- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
En még úgy meg tudnám csinálni hogy Haaland helyére rakom Messit és akkor Henry, Dinho, Messi és Etoo is a pályán tudná lenni egyszerre, de Haalandot is komálom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szigma70
addikt
válasz Sirandrish #13851 üzenetére
Rakd be Haalandot középpályára, nem mindegy? Alap statban is jó lesz, és úgy sem számít már semmit semmi
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Sirandrish
legenda
válasz Szigma70 #13852 üzenetére
Mondjuk már nem is játszom, szóval akár kapuba is rakhatnam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mrguba
őstag
válasz Sirandrish #13854 üzenetére
Mikortol lehet tolteni es jatszani a 24 et?
ULTIMATEt vettem -
Madn!ght
addikt
Azért azt elég méltatlannak tartom, hogy egy ilyen Ronaldo (99) lap nálam nemhogy javított az eredményességen, de még egyértelműen rontott is…
Tegnap mondom tolok pàr meccset. Div5, utsó checkpoint, 10/1 meccset tudtam nyerni. Na nem azért, mert annyira jók voltak az ellenfeleim, hanem mert a saját csapatom megver a botladozásaival és a pontatlan passzaival. Érzésre az agility, a reaction a balnce és valamennyi passz statisztikai értèk kb. bronz szinten mozgott a 99-es lapjaimnál. Benzema és Neymar 1-2 meccsen kitűnt, de kb. ennyi is… Érdekes, hogy ilyenkor az 5* skillek helyett sokszor csak valamilyen béna 2-os animációt csinálnak.Nagyjából az elmúlt évek legkihegyezettebb csapatàt sikerül most összerakni, de a teljesítmény/játékélmén az nagyon kiábrándító.
A 24-et nem veszem meg, ahogy ezt is januárban kezdtem, talán akkor becsatlakozom. Talán. Számomra az sbc kaparós sorsjegy grind az az egyedüli “szórakoztató” része az egész játéknak, de már attól is sikerült megcsömölni.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Madn!ght #13856 üzenetére
nem vagy ezzel egyedül. Mondjuk én legtöbbször ezt érzem. Nekem pl Messi kalap semmi. Mbappe ok de nem mondanám, hogy a fifa történelmem legjobb támadója. Tényleg csak annyit veszek észre belőlük hogy extrábbak, hogy vannak olyan 0 %-os lövések amik mégis bemennek. De az hogy lesen áll, kapuba szalad stb ugyanúgy megvan.
Taktikán se veszem észre, hogy az lenne amit akarok. LCM KDB stay edge of the boxon van nem tudom neki a box mit jelent, de számtalanszor esett át a csatárom rajta. Aztán lehet hogy nyomkodom az L1-et azért rohan be mindig és az én hibám.
De persze minden ellenfelem full pressben fél pályán áll, ha nála a labda mintha minden játékosom 2 méterre lenne, ha nálam a labda akkor minden játékosa rajtam két passzt nehezen tudok adni. De persze skill issue nem tudok játszani.
Tegnap meglett a kvali 6/5-öt utána gondoltam funolok kicsit full ikon csapattal. Nem tudtam nyerni egyet se.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
persze csak szomorú, hogy olyan játékosok vannak akiket amúgy csak futbinen látsz aztán nem tudsz velük egy élvezeteset játszani. Mondjuk az élvezetes játék mint olyan elég szűken értelmezhető a fifában sajnos
De legalább a pickből jött egy Carvajal nem kell megvennem. Amikor jobban örülsz mint egy Mbappenak
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Mondjuk az eleve vicces, hogy egy játéknál a gameplayt a szerverek ennyire befolyásolják. Persze szerintem (és itt lehet jön okosabb ezt kijavítani) ez azért van, hogy a játék folyamatosnak tűnjön. Csak így igazából kamu az egész. Mert ha töredezett lagos szar, akkor fogod azt kilépsz, vagy nem játszol soha többet. így meg igazából sosem tudod, hogy mi van pontosan.
-
|AP|
veterán
válasz bodnar123 #13865 üzenetére
én sem látom mi megy mögötte. Amit én látok, hogy így a játék végére minden ellenfelem fénysebességgel közlekedik a pályán, a passzok, lövések teljesen esetlegesek, totál flipper az egész játék.
Nem magyarázom, mindenki tudja miről beszélek, aki játszik még mindig vele.
A jövő évi packokért próbáltam még játszani, de ebben semmi élvezet nincs -
Sirandrish
legenda
Létezik hogy egy darab Puskás sincs a marketen??
-
EA's hit
őstag
válasz Sirandrish #13867 üzenetére
Szinte semmilyen ikon nincs már piacon, csak nagyon elvétve.
-
Sirandrish
legenda
-
|AP|
veterán
válasz Sirandrish #13869 üzenetére
nyitogasd az ikon picket, előbb-utóbb beadja szerintem
-
Sirandrish
legenda
-
Woodslave
félisten
válasz Sirandrish #13871 üzenetére
Nekem is jött onnan. Többször is benne volt
-
thebigK
addikt
válasz Woodslave #13872 üzenetére
ez az icon pick is ugyanazokat dobálja vissza, néha 1-1 kivétellel. Se dagi, se pelé, gullit, garrincha, hogy szép legyen a kollekció, mindig csak ballack-figo-socrates-owen
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
miro.
senior tag
Tegnap este letoltottem ujra a 23-at,mondom megcsinalom ezeket az objekteket ma delelott a kovi reszhez.
Csinaltam kb egy 30-40 darab 85+x10-et, kis tuning azert kell,mert eselyem nem lesz.eleg jol osszejott:
[kép]Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
skroy
senior tag
Ez a Mbappe lap sem lett túl olcsó. El lehet vele tökölni egy ideig.
Pelé ehhez képest elég olcsó lett. Ha nem lenne már meg, kiraknám.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Nincs már webapp? Hogy sbc zek?
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #13885 üzenetére
24 éve nekem is jó lett volna
-
Woodslave
félisten
Na kificcent Benz is utolsó hiányzóként.
-
Sirandrish
legenda
Már nem megy a webapp?
Amúgy tegnap találtam egy Puskást..220K volt. Nyilván nem ért annyit, hiszen ingyen kapok sokkal jobbakat, de Puskás az PuskásEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Woodslave
félisten
7/6 a wl egész élvezetes meccseket játszottam. Amelyik elvert az full inter csapat már tudtam az ilyenek mindig nagyon jók az is volt.
Pele qrva jó. A másik durva meglepetés Van Dijk cdmben. Tudom hogy az az ss poszt de eddig cbben játszattam de cdmnek is zseni.
Tudom kiafaxt érdekel ez már
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Énis félgőzzel letoltam a wlt semmi értelme már csak a tovább vihető packok miatt megcsináltam így minden csomag kész van, nemtudom jövő héten dobnak-e ki mégegy kört ha igen akkor nem törlöm le a fifát addig egy utolsó bohóc kört még megér.
Mgplayz89
-
Woodslave
félisten
13/10. Tudom hogy ez már bohóc wl nem játszik komoly ember az is csak objektív miatt de legalább egyszer jó lenne egy 14 win még ha nem is jelent semmit de jól esne
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #13895 üzenetére
Hajrá! Én belekezdtem a WL-be... de végül törlés lett belőle. Nincs erőm végig játszani. Ugyanazt játékot. Ahogy sejtettem, ha minden megvan ingyen, akkor semmi értelme játszani, mert ugye a fun dolog nem ilyen. Vagy én verem meg túl könnyen az ellent (a gép nem segít neki), vagy az esports nevű lövi át az embereimen sorra a labdát. Van az a kevés izgalmas meccs, de ott meg mindig valami szar dönt. A gond, hogy remény sincs rá, hogy ez jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest