- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Poctar
senior tag
Hi!
A következő kérdésem lenne.
Adott egy Fiberes net előfizetés, ami nem az én nevemen van, de én fizetem. Ez a modem X helyen van a városban.
Átlehet-e vinni e modemet Y helyre, ahol is régebben volt fibernet? A kábel még bent van, csak a modemet vitték el.Működne a dolog/net? (Tv még mindig van, pedig nincs előfizetés)
Ha igen, akkor nem harakiriznének emiatt az előfizetőnél?
Ha nem, akkor átlehet-e fiberesekel vitetni a modemet, még ha a tulaj más?ui.: Kedvezményes újrakért netet használok jelenleg.
Segítségeteket előre is köszi!
-
sfdrakex
nagyúr
Ha anno rendesen kikötötték akkor nem fog menni, nálunk legalább is külön kötnek valamit a dobozban a lépcsőházba na nethez és a tvhez. Azért egy próbát megér, de még akkor is kérdés hogy mikor lett onnan elhozva és hoyg milyen sebesség van engedélyezve arra a vonalra, ha sok éve nyilván lassabb mint a mostani lenne. Ha nem megy a fibernetesek 10-15 ezer között helyezik át, viszont akinek a nevén van annak kell intéznie szerintem.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Poctar
senior tag
Hamarosan kipróbálom, hogy működik-e a net.
-
Reag3nS
senior tag
válasz sheriff.crib #8449 üzenetére
Várd meg a hétvégét ezzel
Amúgy akkor mákod volt, mert ha ez így marad, akkor csak a modem kezdte megadni magát. Akkor néztek volna szerelők, ha a csere után is lagos. A megoldás a fejlesztés lett volna, bár olyat nem nagyon csinál a fájber...
De bízz a modem dologban
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
sheriff.crib
tag
válasz Reag3nS #8457 üzenetére
na igen várjuk ki a végét!
Ami a legszarabb, hogy 1 éves modem volt...de mint kiderült, nem volt új
Amúgy a modem is, de szerintem még az is közrejátszik, hogy valamit mókoltak a villanypóznánTegnap, tegnap előtt fent voltam és 30-50-es pingem volt...Éjfél után már német szervereken 30 körül.Teljesen jól adta, nem voltak anomáliák stb...
Ráaádsul a linemax szerónk maximálisan küldi fogadja a csomagokat, így most teljes az öröm
Milyen játékkal hentelsz?Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
dbius
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
Szerintem a modemeket csak aktiválják de címhez nem kötik, bár ebben nem vagyok 100%ig biztos nekem egyszer egy elfüstölt bementem adtak ujat mikor elhoztam mondták aktiválják és adják is, ideadták hazahoztam egyből ment persze lehet át is állították a központban arra de sztem csak az a lényeg hoyg regelve legyen a modem mac címe a hálozaton.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv: Csabee.
-
szelidorzo
aktív tag
Rohadt fibernet
ERROR: Connection dropped by IMAP server.
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
Poctar
senior tag
Az ok lehet bármi. A lényeg, hogy nem működik a net.
-
Reag3nS
senior tag
-
sheriff.crib
tag
válasz Reag3nS #8465 üzenetére
IsmeremMég soha sem próbáltam...mindig a free regisztrációnál elakadtam
Amúgy jelentem 2 napig volt jó a net, utána még szarabb lett, mint volt.... Megint felhívtam,elmondtam nekik ugyan azt, amit eddig...most jön a levél.;-)
[ Szerkesztve ]
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sheriff.crib #8466 üzenetére
Áram rendben van nálatok? Nincs áram ingadozás ami esetleg odavág a modemnek? Ha új modemmel jól ment régivel nem akkor vagy valami hazavágja a modemet, VAGY kamuztak más votl a gond amit lakáson kívül csináltak meg csak ráfogták a modemre.
Nálam elment a net kijöttek de már ne mvoltam itthon csak asszony, bejöttek a lépcsőházba 15 percig matattak majd feljöttek mondták a modemet kéne ujrainditani, ujrainditották ment a net mondták ez volt a baj, aztán mondtam asszonynak én 15-20 szor reseteltem a modemet és ne mlett jó szal tuti szereltek a lépcsőházban valamit, ha 15 percig nem jöttek fel. Előttük másik szolgáltató embereit láttma a dobozban matatni valszeg azok cseszték el. , de lehet azt hitték ők és inkább rákenték a modemre
-
G-82
csendes tag
ilyen most a net a széchenyiben.10/0.5-s
[ Szerkesztve ]
-
preacher
csendes tag
Sziasztok!
Több fibernetes év és az utóbbi időben egyre több sebesség-probléma miatt úgy döntöttem, hogy felmondom a náluk lévő internetes szerződésemet és kipróbálom az ADSL-t.
Múlt héten szerdán (18 óra körül telefonon megrendeltem a T-home-os családi netet (15/0,9). Erre tegnap délután felhívott a szerelőjük, hogy jönne bekötni. Kb. 20 perc alatt végzett. Egy-két gyors speedtest után: 10-20ms-os ping, 16Mbit/s letöltés, 0,7Mbit/s feltöltés
Mivel a fibernet kecskeméti ügyfélszolgálatánn hétfőn este 8-ig vannak, így szépen bedobozoltam a fiberes modemet minden tartozékával együtt és bementem az ügyfélszolgálatra. Kb. 1 óra várakozás után sorra kerültem Közöltem, hogy fel szeretném mondani a határozatlan SPRINT csomagomat. A nő szépen elkezdte megírni a modem átadás-átvételi bizonylatot. Közben pedig megkérdeztem, hogyan szokás/fogják kifizetni a fennmaradó 19.093 forintos kötbért, amivel még tartoznak. A nő először nagy szemekkel nézve közölte, hogy ilyet nem szokás, ilyenről még nem is hallott!!! Miután közöltem vele, hogy az ÁSZF-ük 42. oldalán szereplő 13.3.1-es pontban pontosan le van írva, hogy 30 napon belül ki kell fizetniük a fennálló tartozásukat, már sokkal, de sokkal készségesebb volt. Először azzal akart ámítani, hogy csak 9.000 forint jár nekem, de miután felhomályosítottam, hogy adja már hozzá a decemberi havidíjat is, közölte, hogy ki fogják fizetni a ~19.000-es összeget
Még egy apró megjegyzés! A nő mögött kb. 10 modemes doboz volt egymásra pakolva!
HA nem fejleszt a fibernet Kecskeméten és máshol sem, akkor nagyon hamar nem lesz ügyfelük, mert a konkurencia egyelőre fejleszt és sokkal jobb árakon adja a szolgáltatásait.
Nekem a fiberes SPRINT net (10/2) volt 9.988 forint, a upc-s SATTV 4.063 forint.
Most a T-home-nál a családi net (15/0,9) lesz 6.500 forint és ehhez jön egy 3.500 forintos SATTV!U.i.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült...
Bárkinek bármilyen problémája van akár a Fibernettel, akárki mással, írjon hibabejelentőket és ha az nem használ, akkor nézze meg az ÁSZF-et és írjon az NHH-nak! -
drachos
tag
Én nagyon utálom már a fibernetet, senkinek se ajánlanám
Hetek óta azt csinálja, hogy pár óránként elmegy a net, akkor is ha csak a böngésző megy. Néha jó de amikro olyanja van egyszerűen kialszik a kábel ledje, villog, visszajön, megint elmegy, ezt van mikor 4-5x megcsinálja, azt megint jó egy darabig. Arról nem is beszélve, hogy nagyon drága a fibernet, és nincs más nálunk, mert elvileg még a upc van itt, de az meg nem vezette be ebbe a házba a kábelt vagy mi...
És amúgy elég sok gond volt vele az évek során. 5-6 talán több éve is fibernet van, és eddig egyszer dupláztak csak, pff, 1mb/256kB -ért elkérnek valami 5ezret... Mert most már a hűségnyilatkozat nem megoldható, de eddig se volt sokkal olcsóbb. -
sfdrakex
nagyúr
-
preacher
csendes tag
válasz sfdrakex #8472 üzenetére
Én is remélem, hogy beválik.
DE elegem lett az állandó fibernetes sebesség-problémákból!
Állandóan írtam a hibabejelentőket, mert sokszor a garantált sebességet sem adták.
Ezt szívták meg júliusban, mert akkor ki kellett fizetniük 70.000 forint kötbért...1 hónapja írtam az NHH-nak, hogy szerintem hibás a Fibernet ÁSZF-e. Múlt héten kaptam tőlük a levelet, hogy igazam van és kivizsgáltatják a Fibernettel!
-
mephi666
nagyúr
válasz preacher #8473 üzenetére
én az időszakos lassulásokat rühellem... márciusig kell még kibírnom náluk... vagy keressek szerinted valamit az ászf-be, hogy hogyan tudom idő előtt kötbér nélkül felmondani a szerződést? drága a fibernet és lassú... átviteli sebességgel igazából nem lenne gondom, csak az a rohadt ping ne lenne ilyen ótvar időnként... pl munka után este 7-8felé néha irgalmatlanul rossz
(fizetek ezeknél 10400-at havonta, diginél meg ugyanennyi csatorna+sokkal gyorsabb net 5400lesz... kicsit megéri, főleg, hogy kábelen jön majd... fibernetnek kapa lesz, ha nem változtatnak nagyon sürgősen... le kellene felezniük az árat és emelni a szolgáltatás színvonalát, hogy maradjak náluk... ilyen szvsz. nem lesz)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
sheriff.crib
tag
válasz mephi666 #8475 üzenetére
"csak az a rohadt ping ne lenne ilyen ótvar időnként... pl munka után este 7-8felé néha irgalmatlanul rossz "
Dettó ugyan ez a problémám!!
Nálunk volt modemcsere...de szvsz ugyan olyan szar, pont, abban az időszakban, mint neked és itt az a röhej, hogy pont , amikor használná az ember, akkor szar!!!
Tegnap felhívott a szerelő fószer, hogy bent mindent kivizsgáltak, és normális pingértéket találtak...mondtam röhögve a szerelőnek, hogy: "Uram, ne délelőtt vizsgálja, ne koradélután, hanem délután 5től!!!!
Azt el tudtam érni, hogy 48-órán keresztül mérjék a modemet!
Kiváncsi leszek nekik mi fog kijönni...Viszont azt tervezem, hogy szépen írok egy levelet a fibernetnek és az NHH-nak, plusz mellékelem a teszteket.
Remélem rájönnek, hogy velem idő előtt fel kell bontaniuk a szerzitUI.:Mondta a szerelő, hogy nem érti, hogy miért ilyen a net, mert folyamatosan fogynak az ügyfeleik...
Alig várom ,hogy becsődöljön a cég[ Szerkesztve ]
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
preacher
csendes tag
válasz mephi666 #8475 üzenetére
Amikor magas a pinged, tuti, hogy adják az ászf-ben garantált feltöltési sebességet?
Amikor nálam 300-400-as volt a ping, a feltöltés is belassult és ezt szívták meg!
Mivel nem tudták adni a 2Mbit/s helyett a garantált 0,5Mbit/s sem, így fizetniük kellett a kötbért...[ Szerkesztve ]
-
preacher
csendes tag
válasz drachos #8478 üzenetére
De bizony! Nem kell screenshot, csak elmenteni a mérési eredmények linkjét...
Szerepel rajta, hogy mikor történt a mérés és mennyi a sebesség:
[link]Ha bármilyen problémád van a sebességgel, csak így tudod bizonyítani a Fibernet és az NHH felé is, hogy NEKED van igazad!!!
[ Szerkesztve ]
-
Peti567
aktív tag
Sziasztok
Szeretném megmérni a internet adatforgalmamat! Ezt milyen progival tudom?
Tudni szeretném hogy pl: egy óra, böngészéskor mennyi adatot töltök le....
Azért szeretném ezt tudni mert tervezem egy USB mobil -net vásárlását és hogy meilyk adatforgalmú csomag felelne meg nekem!
Nagyon köszönöm a segítséget! -
drachos
tag
válasz preacher #8479 üzenetére
Értem, köszi, ezentúl figyelni fogom, bár remélem hetek kérdése, és upc-re térek át, most néztem utána, van nálunk is (eddig nem volt). Ennél úgyis csak jobb lehet, már már azt mondanám a fibernetnél a semmi is jobb, mert volt már itt minden, magas számlázás (2 hét levelezés, telefonálás végül be kellet menni), szerződésmódosítás, net állandóan elmegy, és sorolhatnám, kb 5-6 éve van fibernet, elején még nem volt gond vele, de az utóbbi 2-3 évben...
-
mephi666
nagyúr
válasz preacher #8477 üzenetére
méregettem este... simán megvolt a 2mbit és felfelé is a kötelező... csak a ping sz@r időnként, habár tegnap épp rendben volt... majd péntek-szombaton durvul a helyzet, akkor is méricskélek...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
SPF
senior tag
Ha megszüntetem a fibernetes netet, akkor mit kell nekik visszaadni?
-
bandiie
aktív tag
Na látom nem vok egyedül.
Kb. 16:00-tól 22:00-ig stabil 200-300ms pingem van már kb. két hete. Sávszélességem felére esik vissza ilyenkor. Régebben nem volt gond, csak mostanába.
Teljes kivagyok már és még a telefont se veszik fel. Májusig köt a hűség. -
Polllen
nagyúr
válasz bandiie #8487 üzenetére
Szia!
Nálam is volt ilyen gond, leadtam egy online hibabejelentést...Senki se vakkantott rá 1 büdös szót se, de 1 hét után megszűnt a probléma...
Vagy magától megjavult és le se tojtak tényleg, vagy történt vmi a háttérben...
Mindenképpen jelentsd a hibát online, telefonon, e-mailben...Ha másért nem, hátha a "nem reagálásért" rájuk tudsz húzni vmit!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
beers
addikt
Nem tudja véletlen valaki, hogy mennyi idő után lehet újra igényelni (új előfizetőként) a ktv-t?!
Gusztustalan, hogy a régi előfizetőket leszarják!M&N
-
bandiie
aktív tag
-
Polllen
nagyúr
válasz bandiie #8492 üzenetére
Én eddig 3x hívtam őket, úgy 10 perc után vették fel mindig...
És amikor megakadt egy ügyem, azt mondták, hogy 10 munka nap után érdeklödjek megoldodott-e vagy sem... Ezen majdnem elnevettem magam, hogy esetleg talán nekik kellene felhívniuk, ha az általam megrendelt szolgáltast nem tudják nálam alkalmazni...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
sfdrakex
nagyúr
Régi ügyfelekre minden szolgáltató szarik nagyívben. T csoportos a céges telonk netünk mobilok is, főnöknek más adott jobb ajánlatot erre Ték mondták hogy ja ők tudnak még jobbat, kérdeztük miért nem szóltak mondták érdeklődni kell. Villanynál démásszal ugyan ez. Mondjuk a magánszemélyekre még inkább szarnak cégek hoznak nagyobb bevételt.
-
drachos
tag
válasz sfdrakex #8485 üzenetére
Ajjaj, mondd, hogy régen nem adtak cd-t a modemhez! Mert most már biztos, hogy 1 vagy max 2 hét és upc lesz, én is viszem majd leadni a cuccot. Amúgy tv is fel lesz mondva, és ugye jön be a kábel, van egy elosztó, egyik megy a tévébe, a másik a modembe. Akkor nekem vissza kell vinni a 3 kábelt + elosztót + modemet + tápkábelt (+ cd-t ami nincs) és ennyi ugye?
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Jégkokó #8499 üzenetére
Amitadnak azt vissza kell vinni nem arra a pár méter bnc kábelre gondoltam ami a modembe megy a kábeltv hálozatból, hanem utp usb kábel tápkábel modem és a cd ami van a modemhez.
Ha nincs meg a cd kérnek egy üres cd-t, vagy 200Ft-t talán.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.