- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #148150 üzenetére
Abszolút nagyon is tudom miről beszélsz. Ez baj! Ez az agy öregedésének jele, de ez ellen tehetsz. Egyszerűen kényszerítsd rá magad mindig az újra és ne 12x nézd meg a "rutint". Ja és mindig csak 1 dologba érdemes belemerülni... 1 sorozat, 1 játék. Mert a belekapok ebbe is, abba is, aztán sose fejezek be semmit, az meg a másik oldal, az ADHD egyik jellemzője.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Legyen inkább 2028 eleje...
[link] - Ex-GTA 4 Tech Director Guesses GTA 6 PC Version Won’t Be Out ‘Til 2027; Thinks GTA 6 Will Sell for 10+ Years
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #148150 üzenetére
Ismerős.
Délután gondoltam, megnézem az "új" amerikai Gozillát a majommal... el is kezdtem, de akkora trágya már az eleje, hogy inkább megnéztem 3. alkalommal is a japán Gojira -1.0 filmet.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csuvicsuva
addikt
Egyébként abszolút igazad van, azért is mondom mindig, hogy megöregedtem, rengeteget felejtek, főleg rövid távon. Persze nincs feltétlenül összefüggés a kettő között, csak így egyszerűbb kifejezni. Ugye meséltem neked anyut és az Alzheimer-kórt, pedig rá aztán nem lehetett mondani, hogy ne tudta volna lefoglalni magát, csak aztán jöttek a családi problémák és ez lett a vége.
ADHD az talán még annyira nem jellemző, egyszerre nem játszom például két olyan játékkal, amelynek mondjuk története is van, tehát valamennyire teljes figyelmet kíván. Ha valami nem akaródzik berántani, akkor addig azt parkolópályára állítom, amíg a másikat le nem tudom.
#148153 i2k: te legalább elkezdted, nekem még az is ritkán megy. Mondjuk mostanában pótoltam egy csomó mindent, de valamiről eszembe jutottak a Kocka filmek, úgyhogy most például azokat újrázom. Mentségemre szóljon, hogy hiába láttam bizonyos filmeket többször is, a memóriám nekem sem a régi, úgyhogy a nagy részüket el is felejtem az évek alatt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #148154 üzenetére
Mindenki öregszik, mindenki felejt, ez természetes... de lehet ellene tenni. Ami rendkívül káros az a "netezés". Amikor eltelik 2-3 óra és alapvetően csak scrolloztál, YT Shortsot, TikTokot, FB Reelset pörgettél, vagy a 19. hírt és cikket futod át, vagy macskás videókat nézel. És ez nem csak üres lózung! Ez drog, ráadásul olyan, amivel leépíted az elméd. Mivel még relatív új dolog, így nem nagyon vannak kutatások a témában, de aki magán nem veszi észre a tüneteket az már régen rossz.
Ezért nagyon fontos, hogyha leülsz "gépezni", akkor az célirányos legyen. Legyen az podcast hallgatás, egy fél órás YT videó megnézése, egy nagyobb cikk elolvasása, vagy éppen 2 órányi gaming. Akkor csak arra szabad figyelni, csak abban elmélyülni, különben szépen lassan gyilkolja az elmét.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
csuvicsuva
addikt
Ne is mondd, pedig alapvetően kerülöm a social media felületeket, de ha teszem azt egy filmben hallok egy dalt, vagy az előadóról eszembe jut egy régi klasszikus, akkor megyek meghallgatni és onnantól azt veszem észre, hogy elröppent nem kevés idő. Ez még a jobbik eset, mert közben zenét hallgattam, a rosszabbik, amit te mondasz, hogy észre veszel valami hülyeséget és utána azokat nézed órákig. Volt egy időszak, amikor képes voltam konkrétan órákat elcseszni twitteren, s bár jól szórakoztam, az egésznek az égvilágon nem volt semmi értelme. TikTokot FB-ot szándékosan kerülöm, ha mobilról van szó, akkor inkább ott játszok mostanában, de azt is kicsit jobban kordában kéne tartani.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Golden9
addikt
Star Wars unveils first look of its first trans woman stormtrooper called 'Sister' with armour in the colour of the transgender flag.
(A Star Wars bemutatja első transznemű rohamosztagos nővérét, a "Sister"-t, a transznemű zászló színű páncéljával.)
[ Szeretkezve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz csuvicsuva #148157 üzenetére
Az az idő, amit szívesen vesztegetsz, nem elvesztegetett idő!
Egyébként sokan vagyunk így. A múltkor AI képeket generáltam a gépen, és órákon keresztül napokig avval szórakoztam. Nekem nem volt bűntudatom, pedig lehetett volna.
Általában úgy értékelem, hogy ha tanulok is belőle valamit, már megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #148158 üzenetére
Ez mondjuk egy rettentő nagy faszság. Egyrészt maga az öltözék, mivel a rohamosztagosok uniformizált öltözékben vannak, nincs helye semmi egyéniségnek. Másrészt ez egy klónkatona.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Aljasvip
senior tag
válasz Dilikutya #148161 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a páncélja is egy mix a Phase 1 és Phase 2 között.
(a sisak tisztán phase 2, a karabély phase 1, a páncél is phase 1 de néhány részlet fura átmenet).
Szegény, nem elég hogy a kretén alkotók miatt a nemét, de ezek szerint még az univerzum béli hovatartozását se tudja eldönteni.
Vajon Temuera Morrison mit szól ahhoz, hogy a róla mintázott karakter egy klónja a profi gyilkológép feladata helyett a haja lenövesztésével van elfoglalva?cyberkind #148169
A "tomboy" eddig a fiús viselkedésű (pl. Sportos és nagyszájú, esetleg rövid hajú) női karaktereket jelentette.
Ennek is más jelentése lett már?[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #148171 üzenetére
Mondjuk valóban uncsi és nem idevaló (de ettől függetlenül nem én voltam, én át tudok görgetni, vagy ha olyanom van, leszólni ) egy bizonyos mélység fölött, vagy tágabban tárgyalva. Igazából az LMBTQ rohamosztagos se, ha nem szerepel játékban, ahogy nézem, csak egy regényben tűnt fel. Azok szerencsére hidegen hagynak, milliónyi regény jelent meg az elmúlt 40+ évben, egy részük a kánon része lett, sokuk meg nem, én egyet sem olvastam, mert akkora katyvasz volt régen, ahány szerző, annyiféle történetszál. Majd jött a Disney, és kavart a szaros bödönön egy jó nagyot, olyan kritikai és közönségsikert is mellékvágányra küldött, mint a 90-es évek eleji Thrawn-trilógia, meg úgy kb. vállalhatatlanná tette az egészet. Amúgy tökéletes példa a Disney Star Wars mozis univerzuma, hogy indokolatlan melegek, bőr-átszínezések, kvóta-nőstények nélkül is lehet igazán szar filmeket csinálni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
válasz sith7 #148173 üzenetére
Én is így voltam vele, amikor kukival született nők is utazhattak Themüszkirára vagy amikor Superman másik csapatban kezdett játszani. El kell engedni.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148175 üzenetére
Lara Croft is meg lesz erőszakolva az új részben.
Lehet jönni azza', hogy már nem nekünk 40-50+-osoknak készülnek ezek a címek (miközben potenciálisan mégis csak mi vagyunk a fizetőképesebbek - különösen a purhab puhaságú aktuális generációhoz képest), de attól még lehet és szabad csalódottságunknak hangot adni, hogy mennyire torkon szarják a régi témákat.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Eközben 2018-ban...
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz cyberkind #148182 üzenetére
A 2015-ös/2016-os Rise of the Tomb Raider a mai napig megállja a helyét... Huhh de rég kaptunk már Tomb Raider játékot (az idei + jövő évi Remastereket ne vegyük most számításba).
Azért az valahol beszédes, hogy a 2018-as Shadow of the Tomb Raider megjelenése óta (6 éve már!) még csak hivatalos bejelentést sem kaptunk egy esetleges új részről.
Persze a Square + Amazon + Crystal bénázott a jogokkal az utóbbi években, de akkor is... A 2013-as Reboot és a 2008-as Tomb Raider: Underworld között is csak 5 év különbség volt. Most meg még kanyarban sincs egy új játék sem, csak a régiek vannak "újramelegítve", 6 évvel az utolsó nagy játék után. Ennyire nem ment jól az utolsó Tomb Raider játék, hogy így parkoló pályára került?
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Crus
őstag
Armored Core VI Fires of Rubicon lecsúszott, hogy már ezt se kelljen nektek se megvenni, se letolni.
+ Se közel, se távol hasonló se nagyon van: Böhöm nagy robotokkal villámgyors mozdulatokkal robotaprítás, de NEM Mechwarrior módra. De valódi konkurencia nélkül is egyértelműen jól sikerült darab.
+ Alapvetően fun a mechák irtogatása és a küldik teljesítése, de*...
+ Kegyetlen látványos, csak nagyon közel ne menj azért semmihez...
+ Remekül optimalizált, minden maxon 4k@120, röccenésmentesen.
+ Nem egy helyen döntéshozás, így más küldik és 3-féle ending.
+ Elég jó a hangulat. Végig ilyen rideg, kissé nyomasztó, helyenként monumentális, elveszettség érzés.
+ Perfekt szinkronok, zenék és hangok. Minden ezen a téren nagyon pöpec.
+ Sztori nem egy nagy durranás, de ami van az ide bőven jó, csavar is van benne pár.0 - Az endingek közül a bad ending az pont az, amit szíved szerint és amit normális ember megtesz. Strange.
0 - A nehézség a From szerint ebben a játékban az, hogy vidd a megfelelő fegyvert, ha nem viszed restart. Ha viszed egész könnyű dolgod van. Hátizé...- ...*de nem nagyon működik úgy a játék, hogy na akkor tolom 4-6 órát egy szombat d.u. Mert igazából sok meglepi nincs, mész, lőssz és ez elég hamar repetitívvé tud válni. Érdemes úgy tolni, hogy na tolom 1-2 órát max, aztán másnap megint.
- Nagyon zavaró az időhúzás! A játék alappillére, hogy a fegyókat erősen érdemes cserélned adott küldi boss harcára. Igen ám, de honnan tudod milyen fegyó kell adott bosshoz? Hát ha letolod végig a küldit, pusztulgurul minden, majd a bossnél acélfalba ütközöl és esélyed sincs! Ekkor újra kell kezdened az egész nyomorult küldit előről! Ritkán(!) van lehetőséged az utolsó checkpointnál a már megvett fegyók közül másikat használni, de ez mindig olyan helyeken opció, ahová nem kell! A nehezebb boss harcok gyak. mindegyikénél újra kell tolnod a küldit, aztán ha megint valami nem túl op. fegyót vittél, akkor ÚJRA! Volt olyan boss harcom, ahol cirka 4x kellett 0-ról letolnom az adott küldit emiatt a baromság miatt! Ócska időhúzás, semmi egyéb -.-
- Hiába vagy nagyon nagyon ügyes és skilles csodák nincsenek, mert ha nem a megfelelő fegyókkal nyomulsz esélyed nem sok.
- Bár az egész játéktér monumentálisnak tűnik, de ez csak a látszat! Valójában seperc alatt piros csíkkal lezárt barrierbe futsz...
-... és ami kibaxottul irritáló, hogy a boss harcok közben néha a bossok kimennek a barrieren kívülre, te meg melee pl. ilyenkor nyilván nem tudod sebezni.
- Sajna nem nagyon van mit felfedezni a barrier miatt és kicsit bünteti is a játék ugyanis...
- ...ugyanis egy lövöldözős játékban amikor a küldi 70%-nál elfogy a lőszer, mert te szorgalmas voltál, felderítettél és mindent kiiktattál az úgy nagyon gáz. Volt olyan küldim a vége felé, ahol a LEGTÖBB lőszeres fegyókat vittem és a végső harc úgy 80%-nál már csak tátogni tudtam, nem volt mivel harcolni.
- Az irányítás nem egészen az erőssége a játéknak. Elég hamar megfájdultak az ujjaim, ami példátlan! A gond ott van, hogy igazából minden gombra szükséged van, ha ütős akarsz lenni és gyakran több dolgot kell végrehajtanod egyszerre villámgyorsan, különben véged. Totál befeszülve mennek a harcok, mert ha nem vagy elég gyors, mp-ek alatt ledarálnak a bossok.
- Ritka béna küldik közti intermezzók. Gyak. xy hang elmond valamit miközben te a garázsban nézed a semmit. Hát ha valahol k. nem kellett volna spórolni, akkor az pont ez.
- Kamerával a From itt is néha hadilábon áll és mindent látsz csak azt nem amit kéne. Szerencsére ez nem annyira gyakori, de később ahogy bedurvulnak a harcok már kifejezetten zavaró, hogy néha azt se tudod merre van az ellen...
- Szokásos From kreténség: Le akarod cserélni a fegyód, de store-ban csak azt látod, hogy a kiszemelt példány mennyit lök adot statokon, de azt, hogy éppen milyen típus van nálad és annak mik a pontos specei azt csak akkor látod, ha megveszed. Ezt Eldenben még rosszabbul adták elő. Barmok.
- Kikapcsolhatatlan kromatikus aberráció! Van a kikapcsolására Nexuson mod. Felteszed és SOKKAL erősebb lesz a CA rajta! WTF?
- Minden modtól jobb ha menekülsz, pl. honosítást ki se merd próbálni. Jobb esetben csak a játékból banolnak, rosszabb esetben Steam acc ban ^^ (Nem tudom mi az igazság, olvastam másoktól...)
- 60€ egy 20 órás játékért, amiben nem 1x ismétlődik u.a. a helyszín és egy rakás téren vannak fehér foltjai.7/10-et dobálnék rá, de csak azért nem rosszabb, mert nem nagyon van ilyen a piacon.
-
cyberkind
félisten
Valszeg nem ment jól, mivel azt már nem a Crystal Dynamics csinálta, akik nemcsak bővítették a szériát, hanem alápakoltak egy hatalmas de gyönyörű világot, telis tele felfedeznivalóval, ami mind a mai napig brutálisan néz ki, és ennek lassan 10! éve van, a játék hosszú és le is köt, a legutolsó meg csak meh, egyedül a grafika ér valamit.
-
TBT
addikt
válasz cyberkind #148185 üzenetére
Igen, arra emlékszem, hogy ott a Crystal már csak besegített, mert főképp az Eidos-Montréal volt a fejlesztő. A Crystal meg addig az Avanzsálókat készítette, ami hamar meg is bukott. Kár a Shadow-ért, hogy ilyen - minden szempontból egyszerűbb és kevesebb - résszel zárták le a trilógiát (a Rise of the Tomb Raiderhez képest). Nem volt rossz, de tényleg, minden szempontból alulmaradt a Rise-hoz képest.
Pedig ennek az iparnak most nagyon szüksége lenne egy új Larára. A régi köntösben és nem a "modern játékosoknak" megfelelve.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz Dilikutya #148172 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy az emberek miért nem tudnak bizonyos dolgokat ignorálni. Én például szeretem a mass effect könyveket. Mind a három darabot!
De mos komolyan! Itt van ez a sister bácsi. Én az életben nem tudnék a karakter létezéséről, sem arról, hogy jelent meg olyan könyv, amiben ő szerepel.
És ez maradhatna is így, ha:
1) a nagyon dühös ember nem osztja meg a felháborodását hír formájában
2) valaki nem osztja tovább a dühös felháborodott ember felháborodását.Most ott tartunk, hogy tudok mindkettőről, tehát a disney STATISZTIKAILAG szerzett magának egy potenciális vásárlót. Megérte belerakni "Sistert" a könyvbe, és ezért is kerül bele a könyvbe!
És ez mostanában mindennel így van! Soha nem kerestem rá az akolátuszra vagy mi volt a neve, az outlawnak is csak azért kellett volna az utamat kereszteznie, mert adták az új vidkarimhoz, a gyűrűk ura sorozatról sem kéne tudom, meg egyébként a készülő harry potter sorozatról sem kéne tudnom. És hamár itt fölöttem ez a téma, az új Tomb Raiderről sem kéne tudnom! De mindenről tudok, sőt, akár még részletekbe menően is tudnék róluk beszélni, mert a fejenként 30 vernyákoló posztban minden ki lett velük kapcsolatban tárgyalva.
Egyébként rosszul fogalmaztam, mert nem ignorálni kéne ezeket, csak a megfelelő helyen csepegtetni az információkat. Mindent egy olyan kritikai térben kell szidalmazni, ahová az csöppen bele, aki ténylegesen potenciális vásárlója az adott terméknek. Na, ott van értelme szidni ezeket, mert így nem generálódik ingyen reklám!
U.I.:
Mivel ez egy játékos topic, simán jöhet az új tomb raider nem erről van szó, csak azt kéne belátni, hogy ezáltal a téma felhozója ugyanúgy a probléma részévé válik.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
reelc
veterán
A Netflixes kép valamiért erre emlékeztet: Korra legendája.
(Az Avatar rajzfilmsorozat tetszett, a Korrát még nem kezdtem el.)[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz FunPro #148188 üzenetére
"a téma felhozója ugyanúgy a probléma részévé válik."
Nem szoktam "beszólni", de ez ritka nagy ignorálása a valóságnak.
(Nem akarlak tényleg megsérteni)Ezzel az erővel ki se mozdulj a lakásodból. De tényleg.
Az egész világ így működik - beleértve a reklámokat (igen, problémának a megoldását sugallják, olyan cégek, akiket megfizettek azért, hogy reklámozzák a képedbe unos-untalan a következő új generációs fejfájás csillapítót, még akkor is, ha MOST ÉPPEN nincs is rá szükséged)... amik nem az aktuális igények kiszolgálása, hanem éppen megteremtése (és pszichológiai indíttatás) okán készülnek.
Minden feléd áramló infóból Neked kell kiválogatnod azt, ami számodra értékes - és nem, nem tudod megszabni, honnan, milyen infók szakadnak rád... naivitás lenne ezt hinned, ha egy 21. századi dolgozó családapa vagy.
Mondhatnád, hogy mindenki takarodjon innen, aki... milyen témáról is ne beszéljen egy JÁTÉKOS off topikban... hol is lenne akkor a szabadság jog... ebbe nem is megyek bele...
Szóval, ha családapa vagy (úgy rémlik), akkor gyereke(i)d felől is bombázhatnak infók - iskola; szerelem; játékok; filmek és sorozatok; szomszéd fingott autószerelés közben; képzeld, tegnap látott egy mókust a Hősök terén; etc. etc.
Feleséged mesél számodra ismeretlen barátnőkről, munkahelyről, főzési problémákról, gyerek(ek)ről, anyósod hátfájdalmáról; etc. etc.
Ugye nem...Tudod ezeket kizárni, letiltani?
Miért akarnál ilyet tenni egy fórumban, ahol SOKKAL KÖNNYEBB dolgod van: átpörgeted...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
Ahh, ez a börtönös rész a Silent Hill 2-ben, az egyik, ha nem a legnagyobb szopás a horrorok történelmében...
-
Crus
őstag
válasz SityiSXT #148193 üzenetére
Igen, igazad van, azt totál elfelejtettem + Gundam is ide jöhet! Mondjuk nem csoda... az X360-as Armored Core címek ütősebbek voltak, mint a Daemon, de a Gundamet is verdesi még így is, hogy messze nem tökéletes :-/
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz cyberkind #148187 üzenetére
De azért 2006-ban is merőben más játékot készített a Crystal... Lara sem szereti a melltartókat.
Ez még nekem is megvan eredeti DVD-n (plusz Steam-en is). Bár már semmire sem jó (nincs Steam, az utolsó Patch-et is úgy kell leollózni a netről), de a borítója a mai napig tetszik, illetve anno a telepítője is nagyon király volt (különféle fotókat mutogattak telepítés közben a játékból). Ennél jobb már csak a StarCraft 2 + Diablo 3 lemezes telepítője volt jobb, amikor telepítés közben ment egy kisfilm narrálva az előző részek eseményeiből. Huhh, de hiányoznak az ilyen kedves kis apróságok ma már.
Más:
Kint van már az Alien Romulus VOD felületeken, illetve... egyéb felületeken is, egész korrekt magyar felirattal.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
CD Projekt Red is kukázza a Red Engine-t és áttérnek Unreal 5-re. Sajnos sok kulcsember távozott a cégtől, akik értettek a Red Engine-hez, az újaknak nem igazán van tapasztalata azzal a motorral, így váltanak Unreal-ra, mert abba könnyebb beletanulni...
De az új Halo is Unreal 5 alapú lesz, sőt igazából már minden. Jönnek majd a futószalagos "klónok" és rosszul megírt szoftverek egymás után, csak a keret lesz más (majd az FSR + DLSS megoldja az optimalizációt is). Érdemes lesz drága konzolokat és PC hardvereket venni.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Az új Halo az első rész remake-je lesz (PS-re is), és ahogy írnak a hírek arról, úgy néz ki, hogy ez inkább grafikai update lesz, mintsem modernkori átalakítás, ami ha igaz, szar ügy megint, mert a gameplay csak szimplán fos.
De a Silent Hill 2-ből kiindulva, ahol az ini átírásával adogatsz hozzá extrákat, nem olyan rossz ez, csak ezeket meg kell várni.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Először is:
Nem tudsz megsérteni, nem is sértettél meg.Folytatásul úgy tűnik, túl személyesre fogalmaztam meg a hsz-t, és elveszik a lényegi mondandóm.
Engem nem zavarnak a felmerült témák, igazából gond nélkül figyelmen hagyom őket. Amire megpróbáltam felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi pár év összes filmes és játékos woke blamájáról = woke elemet tartalmazó termékéről csak azért van tudomásom, mert a felháborodott és vagy ép gúnyos megjegyzést tevő emberek behozták a dolgokat a köztudatba. Amivel az a probléma, hogy a nagy cégek statisztikákból élnek és így is monitoroznak.
Most például azt szűrném le a fórumról, hogy a woke téma miatt szóba került egy ismeretlen könyv, a tomb raider, és a star wars. Teljesen megérte mindenbe belenyomatni, mert bekerültek a köztudatba. A köztudat pedig sokkal hígabb. Te azt szűröd le, hogy elcsúnyult a Lara, ők azt szűrik le, hogy "juhú, lesz egy új tomb raider".
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Crus
őstag
Alien Romolus. Meg is néztem.
Gyalázat, hogy a moziba nincs olyan képminőség, mint egy átlagos 4k kijelzőn. HDR, 4k, DD 5.1. (Kis upgrade volt a hangrendszeren már 2 DALI front húzta a talpalávalót.)
Na de a filmről...
Biztosra mentek. Az Alien 1-4 minden ütősebb jelenetét szépen lemásolták, de úgy, hogy azért az ne annyira pofátlanul és kínosan verje ki az ember szemét. Aztán felöntötték ezt egy korrekt sztorival, az Alien 1 hangulatával és hangjaival és hát na... működik!
Ellie... akarom mondani Cailee Spaeny pedig az első ezredmásodperctől jobb Ripley alternatíva, mint Noomi Rapace a legjobb napján.
Külön WTF, hogy a TLOU-ból picit nyúlkált a rendező:
1. A TLOU Part II-ből jelen van Lev "klónja", csak egy pár évvel korosabb... és ez official ám hellóka! Ez a rendező is elismerte!2. A TLOU Part II-ből jelen van Dina csak itt Kay és szintén terhes...
3. A TLOU Part I-ben Ellie-től elhangzik egy vicc a gravitációról, dettó itt is jelen van ^^Azt gondolom, hogy ez így ebben a formában veri kényelmesen a Prometheust a Covenantot meg mérföldekkel. Ez egy jó erős 7.5/10 volt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.