- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Van Dijk 300k alatt!
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam pár ilyen picket, de komoly lap még nem volt, bár Hazard már 2x jött, de nagyrészt "kutyaütő" pickek vannak.
Lehet hagyni kellene, igazából a TOTY lapokon kívül nem nagyon van most olyan, ami megéri.[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #19555 üzenetére
A toty lapok sem érik meg. Van CR-d tehát az nem kell. De Bruyne megint megvan szóval minek Ramosnál jobb az sbc lapja. Akkor kit szeretnél? Egy lapot nem tudnék mondani aki neked megéri.
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #19557 üzenetére
Amúgy viccen kívül nekem senki nem kellene ebből az adagból. Max CR de PIm Cantona sztem hozza a szintjét és legalább jobb linkeket is ad
-
Kristof_94
nagyúr
válasz toxicjew #19558 üzenetére
Nekem meg VVD, de őt lehet inkább megveszem. Az viszont bosszantó, hogy a többi TOTY nem kerül be hónap végéig. Egy jó kis TAA jó lett volna. Komolyan 2 hétig kell húzni a dolgot...
Amúgy CR után még volt egy Salah, de volt olyan ahol 88 volt a top...
Viszont már görgetni is nehéz, mert nincs rare goldom. Csomagokat is elnyitottam, nincs türelmem tartogatni...[ Szerkesztve ]
-
K.J
senior tag
Ez már azért kicsit nevetséges..
-
Jinxb1rd
addikt
Én személy szerint utálom Immobile-t Fifa 19 óta, mert nekem nem tudom, de izomból mellérúgta pár méterről is a kapunak a labdát. Élőben játékában se győzött meg az EB-n.
Láttam, hogy úúú best of lapok vannak, mondom annak a gyereknek mi a best of lapja egyáltalán?
Eztán belenézek a csomagba:Halp!
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
ThuG4LifE
senior tag
Nekem most lett elegem ebbol a sz@rbol vegleg. Gold jesusok meg mourak bevernek mindent, tots vedoket boritanak, en meg a kaput se talalom el … tots bruno egy bronz player szintjen van … sokaig huztam, mindig adtam meg egy eselyt, magamnak, a jateknak … de ez igy ertelmetlen.
El lehet szorakozni a csapat epitesel es ennyi. Tobbet nem fogok szenvedni ezzel. Kitartast es jo szorakozast sracok.''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Woodslave
félisten
Na egy whatif Kante. Van 140k coin jópár magas lap én erre a pickre eltolom lexarom.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #19568 üzenetére
Futties player pick. Kell hozzá némi fodder, de ha valami nem túl értékes 90 felettit tudsz húzni, akkor könnyebb megismételni a dolgot. Mondjuk Ronaldot azért nem rakom bele...
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #19569 üzenetére
Volt egy Salah most meg headliners Benzema. Ja meg egy hl hernandez
Amúgy két nagy lap meg kb 20k fodder és akkor a harmadik már csak fodder mert a két nagyot belerakom
Még hármat csinálok csak appon qrva hosszadalmas bidelgetni egyesével
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Hány próbálkozásból dobta ezt a sort?
-
LendvaiFeri1
addikt
Nagybetűs KABARÉ.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Woodslave
félisten
Megint egy Kante.. én erre lövöm el mert csak cr7 kell de látom nem fog jönni. na mindegy még kettőt tudok csinálni de lehet megvárom az esti preview pakkokat bár lassan meg se tudom venni
Egyébként ez a promo mutatja meg hogy hiába venném meg a következőt minden tapasztalat ellenére ugyanazt csinálom mint tavaly. Semmit nem tanultam . Nem gyűjtők foddert minden xar sbct megcsináltam stb.
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz toxicjew #19578 üzenetére
Persze Engem nem is igazán érdekel. A csapatot olyan szinten késznek tekintem, hogy senki kedvéért nem szívesen bontanám meg. Ha akarok játszani majd fogok de sbc már nem mozgat meg.
Wl eddig 8-2. Elképesztően könnyű ezen a héten vagy nem tudom. Az a 2 vereségem meg tipikusan az volt, hogy hiába cselezem ki a fél világot Di Mariával ha utána 5 méterről fejberúgja a kapust a kipattanót meg mellé
-
-
taylorp
senior tag
Ezzel a 200 wines milestone-nal csak 1-2 hónapot késtek ezek a barmok. Ki az a mazoista, aki július közepén erre rámegy?
[ Szerkesztve ]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #19581 üzenetére
5-6
Asszem fel kell adnom 15 asszem megvolt de sajna nem jön össze. Son 2* Theo 2* davies
-
Nandinagy
addikt
Tavaly meg tavalyelőtt nem volt ennyire látványosan csaló a játék Jó látni, hogy ebben legalább fejlődtek.
Bele sem megyek inkább de annyira szeretem látni mikor az ellenfél a saját kapuja felé vezeti a labdát és fordulásból 20 méteres labdákat oszt ki nekem meg 4 méterre áll az emberem és képtelenek elrúgni addig A kapufa meg mellélövésekről nem is beszélve.
Nem hiányzott a wl... -
toxicjew
addikt
1 körül meghalt a digi, természetesen meccs közben a 80. Percben Azóta most tudtam először belepni az originbe. Egyébként nagyon vicces ez a wl is, full Benny Hill show az egész Nagyon gáz dolgokat művel ez a szar...
-
Kristof_94
nagyúr
Futties Alessandrini objective, moments icon pick sbc, Telles sbc.
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #19590 üzenetére
A momentsre sztem elbaszom a maradék fodderemet. Shearer, Moore és Litmanen lesz a 3 lehetőség
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #19590 üzenetére
Telles kivéve, ha lesz kedvem megcsinálom a momentset, de kb mindenkit venni kéne bele...
" Just remember Manchester is RED! "
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #19594 üzenetére
Nesta-Laudrop-Rivaldo Lassan elfogy a coin és törölhetem a játékot hálisten
" Just remember Manchester is RED! "
-
toxicjew
addikt
Na Nedved, Okocha és Deco lettek, én azt hiszem külön kommentár már nem kell ehhez. Vannak emberek akiknek be van állítva az accountja, hogy 5k packból CRt nyisson, másoknak meg csak a fosszart dobja. Én azt hiszem tényleg skippelem a következő részt, nincs a világon még 1 ilyen unrewarding bugos szar játék
-
LendvaiFeri1
addikt
Az utóbbi meccs iskolapéldája volt annak, hogy mi az a hendikep.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest