Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz Mrguba #19854 üzenetére
Tegnap óta nem voltam a játék közelében és vasárnap estig nem is leszek szóval engem nem érint Ez a kedvenc részem, hogy már tökmindegy , hogy lejátszom-e a wlt vagy nem. Évközben azért fontosabb.
Amúgy ps-en indul egy csomó verseny amivel lehet fifa pontot nyerni. Ha valaki unatkozik érdemes rápróbálni eslgamingen lehet nevezni. -
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #19861 üzenetére
Nincs új a nap alatt
-
Kristof_94
nagyúr
Jól jött a La Liga WL-hez!
Nem egyszerű, mert rajta kívül nem sok jó lap van meg, de próbálkozom... -
Madn!ght
addikt
válasz Kristof_94 #19861 üzenetére
Grat. Nem semmi, van még olyan top kártya amit idén legalább egyszer ki nem nyitottál?
Eseted az élő példa arra, hogy account függő a drop. Mert hogy 1-1 top lap leesik a srácoknak is, de nálad tulajdonképpen 2-3 próbálkozásból jönnek a legjobbak.Apropó, kiraktam a 88+ sbc-t, 5-ből 3 lap liverpoolos, whatif kante és még egy ráadás olasz. Még jó, hogy telibe bundes csapatom van… (ja bocs nem, a minap esett egy rekordbreaker műbappé, így bejöttek aouarral most egy kicsit csatárba. A tökfekű toty lewát megvettem, hogy ilyen apróért megy. Háát mit is mondjak, nekem egyáltalán nem adta…
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Most nézem egyébként, hogy a scheduleben már csak jövő hétre van írva wl. Gondolom csak véletlen lehet vagy hóváltás miatt vagy nemtom. Sosem szoktam nézni, de most megakadt rajta a szemem.
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #19867 üzenetére
Komolyan imádlak Kristóf Kinyitsz mindent aztán mindig egy 200k-s lap után sóvárogsz. Egyszer már valakivel eljátszottad ezt csak nem jut eszembe, hogy kivel
VVD minek? A milestones Lenglet jobb nála.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Rulebreaker Oscar Quick sell ára 68.800 coin. Ez úgy tudom nettó ebből nem vonnak le 5%ot. Transferen van egy csomó 69kert. Ami 65.5k nettó. Miért? nem mintha bárki venné csak érdekes
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
meglett a 15 win. Pickek említésre sem méltók, mentek az upgrade-be. FOF Hazard...
Végülis nem rossz, de most már lassan leesik mennyire értelmetlen is volt ez a hétvégi WL
Pickeltem már Messit, Mbappet, jött egy 99-es Neymar... igazából nem tudom milyen lapért hajtok még -
Mrguba
őstag
Ez az arzenalos paros.nem.is annyira szar azert 😉😉
-
lanikai
aktív tag
ez a Marquinhos igen gusztustalanra sikerült
wow, az a draft token sbc repeatable[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz lanikai #19876 üzenetére
Bár nem értem mi ez a hatalmas Brazil áradat most Allan,Bernard,Peres,Telles,Marquinhos.
Ami érdekesebb lehetne az a draftos milestones Most eléggé felfog higulni a mezőny szóval jövőhéten megnézem magamnak Ha minden jól megy 15 draftból megvan a 48 win.
Bár freeze Firmino meg Rooneyt nem értem rewardként. Firmino tök jó lap volt december-április között De azóta már nem annyira..[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #19881 üzenetére
Majd augusztusban lesz 1 csapatos icon pack Tavaly is volt asszem.
-
bodnar123
őstag
válasz Kristof_94 #19881 üzenetére
Ráadásul épp felét érik a kevésbé király iconok... kb 90%ban pénzt buksz... Persze ha fodderből megy akkor mehet a gambling... végig néztem egy nyitogatós adást... Kb 10. alkalommal adott egy Cruffyt... Addig meg bukó bukó hátán...
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok ,
Kaptam egy frissítést a játékra PC n ,most meg magától nyomkodja össze-vissza a menüt vlmi és ha rámegyek a játékra bejön egy ismeretlen kar (2. player) és nem enged tovább....
Nem tudom ezt hova rakni ,most vagy vlmit elcsesztek vagy az én gépem lett vírusos és belemásztak?
-
Kristof_94
nagyúr
Lassan vége a játéknak, szóval én is megcsináltam. Socratés - Okocha - Essien.
Siralmas... Kivettem Socratést. Nem ő éri a legtöbbet, de ő volt a "legnagyobb". -
elod22
senior tag
válasz Kristof_94 #19885 üzenetére
Nekem Yashin - Zanetti - Nedved.
Yashinnal még ki is lettem volna békülve, ha ne raktam volna már ki sbc-ből, így Zanettit vettem ki, de nincs már helye a csapatban, főleg Interesként
Az is vicces, hogy egy duplicate lappal meg egy Juve és egy Inter legendával kínált meg az EA. Legalább egy Sheva vagy Seedorf esett volna, bár nekik se lett volna hely a kezdőben -
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #19887 üzenetére
Dybalát mondják nagyon, de nem lennék meglepve Koundén és Fatin sem akár sbc, akár objective formájában. Illetve baromira szurkolok egy felturbózott Szoboszlaiért
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
Srácok. Be tudok lépni más gépen a fifa accomban hogy tudjak játszani?
Osztott ps acc. Ha a sajat ps accomban inditom ezen a gépen akkor úgy érzékeli hogy nincs ps plus nem engedi az onlinet
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
toxicjew
addikt
12 wines pick Benzema, végre legalább egy magas értékű lap
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #19894 üzenetére
Arra már nem is emlékszem, szóval biztos nagyon jó lap lehetett
-
taylorp
senior tag
válasz Kristof_94 #19894 üzenetére
Nálam Nkunku.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
sz_abika
addikt
Annak mennyi esélye volt, hogy a champions upgradeböl a piros Ghezzalomat belerakva, a kéket kapjam vissza? Lottozni kéne.
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest