-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #19100 üzenetére
A creative run az egy k**va jó dolog amúgy Csak tudod ezzel is az a bajom, hogy ahelyett, hogy normális passzrendszert csinálnának inkább odaadják a kezedbe az irányítást, hogy fussál te jó helyre.
Ezt a részét sem értem a játéknak egyébként. 19-20-ban viszonylag normális passzrendszer volt. De még a 21 elején is. Ahhoz képest most 5ből 4 passz totál másfelé megy. Szélről nem tudok középre passzolni mert 5-ből 4-szer a kapus kezébe passzol. -
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #19101 üzenetére
az katasztrófa. Mondjuk az már tavaly végén is az volt.
Szélen elviszem. A csatár meg szalad be a kapuba, a passz természetesen a kapus kezébe ahogy mondod. Tudom csinálni kellene valami időhúzó skillt amíg a csatár rá nem jön hogy nem neki hanem a labdának kell a kapuba kerülnie és visszajön
Amúgy nem lehetne egy olyan játékot csinálni ahol nincs úgymond kimondott Meta? Ahol tudsz olyan játékosokat is használni akik a való életben legendák, itt meg sbc töltelékek?
Röhögtem a spanyol - akármelyik meccsen Koke az atletico madrid legendája mondta a közvetítő. Írtam is havernak itt max sbc-be jó de lehetne sorolni.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Madn!ght
addikt
válasz Nandinagy #19101 üzenetére
De az alapvonalra lefutás, bepassz azért még mindig elcseszett… 5/4 alkalommal a hátvédeim beszaladnak a kapuba, a támadó persze vagy visszalép, vagy megtorpan. (AI)
Az, hogy a 95ös passz ratingű játékos ugyanolyan falábú, mint a 60-as, arra meg már megint nem tudok mit mondani.más: tegnap megint egy gyozelemre voltam a div-től, erre jött a szokásos koreo: megállt a csapat, kamutizik tömkelege, kiállítás és lesérülések. megjegyezném kb folyamatosan ilyen 1850 skill körüliekkel játszottam 8-10 meccset. Addig teljesen jól ment, nagyjából balanszos meccseim voltak, majd mikor végre a szintlépés kapujában vagyok, jön egy -200 skill hullám. És már nem először. Lassan teljesen biztos vagyok benne, hogy a divíziók közötti átjárás is manipulált, egyszerűen nem lehet bizonyos szint felé kerülni, mert nem hagyhatja a játék. Aztán persze most megint megrekedtem 1700-on, mert kettő meccset lehetetlen egymás után nyernem. Hihetetlen, folyamatosan 1 win 1 loose…
-
toxicjew
addikt
válasz Woodslave #19100 üzenetére
Te is meg tudnád csinálni, ha akarnád, de egyrészt nem létszükséglet használni, másrészt kezdik már túlbonyolítani. Jó, hogy nem már a szögleteknél is egyenként kell majd beállni a kapu elé Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #19108 üzenetére
Az idei újítások nagy része elég elterjedt lett ha megnézed(nutmeg,bridge,creative run) részben kényszerből. Az utóbbit azért nem látod sokszor mert az embereknek nincs feltétlen kedve újat tanulni. A nutmeg is sok embernél viszonylag kényszer bár egyébként én olyan sokszor nem használom mint kellene. Rendszerint hátul szoktam ha letámadnak és üres terület kell meg szélen ha beakarok törni az alapvonalnál.
Nekem ez a védekezés cucc még mindig értelmetlen már nem azért. Jobb stickel 8 játékoson végigváltok mire itt lenyomok 1 gombot meg reagálok arra, hogy épp melyik gombra osztja azt a védőt aki kell. Gondolom itt is a szögtől függ, hogy épp melyik védő melyik gombot kapja de azért ehhez is kell reflex.A jobb stick még mindig 100* gyorsabb. Az l1es váltással is 2.-3. próbára eltalálja a gép kire gondolsz szóval még az is gyorsabb.#19103Woodslave
Ilyenkor szoktam használni a creative runt ha van rá elég időm. Ugyanezt csinálja a játékosom nekem is#19104Madn!ght
Igen ilyenkor van az, hogy beváltasz 1 cbre és te megpróbálod megoldani. Az a vicc, hogy az ellenfélnél ilyen nincs. Ott valakin rajta van a többi meg gyönyörűen védekezik, sőt az AI még a passzokba is beleugrál magától. Nálam meg szépen elengedi az összes ilyet[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
-
Woodslave
félisten
lesz ma vajon icon pack?
-
Woodslave
félisten
én lexarom. Azért csinálom meg ha lesz adjon okot hogy odaadjam a pénzem
Kérdés Naingollan vagy Kimmich cdm-be 4-1-2-1-2-ben Egyébként ez a csoda ebben a játékban. Megvettem Spinazollat, végre kezd Naingollan és izgatottan várom hogy játszak. Aztán...tudom mi lesz az első meccsen.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Ez így elég necces lesz.
EBBEN A FORMÁBAN LEHET MAJD ELVILEG WEEKEND LEAGUEZNI A FIFA 22-BEN!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Woodslave
félisten
válasz LendvaiFeri1 #19115 üzenetére
tényleg az lesz a végén hogy a középxar játékosok már semmit nem tudnak csinálni. Rivalsban már nem leszel rank 1, wl-re nem tudsz kvalifikálni.. Marad a sb
-
toxicjew
addikt
Te írod a cikkeket vagy miért promozod ennyire ezt az oldalt? Jól le van maradva egyébként, már bő 2 hónapos ez a leak és itt is beszéltünk róla. Most is azt mondom, hogy nem támogatom ebben a formában (casualokat szopatja), de várjuk ki a hivatalos infókat sztem.
-
|AP|
veterán
amúgy ez ebben a formában szerintem f@sság...
Ha az kapja meg egy játékos jobb verzióját aki előrébb végez, akkor teljesen el fog mélyülni a szakadék a profik és a lelkes (vagy kevésbé lelkes) amatőrök között. Aki profi, az brutál játékosokat kap, amivel még jobb lesz a csapata és még kevesebb esélye lesz a kevésbé jó játékosokkal rendelkezőknek.
Most azért ki lehet grindolni egy jobb lapot kellő kitartással (és szerencsével) már div 4-5 szinten is. -
owen23
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Fifa 21-et, Ea Desktop-on keresztűl.
A gond az, hogy átállítom a grafikát a legjobbra, de mégis amikor elindul a játék akkor alap gyenge grafikán indul el.
Mitől lehet ez?http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_uj_logitech_x-530-as_hangfalszett/hsz_1-50.html
-
Nandinagy
addikt
Szerintem meg jo otlet. Ismerek olyat aki stabil elit es lehozza a szezont 0 ertelmes pickel. A profi meg az amatorok kozott igyis brutalis szakadek van mert oket penzeli a csapata amibol vesz fifa pontot. Raadasul ha nem lenne penzelve se lenne ellenuk eselyunk. 2 ev alatt 4-5 verified jatekost ha megvertem de vagy 20-30tol minimum kikaptam. Elenyeszo.
-
Nandinagy
addikt
és #19122gjoe
Nem írtak olyat, hogy te nem nyithatsz Messit. Annyi van ott, hogy minél magasabb rangban végzel annál jobb verzióját kaphatod meg a játékosnak.
Ez nem is a szóban forgó Messinél lesz érdekes mert azt úgysem fogja megint senki kinyitni. Hanem, ha tegyük fel lesz egy Wan-Bissaka. Mondjuk g3-ig kaphatod a 84es verziót g1 felett meg 86. Aztán gondolom piacról mindkét verzió megvehető.
+Ez még mindig csak a wl pick. Idén egy darab használható wl pickem volt TOTS előtt. 84 If Carrasco. Szóval felesleges ezen lovagolni mert ugyanúgy igazságtalan lesz a játék.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Spanyol játékosok kellenek majd a WL-ben, ha szeretnél extra picket. Még jó, hogy van kb. 3-4 épkézláb spanyol a keretben...
-
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #19124 üzenetére
nekem lazán összejönne egy ütős csapat. Persze most hét végén nem érek rá játszani...
-
Jinxb1rd
addikt
Minden iylen leaknél azt kellene spammolni egyébként első reakciónak, hogy: jójó, de a szerverek javulni fognak? Mert ez az újítás addig senkit se érdekel.
We are only Stardust...
-
Nandinagy
addikt
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #19124 üzenetére
EOAE Ramos és Tots Vasquezen kívül senki, még szerencse, hogy most nem tudok játszani Nem mintha kötelező lenne az objective.
-
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #19128 üzenetére
Van most a másik object, ahová meg full spanyol csapat kell, az így jött ki:
Cserepadon Busquets, Lucas Vazquez. Csatárom mondjuk nem nagyon volt, de így is simán meglett 4 meccsből.
Az extra pickekhez meg csak 8 spanyol kell, jöhetne még de Jong, Messi, Suarez/Eto...francba... valahogy csak meg kellene oldani a hétvégét
-
Kristof_94
nagyúr
válasz toxicjew #19129 üzenetére
Persze, de most elég barátira is vették, gondolom nem véletlen. 15 győzelem azért nem túl sok, nem hiszem, hogy a játékosok döntő részének elérhetetlen lenne.
Mondjuk ha nem játszol, már tuti jobban jártál!(#19130) |AP| : Szépen összevan rakva! Azt a Laporte lapot én is néztem, de már úgy tűnik késő bánat...
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #19131 üzenetére
Nem azért de a franciáknál is 15 win kellett. Ahhoz képest szerintem háromszor több francia lap van a játékban mint spanyol Úgy a használhatókra gondolok.
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #19131 üzenetére
Ja hát sima lenne, de mivel elutazom így tényleg bukó. De nem is bánom, idén aszem 3 wlt hagytam csak ki összesen...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Nandinagy #19127 üzenetére
Nekem meg az, hogy elkezdek vele játszani early accessel, mert EA play Pro-t betolom, tökéletesek a szerók meg minden, aztán mindenki rászabadul a játékra és kész. Addig volt élvezetes és játszható az egész.
KEMÉNY 1 HÉTIG játszhatóak a szerverek, amíg kevesen játszanak. Számomra legalábbis, telekomos kábeles nettel.We are only Stardust...
-
Gaborz1
senior tag
válasz Kristof_94 #19137 üzenetére
Lesz igen.
Ez a terv, Ramos már úton, a 2 nagy SBC-je már kirakva.
Mindenki First Owned.
Padon csak TOTS meg FOF lap.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Woodslave
félisten
Na végre sikerült feljutni div 3 1600 és 1546 skill ratinges játékos társakat kellett leverni hozzá
Tegnap a 85+ dobott egy Phillipset.. kösz
Draftoztam is egyet legnagyobb meglepetésemre egyet nyertem. A toty Mbappe nem xar lap. Rajta kívül komolyabb játékost nem tudtam kipróbálni
-
Nandinagy
addikt
Egész jól alakul az a Path of Glorys cucc
Florenzi elvileg kimaxolva ha megkapja végre.
Vinicius 97 lesz és döntős.
Paredes 96 és döntős. Nem is tudok kinek kéne jobban az 5/5 de paredest kipróbálnám 1-2 sorral feljebb vele.[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
-
-
toxicjew
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest