hogy ki lehet az az utasok közül...
A rosszfiúk karakterének kidolgozása kicsit gyengére sikeredett, hiányoltam közülük az igazi feszültséget, drámát, ellentétek kihangsúlyozását. Mr. Blue
halála pedig igen érdekesre sikeredett.
Ahhoz képest, hogy a 4 szín hogy eltervezte az egészet, ahhoz képest mégis olyan csúf vége lett az egész pályafutásuknak. Mr. Green felfogásával sem tudok mit kezdeni,a necces vég után simán hazament és otthon denyhelt az ágyban, feküdve a megszerzett pénzben, minthogy elhúzott volna melegebb éghajlatra.
Minden esetre érdekes volt látni, hogyan működött a világ akkoriban.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Grave_444
nagyúr
válasz perempe #154435 üzenetére
Ahol a folyami rákok énekelnek (2022)
Párom olvasta a könyvet, az jóval részletesebb, emiatt kicsit többre számítottam.
Nem igazán krimi, inkább dráma tele valóságos helyzetekkel. Lehet azonosulni több szereplővel is. Néhol kissé nyomott hangulatú, nagyon kerek a sztori. Az utolsó pár perc előtt csak vártam a lezárást és ürességet éreztem, viszont a kis csattanó méltóan befejezi, de utat hagy a képzeletnek. A mocsár, láp hangulata hibátlan.
Pontozni felesleges, akit a trailer vagy a leírás alapján érdekel az nézze meg."Egy kislány él egyedül a mocsárban. A családja elhagyta, ő kitanulja, hogyan maradhat életben, és nagy nehezen egyedül is boldogul. És boldog. Kivéve akkor, amikor be kell mennie a közeli kisvárosba: mert ott gúnyolják, kinevetik és félnek tőle. És ő is szívesebben választja a magányt.
De felnő, gyönyörű, titokzatos, rejtőzködő lány lesz belőle, és eljön számára a szerelem ideje – amikor azonban az egyik srác, aki udvarolt neki, meghal, mindenki egyértelműnek tartja, hogy ő lehet a gyilkos.
Mi tehet a magányos lápi lány? Azt amit mindig csinált a mocsárban: beleolvad a természetbe, menekül, bujkál és berendezkedik a túlélésre.Az elképesztő sikerű könyv, amelyet Magyarországon is többször újra kiadtak, Reese Witherspoon producersége mellett lett film: látványos, izgalmas, érzelmes történet."
Nem válasznak szánom, csak kevesen írtak róla.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz perempe #155588 üzenetére
A sziget szellemei (The Banshees of Inisherin).
Nem szoktam ide írni, bár szeretek itt olvasgatni (rövid leszek)
Nekem ez az év filmje, Colin Farrellnek és a film fényképezésére már át is adom a saját Oszkárkámat vagy valamit, amit a legjobb érdemel.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
eeXaa
addikt
Vót itt aliens abyss, terminátor, titanic, csak film nem.
2/10
....de az is csak azért mert legalább jól szét lett hfr-ezve -
proci985
MODERÁTOR
The man who killed Don Quixote 2018
Eszméletlen színészi játék, csodálatos operatőri munka, remek beállítások és káosz. Amikor működik, akkor zseniális. Amikor nem, akkor kvázi követhetetlen.
Gilliam filmjei az évek folyamán egyre bonyolultabbak lettek. A csúcs a Brazil volt, ez a film ugyan részleteiben csodálatos, de nem áll össze. Mondom ezt úgy, hogy a második nézés közepén vagyok.
7/10
#értékelés
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Komplikato
veterán
válasz proci985 #155713 üzenetére
Mondjuk a filmet nem menti, csak a készítőit, de valami 4x-5x ugrottak neki a forgatásnak. Ha jól emlékszem volt szereplő aki elhunyt forgatás közben. Volt amikor vihar elvitte a díszleteket, stb. El tudom képzelni, hogy kimaradt jelenetek vagy nem terv szerint elkészűlt részek fokozták a káoszt és követhetetlenséget.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ispy
veterán
válasz cyberkind #155712 üzenetére
Engem nem lep meg, sejtettem, hogy ez lesz. Ezért sem nézem meg. Nekem a látvány magában nem elég, ez család dolog meg nem érdekel. De ezt már előre lehetett tudni, nem tudom minek nézi meg aki tudja,.hogy nem erre vágyik.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
nagyúr
válasz Komplikato #155708 üzenetére
Nem, ilyesmiért nem, meg amúgy ebben a formában nekem nem is tetszett. Az ötlet teljesen cool volt, de az előzmények tükrében pont ugyanolyan marhaság volt, mint a film második felének jelentős része. Amit a
kaiju-bébi művelt emberünkkel, az még akkor is többszörös gerinctörés, ha konkrétan nem harapja ketté. "We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Komplikato #155714 üzenetére
tudom, az is csoda, hogy egyaltalan elkeszult. a tortenet a mozgokepen a filmben viszont emberprobalo nezokent. foleg, hogy a mozgokep layer is harom kulonbozo sztori.
a lezaras pl egy keret, de egyszeruen a sztori maradekaval nem mukodik.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
spiky03
veterán
Jaja, én is ilyen szalagcímet láttam, hogy látvány az ismét rendben van, viszont a történet már nem annyira.
Igaz volt aki 10/10-re pontozta.
De ugye nem vagyunk egyformák.Én ma eljutottam odáig, hogy megnézzem végre a Jurassic World 3-at.
Hát sajnos ez a rész mellé ment. Nekem nem jött be.
A kis nosztalgia jó volt benne meg a dinók jól néztek ki, de kb ennyi. Jah meg a hangok jók voltak.
A 3 rész közül ez a leggyengébb.Újra kellene nézni a Jurassic parkot.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #155719 üzenetére
főleg az elején, a HFR-rel együtt brutál nagyot ütött a látvány (tényleg olyan volt, mint egy természetfilm, a WETA megcsinálta újra)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Komplikato
veterán
válasz gbors #155716 üzenetére
Pár napos hír volt a víziló által lenyelt, majd kikipött kisgyerek. Az is igaz, hogy nem úszta meg sérülés nélkül, de annyira nem volt súlyos, mint egy gerinctörés.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
k-adi
nagyúr
IMAX, 3DNa megvolt a második Avatár film megnézése nekem is.
Első IMAX mozis élményem, ráadásul 3D-s is volt.
A szinkron az olyan amilyen, nem vártam sokat - nem is kaptam sokat.
Az IMAX élmény valóban élmény, bár a kép kicsit fakó volt nekem.. maradok az ETELE cinema 4k lézernél a továbbiakban is. Meg ott méltóztatnak feliratos vetítéseket is adni... nem értem IMAX-ba miért nincs legalább 1 feliratos, akár késő este
A film valóban "tech demo, bugyuta sztori" ahogy írod - a 3D-től nem estem hanyatt, sőt, a HFR meg néha kifejezetten zavaró volt, főleg az elején - aztán lehet hozzászoktam? Amúgy maga a film látványa valóban 10/10 - kivéve a tűz effekt, meg elején az "erdős" növényzet, az elég gagyi lett sajnos.. de a többi az pöpec, mind a víz, homok, naavik, stb.
A zene jó volt, bár kevés volt néha a basszus, a történet meg nevetséges, Halálos iramban (Fast & Furious) kék emberekkel, pandorán kb.
Összességében jól szórakoztam a filmen, megvolt a kellő látvány, szórakozás. A 3 órás játékidő valóban sok, de vegyes érzéseim voltak ezzel kapcsolatban: mikor úszkáltak a vízben stb, akkor azt gondoltam dejó hogy ilyen hosszú, nézném még...amikor meg ment a F&F szál, akkor meg a szemem kapartam hogy mikor lesz már vége... de az biztos, hogy ez a film tényleg moziba nézős.Ha pontozni kéne akkor egy erős 8/10 adnék rá vagy nézhetjük úgy is, hogy kivonnám exxa pontját a maxból.
-
PuMbA
titán
válasz Bad Pritt #155719 üzenetére
Ez a film elvitathatatlan erénye. Tényleg mintha egy másik bolygó természetfilmét néznéd. Ezt semmilyen más film nem adja.
k-adi: Az IMAX az ország legjobb mozija volt volt 6-10 éve, de mivel azóta egy forintot nem költöttek rá, már nem az. Nem csak a kép, de egy Dolby Atmos terem már a hangot is túlszárnyalja.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Komplikato #155721 üzenetére
Na ja, ha csak szimplán
, azzal nem lett volna gondom, all in good fun. De előtte alenyelte volna, és aztán vágja ki magát . Szóval no go.felsőtestét beharapva úgy megrángatta, hogy ott garantáltan tört minden, ami merev "We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
j0k3r!
senior tag
some men just wanna watch the world burn...
-
Yodamest
veterán
válasz k-adi #155722 üzenetére
Megnéztük mi is még pénteken, pár dologra a kommented kapcsán reagálnék.
A látvány az tényleg felűlmúlhatatlan, ezt gondolom senki nem is fogja vitatni, ezt a részét itt le is zárnám.Ami megosztó ennél a filmnél az a történet, illetve annak megítélése, ez megér egy bővebb kifejtést. Szerintem ez ilyen általános félreértelmezése sokaknak, hogy ha egy történet egyszerű és általános értékekről beszél, olyan mint a klasszikus disney mesék voltak, lásd Oroszlánkirály, Aladdin, Szépség és a szörny stb. akkor az rossz és "bugyuta". Ez lehet a mostani túlszteroidozott filmipar vagy médiaáradat hibája, nem tudom, de az egyszerű, klasszikus értékeket valló történetnek nem úgy kellene lecsapódnia az emberekben, hogy az hót ciki és bugyuta, szerintem..... Ez semmivel sem rosszabb történet -és az első rész sem volt az- mint egy bármilyen régi disney mese amiket anno szerettünk. Viszont tényleg ahogy ezek a nyilván már sokat látott alkotóelemek össze vannak pakolva és egy ilyen köntösbe, felépített, megálmodott világba be vannak emelve... na ez teszi Avatárrá az Avatárt, ez teszi egyedivé.
Mindenkinek szíve joga, meg maga érzése, hogy a történet neki milyen volt, de azért gondolkozzunk el ezen, hogy az Oroszlánykirály, Aladdin, Kishableány stb. történetek is hasonló klasszikus értékrendet követtek, semmivel nem voltak csavarosabbak ennél, szerintem azok sem bénák, felszínesek vagy bugyuták. Vannak filmek amik szimplán csak el akarnak mesélni egy kalandot, amivel együtt lehet érezni, nincs bennük nagy csavar vagy a végükön égbekiáltó cliffhanger. Ez a film ilyen és szerintem ez nem hiba vagy hiányosság.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Yodamest #155730 üzenetére
Egy olyan évben, amikor ilyen totálisan értelmetlen, inkoherens filmekkel akarták a nagy stúdiók kiverni az ember retináját, mint a Doctor Strange 2, Thor 4, Jurassic World 3 vagy akár a Black Adam az Avatar sztorija kész felüdülés. Család, összetartás, valahová tartozás, illetve az első rész után ismét és még hangsúlyosabban kiemelt természettel való viszony, az alcímben említett víz útja mind olyan témák, amik örök slágerek maradnak, lehet őket jól és rosszul is vászonra vinni.
Szerintem voltak hibái főleg a szereplőknek, felszínes, plot-driven volt egy részük tényleges karakter nélkül, illetve azért az én ízlésemnek elég súlyos retconokba futott bele Cameron, de ezzel együtt is ha az lenne a minimum manapság egy hollywoodi blockbusternél, amit ebben a filmben 3 órában végigvezetett már kategóriákkal jobb állapotban lenne a filmipar.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
senior tag
válasz proci985 #155681 üzenetére
(Starship Troopers - Csillagközi invázió)
Mikor eljutott Mo-ra is a film, akkor kapásból elkönyveltem, hogy ez egy agyatlan horror lehet, amit akkor sem néznék meg ha fizetnének érte. Viszont (gondolom a film apropóján) megjelent a film alapjául szolgáló 1959-es SF regény magyarul is, amit néhány év múlva már fillérekre leárazva árusítottak. Így történt, hogy "mégiscsak Heinlein" alapon én is vettem egy példányt. A könyv pedig váratlanul lebilincselőnek és elgondolkodtatónak bizonyult (nyilván nem véletlen kapott egy Hugo-t, ami akkoriban még jelentett valamit). A film pár évvel ezelőtt került a látóterembe ismét: valamelyik ismétlő csatorna adta éjszaka. Szóval megnéztem, és valami elképesztően borzalmasnak találtam, máig nem bírom feldolgozni, hogy mitől ilyen népszerű (Disney+-on is kiemelt volt kezdetben). Ez egy agyatlan nem tudom mi. Horror. Noha valamelyest felismerhető benne a regény cselekményének néhány mozzanata, a regény hangulata, mondanivalója, az egyes rétegei (politikai/erkölcsi eszmefuttatások, jellemfejlődés, felnövéstörténet, zárt katonai (férfi)közösség sajátos belső világa, a sci-fi elemek, stb.) totálisan elvesztek. (Lehet, hogy paródiának készült, és annak remek, de így, hogy nem sikerült felismernem, hogy mit parodizál, én nem igazán tudtam értékelni. Esetleg Sharknadó típusú filmként ("annyira rossz, hogy az már jó") elmegy. ) Szokás szerint elnézést a fanoktól.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
-
pohár
félisten
válasz PuMbA #155739 üzenetére
olyan 25-30 perc mindenestől (Mario, Indiana Jones előzetes, M:I rámpás videó - ami csak maga volt vagy 5 perc, ha nem több -, asszem ennyi filmelőzetes volt, a többi reklám)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
válasz pohár #155742 üzenetére
Oké, hogy névadó szponzor, de azért azon kicsit felhúztam a szemöldököm, mikor a harmadik fajta Simple reklám ment le...
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ez a M:I feature vitte el a reklámidő nagyrészét és tényleg izgi volt, enélkül átlagos lett volna a blokk hossza, szóval én annyira nem bántam. Azt sokkal jobban sajnálom, hogy nincs már perec a büfében...
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #155744 üzenetére
igen, a M:I blokk kb a negyedét tuti elvitte, ha nem többet, maga a reklám nem volt sok, max az IMAX-hez, vagy a filmhez köthetőek voltak ha jól emlékszem
a HFR először furcsa volt, de elég könnyen hozzá lehet szokni, főleg úgy, hogy nem fárad bele az agyad (?), mert váltogatták az FPS-t 24 és 48 közt, de mikor jöttek a 20th Century Fox logója, naaa mondom gec, ez HFR, teljesen el is felejtkeztem róla, rendesen fostam, hogy nehogy szappanoperás legyen a bő 3 órás játékidő
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz Bad Pritt #155744 üzenetére
Szerintem ultragáz hogy ott tartunk már 20-25 perc már "átlagos blokkhossz"
Most ha elkezded enni a popcornt 0. percben, és iszod a kólád, akkor az Avatár 2. a maga 3ó12p+30p reklám, azaz majdnem kis túlzással 4 órát kell kibírnod -- voltak jó páran akik ki is mentek filmközben
+ mire lemegy a reklám blokk, a popcorn fele/harmada elfogyPersze tudom, lehet "direkt késni is" azaz belekalkulálod a reklám blokkot, csak ekkor meg át kell magad vergődni a tömegen, akik már bent ülnek, nem kellemes... főleg ha a sor közepén van a foglalásod
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs