Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz ayo #30367 üzenetére

    Szerintem az sokkal szörnyűbb, hogy a 2 dolláros iOS játékok PC-n 15 dollárosokká válnak, aztán a fejlesztők meg sírnak hogy nem éri meg PC-re portolni. :U
    Az meg a Pax East saját szegénységi bizonyítványa, hogy csak az egyszerűbb tapijátékok kerültek be a showcase-be.

    más:

    Planet Explorers Kixtarter: Mászkálós-felfedezős-építgetős-kaland-RPG voxel alapú rombolható/építhető domborzattal, egyedi világgal, és tárgyak/járművek/épületek készítésének lehetőségével. Egyfajta Terraria 3D-ben, de feljavítva és egész jól kivitelezve, elvileg erősebb történettel. 3000 forintból kijön a játék, szerintem megérhet ennyit. :K Korai alfa változat elérhető a készítők oldaláról, alap dolgokat már ki lehet próbálni.

    Call to Arms "előrendelés" a készítők saját oldalán: Kvázi Men of War(/Faces of War/SoldiersHoWWII) folytatás modern köntösben egységek tulajdonságaiban valóságra törekvéssel, spéci direct control irányítás fejlesztett változatával, egész komoly fizikával(többek között rombolhatóság), előző részekhez képest javított látvánnyal, játékmenettel, teljesítménnyel, kezeléssel, UI-val, moddolhatósággal, és teljes Steamworks támogatással(matchmaking, workshop, minden). A stratégia 2014-ben mindenképp elkészül, de minél több pénz gyűlik össze előzetesben, annál többet fordíthatnak a játék csiszolására.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák