- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
club1
veterán
válasz BluEyes #8149 üzenetére
Köszönöm, hogy ezeket leírtad, ezek szerint semmi értelme nincs digitálisra váltani, márcsak azért sem, mert HD minőségű adáshoz HD minőségű felvételek is kellenek, a felkonvertálásnak nem sok értelme van...
Mi egyébként 3 tv-t használunk, nálunk a set top boxok plusz bérleti díja miatt sincs sok értelme a váltásnak... -
tikodi
tag
válasz BluEyes #8149 üzenetére
tudom, hogy a visszatekerés meg a megállítás nem a boxtól függ, de ha fel szeretnél venni akkor azon múlik van e vinyó a boxban vagy nincs
Fiber ilyen boxokat, legalábbis nekünk ilyen van [link]
T-home, UPC -nél tudtommal adnak olyat amiben vinyó is van szóval tudsz felvenni, DE! le szokták tiltani az usb portot a boxon, hogy te tudd másolni a felvett anyagot. Persze tudtommal erre léteznek megoldások...UPC:
A digitális videó rögzítő mediaboxszal kiegészülve lehetővé teszi az élő adás irányítását. A dvr csomagok műsorrögzítő funkciójának igénybevételéhez egy speciális beltéri egységet szolgáltatunk (típusa: Philips DSR 8111), amelyben egy 160 GB-os merevlemez található, lehetővé téve maximum 65 órányi műsor felvételét a televízióból, és annak bármikor történő visszajátszását. Sorozatok előre időzített felvételére is van lehetőség. A felvételeket egyszerűen a Mini tévéműsoron (Elektronikus Műsorfüzeten) keresztül lehet elindítani az adott műsor, vagy sorozat kiválasztásával. -
BluEyes
őstag
Hopp kicsit bementem az erdőbe ezzel a rögzítős dologal, én másra gondoltam. Hát ja, hdd-s + több kártyát fogadni képes box kellene a rögzítéshez, meg a több tv készülékkel rendelkező háztartásoknak (nálunk 3 tévé + egy pc tunerkártyája). Meg persze olcsósítani kéne.
Na de én nem aggódok, meg lesz ez oldva hamarosan, mer a Cégnél ugye első az ügyfél, az ő érdekei, és nem a profit bekaszálása az elsődleges.[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Hmm, bocs hogy közbe vágok ezzel, de felétek is szakadozik a mai nap a net? :-S Itt B.gyarmaton enyhén zavaró, hogy már harmadszor kb. 1 percre minden megáll. De, ha megy akkor a speedtest is tökéletes meg a ping is.. Be tudható ez ennek az eszméletlen szélnek? :-S
Napok óta p2p-n lehetetlen seedelni.. 0-150kb/s közt ugrál, de egyfolytában és ha van kimenő forgalom akkor a bejövő 30-50 körülire esik vissza.Egyébként speed:
[ Szerkesztve ]
-
-
Szokenesz
senior tag
válasz sfdrakex #8157 üzenetére
Elvileg nincsen semmi fejlesztés. Hmm, igazad van, jobban bele gondolva városnak ezen a felén már föld alatt megy a kábel úgy, hogy az sem zavarhatja meg...
[MSN-en van még 4 B.gyarmati fibernetes és utánam 3 másodperccel jött fel mind és mind a város másik felébe lakik, szóval nem szomszéd] -
Csabee.
nagyúr
Miért nincs internet és telefon BUDAFOKON?
Mobilinternetről vagyok most..Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Most már tv sincs, teljes szolgáltatás kiesés van Budafokon! Van még valaki budafoki? Vagy neki sincs net azért nem ír?
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Közben beszéltem az ügyfélszolgálattal!
Budafokon a vihar okozta problémák miatt van internet szolgáltatás kiesés, de még nem tudtak róla hogy teljes szolgáltatás kiesés lenne! Délutánra rendezni fogják, ha mégsem akkor hívjam őket, ezt tanácsolták!Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
kb 28órája teljes szolgáltatás kiesés van Budafokon
-
Pipó
őstag
válasz Csabee. #8168 üzenetére
Én nem messze vagyok onnan, XI. Kamaraerdő alatt, nálam is lassabban jönnek be az oldalak. Egyébként június 2-án, az előző szerződés lejártakor meghosszabbítottam a hűségnyilatkozatomat, ismét szerződést kötöttem velük, de ennek ellenére azóta is 10k fölötti számlákat küldenek minden hónapban a 4 megabites netért. Minden számlakor és néha hóközben is telefonálok, hogy helyretették-e már, egy csaj a telefonban közli, hogy újabb munkalapot vesz fel, hogy valaki majd megcsinálja. Legutóbb már kértem, hogy ők hívjanak telefonon, hogy megcsinálták, de persze azóta sem hívnak. Ilyen ügyfélleszaró szolgáltatóval még az életben találkoztam.
A legjobb, hogy a beszélgetésünket "minőségbiztosítási okból" rögzítik. Legutóbb már mondtam a csajnak, hogy lehet ez a baj, náluk ez a minőség van rögzítve és ezen az istennek nem hajlandóak javítani. Ha most is rossz számla fog jönni, megyek a felettes szervükhöz panaszra, ezt meg is ígértem nekik.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Csabee.
nagyúr
NE hagyd magad! Személyesen kell bemenned, mert addig csak hitegetnek,telefonon nem ér semmit! velünk is ezt csinálták 1évig, azóta a 140.000es tartozásból 34.000Ft tartozásunk van! Annyira lelehetett redukálni, de ezt már bekell fizetnünk nincs mese! Szemét társaság!
Menj be személyesen!Üdv: Csabee.
-
sfdrakex
nagyúr
Személyesen bent voltam 1/256 ról váltottam 6/1 re. Mondta a csaj mikor aláirtunk mindent, várjak, most azonnal át is állitja azt várjam meg, ha felállok oda ül más elmarad, számlát még ujat nem kaptam most utokljára az emelt jött mait majd jóváirnak eddig nem volt gáz ezzel olyankor mikor lejárt és ujra kötöttem, szerintem menj be és intézzd el ott, addig ne gyere ki mig nem állitják át.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Csabee. #8172 üzenetére
Nekem egyszer volt velük bajom, felszólitottak hoyg tartozom 1 havi net árával, megnéztem minden számla befizetve, bevittem lefüzve csekket hozzáfűzve a számlához, megnézték és tényleg, nő valamit nézett a gépbe majd közölte ezt: A gép alapból duplán terheli mindenkinek a díját, és van egy ember aki kiszedi az egyik terhelést, de nálam véletlen bent maradt egyik hónapnál, kérdeztem nem lehet hogy csak egyszer terhelje azt mondta ne mmert ilyen a rendszer. Röhögtem nagyot, főnök debil gyerekének biztos kellett valami laza meló. Ez milyen hülyeség hoy ga gép dupklán terheli minden hónapban a dijakat ?
-
tikodi
tag
hogyne lenne ilyen, te így megírt számlázó rendszert nem láttál még szerintem, gondolom valami fősuli diákjai dobhatták össze szakdolgozat gyanánt aztán ez lett belőle...
nálunk is gyakran duplán szerepelnek a dolgok a számlán, aztán igazodjon ki rajta az ember... -
F_Zolee
veterán
Felém lehet bármi. Hó, vihar, szél..net mindig van. Inkább anno az autópálya építgetés alkalmával voltak gondok, hogy véletlenül megráncigálták a vezetékeket.
-
Csabee.
nagyúr
Nem tudom nézni a magyar válogatott vb selejtező meccsét sem emiatt a ................... szolgáltató miatt biztosan bemegyek hogy a hónapba nem fizetek ezért a szarért...
Nincs valami apróbetűs rész hogy bizonyos idő után ha nem szolgáltat nem kell fizetni? vagy kötbéreztetni lehet? valahol mintha olvastam volna ilyet
-
tikodi
tag
válasz Csabee. #8181 üzenetére
11.2. Hibaelhárítási határidő
A Szolgáltató köteles az Előfizető által bejelentett, a hibaelhatároló eljárása eredményeként valósnak bizonyult hibát a bejelentéstől számított 72 órán belül kijavítani.
Ha a kivizsgálás, vagy kijavítás kizárólag a helyszínen, az Előfizető helyiségében és az
Előfizető által meghatározott időpontban lehetséges, vagy ha a kijavítás a Szolgáltató és az előfizető megállapodása szerinti időpontban a Szolgáltató érdekkörén kívül eső okok miatt nem volt lehetséges, a hiba kijavítási határidő a Szolgáltató érdekkörén kívül eső okból alkalmatlannak bizonyult időponttól az Előfizető által megjelölt új alkalmas időpontig
terjedő időszakkal meghosszabbodik. A Szolgáltató érdekkörén kívül eső oknak minősül
különösen, ha a hiba kijavítása más Előfizető, vagy Előfizetők azon magatartása miatt nem lehetséges, mellyel nem teszik lehetővé saját, vagy használatukban álló ingatlanukra a Szolgáltató bejutását és ott karbantartási, hibaelhárítási tevékenység végzését.13.3.1. Hibaelhárítási késedelem
A hibaelhárítási határidő be nem tartása esetén a Szolgáltató a hiba elhárítására nyitva-álló határidő eredménytelen elteltétől a hiba elhárításáig kötbér fizetésére köteles.
Amennyiben az előfizetői szolgáltatást nem lehet igénybe venni, a kötbér mértéke minden
késedelmes nap után a hiba bejelentését megelőző hat hónapban az Előfizető által az
előfizetői szerződés alapján az adott szolgáltatással kapcsolatban kifizetett (előre fizetett
díjú szolgáltatás esetén felhasznált) díj átlaga alapján egy napra vetített összeg
nyolcszorosa. Hat hónapnál rövidebb időtartamú előfizetői jogviszony esetén a vetítési
alap az előfizetői jogviszony teljes hossza alatt kifizetett (felhasznált) díj átlaga alapján
egy napra vetített összeg.Ha a hiba miatt az Előfizető az előfizetői szolgáltatást a Szolgáltató által vállalt
minőséghez képest alacsonyabb minőségben képes csak igénybe venni, a kötbér mértéke
az előző mérték fele.A Szolgáltató kötbért havi díjfizetési kötelezettség esetén a következő elszámolás
alkalmával az Előfizető számláján egy összegben jóváírja, vagy az előfizetői jogviszony
megszűnése esetén az Előfizető választása szerint a bejelentés elbírálásától számított 30
napon belül az Előfizető részére egy összegben visszafizeti.Lassan úgy fújjuk majd a fiber afsz -t mint a miatyánkot
[ Szerkesztve ]
-
irbaranyka
csendes tag
Havi 9.300 Ft-ért ez jut Kecskeméten:
De legalább az új előfizetők feleennyiért kapnak ugyanilyen netet, hálelúja!
Fibernet, én így szeretlek!
[ Szerkesztve ]
-
Balage^
tag
Most egész jó, lehet azért mert alig neteznek
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Csabee. #8188 üzenetére
Ok, akkor gondolomismered a justin.tv -t meg a ustream.tv -t is ott szoktak még menni mindenféle streamek. Jövő héten ha lesz időm mostmár megpróbálom a régi pinnacle pci os tvtunert berakni a gépembe és akkor fogok tudni streamelni én is a saját oldalamra bármit amit fiber sugároz. Reméle ma kártya még működik és hoyg a win7 alatt működésre is bírom.
-
Csabee.
nagyúr
válasz sfdrakex #8189 üzenetére
Win7nél biztos működik, feltéve ha a kártyádat felismeri a rendszer!
Fibernet adásokat ha streamelsz, az nem törvénybeütköző? Sport1 lenne jó streamelésre egyébként, amit a fibernet nem ad..Meg fibernet-es feltöltéssel nem tudom hogy mennyire lenne jó a stream képminősége! ..
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Csabee. #8190 üzenetére
256os uppal már streameltem F1 időmérőt a vinyómrol, ne ma legjobb volt de nézhető, most 1M es upom van azzal talán még jobb. Egyébként de, a csatornákat streamelni nem legláis azt hiszem, bár nem tudom miért gáz egy szabadon fogható RTL Klubot netre kinyomni, de F1 műsorok mikor mennek mindig szedetik le a streameket.
-
sfdrakex
nagyúr
Egyébként ÁSZFben benne van, de sztem fibernetnél előnyükre lehet írni hogy adatmennyiséggel, meg azzal hoyg mit csinálsz a neteddel nem igen foglalkoznak. Egyéb az opera Unite is webservert csinál a gépedből, nehogymár ne lehessen használni azt se
-
bmwk1200s
őstag
Üdv mindenkinek!
Ide is felteszem a kérdésemet, remélem tudtok segíteni.
Tegnap előtt beköttettem a Fiber 120-at. Feltettem az Optimizert, de Xp alatt nem tudok többet 50Mbit/sec-nél. Win7 alatt megy akár 130Mbit/sec is, de nekem most fontosabb lenne jelenleg XP alatt a nagy teljesítmény. Mi lehet a baj?Semmit sem írok alá!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bmwk1200s #8196 üzenetére
Igen jól értetted arra gondoltam hogy NTFS vagy valami más, bár az 100 mbit az 12,5 mega annyival meg tudnia kell irni minden vinyóra bármilyen file rendszerre, nem tudom mi lehet a gond, de valszeg XP nem hazsnál valamit jól.
-
tikodi
tag
válasz bmwk1200s #8196 üzenetére
Nekem ez van az alaplapra integrálva (MSI)
• Supports dual LAN jacks
- 1 LAN supports 10/100/1000 Fast Ethernet by Marvell 88E1111 PHY
- 1 LAN supports 10/100/1000 Fast Ethernet by Marvell 88E8053De mindig az MSI oldaláról rakom fel hozzá a drivert vagy a cd-jéről, igaz nem valami új.
( Nekem Nforce network controllernek ismeri így fel, Marvell driverrel hogyan? )Nálam win7 felismerte automatán, viszont pingel voltak bajaim, azért töröltem le, de nem próbáltam marvell driverel.
Szóval szerintem ha integráltad van próbáld alaplapi cd-ről felrakni.[ Szerkesztve ]
-
tikodi
tag
Most nézem az alaplapod VIA chipsetes, nem Nforce -os, szóval neked nehezen ismerné fel Nforce network controllernek , de mindenképp próbáld meg asus driverrel.
-
bmwk1200s
őstag
Természetesen megpróbáltam, először az Asus honlapjára mentem, letöltöttem és egy 2003as driver figyelget ott.... köszönöm Asus a komoly terméktámogatást!
Ezért mentem fel a Marvell honlapjára és ott már simán le tudtam tölteni az alaplapi lan kártyának megfelelő drivert, ami 2009es.
De nem értem, hogy miért tudja a win7 a max sávszélességet, a nyomi kis xp meg a felét se.Semmit sem írok alá!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.