- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz Borisz76 #7950 üzenetére
Szerintem próbáld ki hogy a legkisebb csomagra fogsz előfizetni! Szerintem hadják a 10mbit-et. De nekem mikor a TV-t módosítottuk kis csomagra akkor rögtön kevesebb csatorna lett. Egyébként az oszloponvan egy kis szűrő amit ha kicsavarok akkor full TV adás és HBO is lesz
Üdv: Csabee.
-
gozi
tag
válasz Csabee. #7952 üzenetére
Nem hagyják. Nálad csak valami adminisztrációs probléma miatt maradt úgy. Engem a váltástól számítva baromi hamar visszatettek az alacsonyabb csomagba. Ha kiszeded az oszlopn a szűrőt, attól nem lesz HBO-d, ugyanis már elég régóta kódoltan jön, nem kiszűrve. Sokan a visszirányú szűrőt szedik ki, hogy hátha lesz HBO-juk, és szarnak visszatenni (ekkor jön az, hogy egy vacak TV tönkreteszi a netet, mert teleszórja a visszirányt).
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz Csabee. #7952 üzenetére
A bérházi ajtón kilépek és a középső lakás bejárati ajtója felett van egy nagy szürke szerelődoboz.....nem kell oszlopot másznom elég a szobai alulétra
Egyébként ott csak a tv-t tudom b@szlatni de felesleges mert már írtam,hogy 3-4é éve ingyé nézemNetet központilag másképp vezérlik....ha jól sejtem.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
G4bi89
senior tag
válasz Borisz76 #7955 üzenetére
Nálunk lassan 1,5éve ingyen jön a TV a fibertől mert lemondtuk UPC direct van helyette olcsóbb,szebb a képe és vagy 5x annyi adás is van nem mintha nézném
Ettől függetlenül jön a fiber is mondjuk fura ,hogy ennyire szarnak rá mert nem hónapokról beszélünk hanem 1,5évről"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
F_Zolee
veterán
Jöhetne már valami szingli net ajánlat. Ne csak a TV-s előfizetőkre gondoljanak már. Kezd kizsákmányolásba menni ez a cég. Mondjuk eddig is megvolt ez a része másnál... Amúgy érdekes, hogy a meglévő ügyfeleknek rögtön hozzávágták az áfát a számlához(áfaemelés). De új előfizetőként régi áron adják.
[ Szerkesztve ]
-
joecontra
addikt
Részben tartozik csak ide. Az ETTH alapú internetszolgáltatásról tud valaki valamit?
-
kangool
tag
Fibernetem van. Másnál is előfordul, hogy ledobálja az msn 5-10 percenként? engem kezd idegesíteni. Rendszert is újra telepítettem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz kangool #7962 üzenetére
Itt nyomass egy tesztet
De ha minden más működik akkor az msn kliensbe van a hiba.Üdv: Csabee.
-
joecontra
addikt
Optanettel valakinek van tapasztalata?
-
joecontra
addikt
válasz Mecy_Lacee #7971 üzenetére
Hali!
Milyen tapasztalat?
Földrajzilag merre?
-
TheReMiXeR
senior tag
Ez jó egy 10/1-es csomagtól
Result for last test made 09.09.2009 23:42
IP (hostname): xx.xx.xx.xx (fibhost-xx-xx-xx.fibernet.hu)
Date and time: 09.09.2009 23:42
Download speed: 498,14 kbit/s (62,27 kB/s)
Upload speed: 679,55 kbit/s (84,94 kB/s)
Web ping: 16ms23.1ms38ms
Stability: 74.6 %
Server: Hungary - Budapest
Testers country: Hungary - statistics of Hungary
Statistics: global statisticsmodem reset után :
Result for last test made 09.09.2009 23:46
IP (hostname): xx.xx.xx.xx (fibhost-xx-xx-xx.fibernet.hu)
Date and time: 09.09.2009 23:46
Download speed: 9 703,47 kbit/s (1 212,93 kB/s)
Upload speed: 993,57 kbit/s (124,20 kB/s)
Web ping: 17ms111.6ms713ms
Stability: 87.1 %
Server: Hungary - Budapest
Testers country: Hungary - statistics of Hungary
Statistics: global statistics[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz Csabee. #7977 üzenetére
Na igen, az szebben néz ki, de hány olyan matyi van aki ezzel nem számol csak netezik a vak világba? 10megás net még az egyet sem érte el, magyarul felszabadult 9... hoppácska.
...és szvsz netezni jó 1 megával is, igaz a jutubi már bufferelt állandóan. Én is csak amiatt néztem sávszélt. -
Borisz76
veterán
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
gozi
tag
válasz TheReMiXeR #7976 üzenetére
Időnként nálam is ezt csinálja... A Thomson modem szépen jelzi is, továbbá írogatja is a logjába, hogy valami gond van a hálózaton (pl. túl nagy a zaj...). Modem reset után álalában másik, zavarmentesebb upstream csatornára áll át, így ideiglenesen megszűnik a gond.
-
preacher
csendes tag
Ha a Fibernet ősszel nem jön ki valamilyen ütős és stabil csomagokkal, akkor nagyon sok előfizetőt fog elveszíteni itt Kecskeméten... köztük engem is...
Január 27-ig nem hagyom ott őket, mert addig ingyen kapom tőlük a 10/2-es netet (július elejétől addig futja a kötbér , de ha nem növelnek (stabilan) sebességet, akkor megyek át T-home-hoz... Most néztem, hogy már Kecskemét - Műkertvárosban is köthető optinet (pl: 15/7,5). Ha ehhez kérek SAT TV-t is, akkor a havi díjam 9.000 forint lesz... -
-
Csabee.
nagyúr
-
Olcsi
senior tag
Lejárt az előfizetésem a fibernetnél, viszont most kiküldtek egy 7500Ft körüli számlát...
Kérdésem a következő lenne ezzel kapcsolatban: a lemondáshoz feltétlenül ki kell fizetni minden már kiküldött csekket? Ha igen, van-e olyan lehetőség, hogy én lemondom most, és a csekkeket később fizetem? (Gondolom ezt felejtsem is el, de azért hátha...)
Végülis nem kell nekem, hogy továbbra is biztosítsák a szolgáltatást, megvagyok én egy ideig net nélkül, de egyszerre kifizetni 10-15ezret... Most nem fog menni, viszont több számlát sem akarok kapni. Tehát hogyan lehet kiszállni a legfájdalommentesebben ebből az egészből? -
Szokenesz
senior tag
Elvileg úgy van, hogyha lemondod most a szolgáltatást, akkor utána küldenek egy "végelszámoló" számlát amin feltüntetnek minden tartozást az adott napig (tehát nem egész hónapra) Legalábbis T-onlinenál nekünk ez volt a gyakorlat mikor átjöttünk a fibernethez... itt is valami ilyesmi lehet
-
gergo19
aktív tag
Kint vannak a honlapon az új csomagok. Mondtam én hogy lesz itt valami. Az más kérdés, hogy szánalmasan gyengék....
-
F_Zolee
veterán
Végre lejjebb vitték az árakat legalább. Bár még azok se mondhatók versenyképesnek más szolgáltatóval. De haladunk lassan...
-
-
Olcsi
senior tag
válasz Csabee. #7998 üzenetére
Van némi elmaradásom feléjük. Számlatartozás. Igazából ennek a kifizetése okoz most gondot, ezért voltam dilemmaban, hogy mi is lenne a legjobb megoldás... Mert jelenleg nincs fölös 15k kifizetni a tartozást, viszont azt sem szerettem volna, hogy havi 7500ért szolgáltassak nekem innentől az internetet. Csak nem láttam kiutat belőle...
-
Csabee.
nagyúr
Jah, ahhoz képest jó.. igazából a számlatartozást ráérsz fizetni.. nekünk több mint 8hónapja küldik a számlatartozést, és írják hogy ha nem fizetjük be akkor kikapcsolják a szolgáltatást..Mindezidáig ez nem történt meg, tehát nem sietik el, viszont mi is benn voltunk már és kaptunk csekket, amin majd befizethetjük a tartozást.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest