- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
tikodi
tag
válasz bmwk1200s #8200 üzenetére
én asus global oldalán 2005-öst látok, de mindegy mivel itt is a marvell driver van kirakva, szóval passzolom
persze itt a fiber fórumon nagyon sajnálunk hogy 120 helyett csak 50Mbited van, nálunk meg néha 4-ből csak 1 és az se a hálókártya miatt van ( persze ezt ne vedd komolyan csak irigykedés )[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Csoda van internet 10mbit ismét leggyorsabb sebességet mértm a hugom 10,01mbit soha nem ment 9,9fölé
Üdv: Csabee.
-
F_Zolee
veterán
6/1 -
sfdrakex
nagyúr
válasz F_Zolee #8213 üzenetére
Nem hiszem, marad minden ahogy volt, nekem régen volt 8/384 is azzal se volt gond 950K val húzta lefelé a cuccot néha 1-2 szer volt hogy torrent kiirta 1-1,1 megabájt/secaz tetszet, de elégedett vagyok most a 6/1 el lefelé lassabb mint régen a 8 as de felfelé frankó az 1 mbit. 8/384 után viszont szenvedtem most 1 évig az 1/256 al, na azt lassunak találtam nagyon.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
bmwk1200s
őstag
Nekem még mindig 45Mbit/sec maximum xp alatt!
Win 7 alatt nem mentettem el, de ott 120feletti 10/8 szor!
De akkor mi a fene lehet? Hogy próbáljam beállítani?[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bmwk1200s #8216 üzenetére
valami tuti az xp hhálozat, vagy hálókártya kezelésével, de azért valahogy nem érzem át a problémádat, nekem 6/1 van fibernetnél 20/3 nál nagyobb nincs is. Egyébként értem hoyg szar hoyg xp alatt nem megy fullon, de miértnem jó neked a win7 ?
-
Csabee.
nagyúr
Fibernet-nek kellett volna a Fiberpower-t bevezetnie..
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Csabee. #8219 üzenetére
Ja, de még a LAN net csomaguk is csak árlistán létezik, vagy van akinek már olyan van? Kméten még nincs nem is tudják mikor lesz, állítolag a digitvsek most huzzák a saját kábeleiket a városban, akkro pedig Fibernek is muszáj lesz lépnie nagyobb sácszélességet tényleg adnia, mert sokan elhuznak a gyorsabb olcosbb digihez.
-
törölt tag
Hát én végül bementem és lett egy nett1 vagy mi a neve mivel amugy már a honlapon kint sincs. 2,5/1
Tv nélkül 3990 ft
De én megelégszem ezel is ha tényleg menni fog.
Elseje előtt leshetem,hogy átváltják az uj csomagba.
Bajaiaknak csak szólok vannak olyan csomagok amik már nincsenek a honlapon.Ezt legaláb nagy esélyel tudják is szolgáltatni.
(Különben meg volt ismerősöm is 8 MB as csomagot vett kb 1 éve és kb 2 MB tudott hiába reklamált.)
De nevetséges hogy van már 80 MB net is és képesek ijen csomagokat létrehozni.1/0,5 Mbit/s
Havidíj kábel TV nélkül: 3 790 FtDe kb 2 hete még volt ennél 1 kisebb is.Aszem 512/256 kbit/s 3590 ft ért
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #93173760 #8221 üzenetére
Nekem is zat mondta a nő mikor bementem hogy lejárt az 1/256 osom hogy mostmár azt tudja adni nekem 4896 helyett 4000 ért, én meg mondtam kérném inkább 4990 ért ami 94 Ft töblet az eddigihez képest a 6/1 est. 6/1 is van 3990 ért ha a tv a nevemen lenne, de az más néven van.
-
Csabee.
nagyúr
off-nak legyen vége
Amióta visszajött a szolgáltatás ismét ilyen a net-em! 2,5/1 es csomagom
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Kicsirics77 #8229 üzenetére
:d sztem vagyunk páran
-
killer1203
senior tag
Látom mindenki elégedett a sebességgel, hát nekem elég sz@r, nyáron voltak kint azmondták tulmelekszik a vonal azért lassú ennyire, mondom jó csak csinálják meg, keddi vihar óta viszont ismét szar, csütörtökön felhivtam hogy nem tiszta a kép a tv-n és a netsebesség is gyér, pénteken kijöttek tv-t megcsinálták a netre ráse néztek, bese jöttek a házba csak aláirni kelett. De most ez mi nyáron jó hogy túlmelegszik de ősszel mivan? lefagy vagy mi a picsa?
Sebesség:
Ja igen 4096/256 lenne a net...
Vanhogy a 0.5mb-t sem éri el.
Goldolkoztam hogy váltok majd 6/1mb ra de ezek után...
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
tikodi
tag
válasz Kicsirics77 #8229 üzenetére
A sok hülye aki feltöltené képeit vagy videóit valami tárhelyre esetleg msn-en átküldené és nem akar több órát erre szánni, elég sok van Nekem elég nagy megkönnyebbülés volt adsl után az 1mbit feltöltés és mikor feldobok 1-2gb képet nem kell várnom 1 napot erre a tranzakcióra
-
tikodi
tag
válasz killer1203 #8231 üzenetére
1. Miért írtad alá hogy frankón megcsinálták.
2. Nálatok nem a föld alatt megy? Ott nehezen melegedne, meg a fagyás se valószínű
De ez frankó duma, megolvadt a réz a kábelben ezé nem megy az adat Legközelebb kérd a szerelő szakmunkás bizonyítványát, hogy biztos érti e a dolgokat.szerk: vagyis nem tudom van e réz benne de nem hiszem hogy olyasmi ami 60-70fokon beáll.(mert nem hiszem, hogy napon e fölé melegedne )
[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
Nemvoltam itthon nem én irtam alá.
Az utcába oszlopról jönbe a kábel de amugy nemtudom holmegyDe a szerelő semmi papirt nemhagyott itt. De nemigaz hogy nembirják megcsinálni, már hoztak kb 3 fajta elosztó hülyeséget meg jel erősitőt meg minden szart mégse jó.
netezek seedszerverről, ott legallább nem 5perc egy oldalbetöltés...
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz killer1203 #8234 üzenetére
Semminek nem tudsz örülni? Majdnem szinkron a neted ugyan annyi az up mint a down
-
sfdrakex
nagyúr
válasz killer1203 #8236 üzenetére
Hát ja jó lenne ha elérhető lenne a LAN csomagjukból legalább a 10/10 es mindenhol 3000 körüli áron, az nagyon korrekt lenne nem is kellene nagyobb bár a 20/20 is valami 4900 körül van az oldalukon akkor már lehet bevállalnám azt most is anyit fizetek.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Csabee. #8238 üzenetére
Nekem most 1Mbit van és tényleg jó, torrentnél is 6M el leszalad a cucc, lassab feltöltős oldalon mire leér már sokszorosan vissza is ment Ettől függetlenül ha lenne 3-5 ezer között 10/10 - 20/20 ig akkor inkább fizetnék a gyorsabb netért enynit mint most a 6/1 esért, még ha nem is használnám ki.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Csabee. #8240 üzenetére
Arra is, meg pl asszony marha sok fényképet küldözget mailben, bár most szerencsére sikerült rávennem hogy fotoalbum.hu ra tegye a képeket akkor csak egyszer kell feltölteni. Meg video streameléssel is szorkaoztam mostanság arra is jo ha magad az up. Viszont igen torrentezek is és sose fizettem azért hoyg jobb legyen az arányom nem használtam seed servert stb ön erőből tartom az arányomat.
-
killer1203
senior tag
Na, hibajelentés ismét megtörtént, ügyfélszolgálatos a modem resivel volt megáltva Hiába mondtam hogy legalább 100x próbáltam de nemjó, Annyit mondott van egykis csomagvesztés, és reméli hogy a szerelők megtudják csinálni, ez forcsa volt azért
-
dKes
tag
Ígéretemhez híven itt az eredmény a bekötés után:
Ebből lett:
Ez (60/20 akar lenni):
Háát még nem az igazi, de legalább olcsóbb (3500 Ft/hó), mint a fenti ...
[ Szerkesztve ]
-
dKes
tag
Persze én is tudom, "hogy a helyzet romlani fog mielőtt javulna" ...
Idővel persze megtanulják (ráfejlesztenek) remélem - a netükkel eddig sem volt gond - a fentebbi az annyi, amennyi a szerződésen. Igazából a számlázásuk ultra gáz ill. az áraik. Persze a konkurencia totális hiánya ebben segít nekik (legalábbis nálunk) ...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok