- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Na, ezért baromság. Az én példám arra példa, hogy van az embernek többszáz játéka Steam-en, Ubi-n, EA-n, GOG-on, Epic-en. Ha több mint felét fejben kukázzuk is, mert ingyen osztogatott szutyok, meg régi bundli szökevény, akkor is marad bőségesen. Tekintve, hogy egy Assassin's Creed Black Flag 5 hónap, egy Far Cry 6 is volt 3-4 legalább, belátható, hogy rengeteg potenciális játékórám van. Sokukért fizettem is, van amit többször is előveszek. Egész egyszerűen ilyen mennyiség mellett totál pénzkidobásnak érzem, hogy konzolt is vegyek, mellé a jóval drágább játékokkal. Így viszont a konzolexkluzívokkal sem vagyok képben, mert nem kísérem figyelemmel, itt a topikban is átlépem azokat. Még a Horizon Zero Dawn-ról sincs sok fogalmam, amíg ki nem jött PC-re, és nem jött belőle Lego szett is, szerintem abszolút nem is tudtam a létezéséről. Until Dawn ugyanez, címével néha találkoztam, nem volt nehéz kitalálni, hogy horror (amit amúgy szeretek), de mivel PS, így ennyi a történet. És lustább vagyok én annál, hogy baszakodjak egy PS felkutatásával, majd a gép és játék eladásával.
Így ránézve még érdekesnek is tűnik. De annyira nem, hogy ezért konzolt vettem volna. A Red Dead Redemption 2-ért sem vettem, pedig PC-n imádom. Sőt a GTA5-öt is kivártam, mire kijött PC-re, kijavították a hibáit, és akciós is lett.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz VoltanIgor #148049 üzenetére
Miért ne lenne ő? Lemaradtam valamiről?
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
csuvicsuva
addikt
https://prohardver.hu/tag/crytek.html
Ebből a szempontból lenne érdekes. Egyszer visszaengedték, pár nap múlva megint elhordta a PH összes munkatársát mindennek, aztán hónapokig csinálta az új fiókokat, de nyilvánvalóan egyik sem tartott két napnál tovább. Nekem is megfordult a fejemben, hogy ő lehet az, de szerintem az illetékesek már léptek volna, vagy kapott egy utolsó-utolsó utáni-utáni esélyt.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #148053 üzenetére
Már bocsi tényleg mindenkitől, de ez most itt kérdés? Azt hittem, hogy ez mindenkinek tökre nyilvánvaló.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #148055 üzenetére
Nem nagyon értem a gondot...
"pár nap múlva megint elhordta a PH összes munkatársát mindennek"
Vagyis engem meg téged pl. nem, a többihez nekem közöm nincsen. Adolf Hitlerrel is elfórumozgatnék, amíg le nem megy kutyusba...
-
Ferke[HUN]
tag
válasz VoltanIgor #148058 üzenetére
Most tényleg le akarod buktatni! Mondjuk eddig ez a legszimpibb alteregója.
-
TBT
addikt
Napi lol - amikor az "önéletrajzoddal" villogsz, majd szembe jön a valóság:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
cyberkind
félisten
Silent Hill 2 Remake, közel a játék feléhez, ezt olyan bő 8 óra alatt. Sose toltam az eredetieket, mivel az a gameplay a halálom, így nemcsak ez maradt ki abból a korból, összehasonlítani nem tudom, de, mint horror, nagyon ott van a szeren, gyakorlatilag a városba lépésünk óta nyomaszt és ébren tart a játék, a hangok fülesben iszonyat durvák, a hideg keringet amikor meghallok valamit valahol. A sztori full wtf, mivel már a játék eleje is kérdőjel sorozat, hogy mi a phaszért jöttünk mi ide, és ahogy haladunk, ez csak még nagyobb szomorú wtf lesz, de ez se változott annyit az eredetihez képest, szerintem a Bloober Team nagyon jó melót végzett, ha az EA a Dead Space Remake-kel odatette magát, akkor a Silent Hill annál sokkal jobb, az atmoszféra konkrétan az eredeti Dead Space-t hozza vissza, ami meg az eredeti Silent Hill-ből is ihletődött, szóval, aki akar valami horrort, és netán szerencsés, mint én (mivel anno kimaradt), annak a Silent Hill 2 Remake full áron is megéri, az eddigiek alapján, ennek kell lenie az év játékának, nem vitás.
Anno még azt írtam, hogy a Sony nem bízik a SH-ben, mivel ugyanakkor jön az Until Dawn, nagyot fordult a világ, de elő se akarom venni a Néma Városka mellett, mondjuk, ehhez kellenek az olyan bénázások, hogy ne menjen a HDR (se), amit azóta se javítottak az UD-ban, hiába lenne jó meg szép.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #148061 üzenetére
Nem akarom elrontani senki örömét, de egy remake, mint év játéka?
Az árazása is pontosan a Remake volta miatt bicskanyitogató... 70€?
Fel nem foghatom, hogy miért nem a szintén remek 1. részből lett remake, hiszen az már sok éve is vállalhatatlanul nézett ki szegény, hát még manapság? Ezzel szemben a 2. rész eredetije még ma sem vödörbe hányós.
16 órás játék remakeje 70 ojró? Nemá'.
Bárhogy is... ez azért egy rétegjáték, hiszen egy sick af mindfck horror cucc, erősen nem való mindenkinek.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
cyberkind
félisten
Igen, ahogy anno a Resi 2 volt mindenhol az év játék, ez legalább akkora vállalás, az árára nem tudok mit mondani, ez a gen ilyen, de várjátok meg a Gta-t, ha ők meglépik az új csúcs tier-t, jönni fog mindenki más is, vagy talán akkor jobban betudják majd lőni a termékek árát, mindenesetre, a customer oldal nem jár jobban, de ez a kezdetek óta így megy.
De mondok jobbat, ha csak a játékosok negyede venné meg az ilyen kaliberű játékokat, akik megveszik az Uborkás szarokat full áron, jobb helye lenne a gaming ipar, mert ebben a játékban van meló rendesen, hiába csak egy remake.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Azért szemmel láthatóan ez egy teljesen új program technikailag, csak a sztori, forgatókönyv a régi. Nem tartanám nagyon indokoltnak olcsóbban adni, mint bármelyik új játékot. Remaster más kérdés.
A 16 óra szerintem teljesen jó, egy Call of Duty nincs 7-8 óránál hosszabb, és ott sincs hiányérzetem. Semmi értelme a 100+ órás játékoknak.
Szerencsére én ráérek kivárni, amíg lejjebb megy az ára, a héten kezdtem csak bele a Dying Light első részébe, azzal elleszek egy darabig.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #148063 üzenetére
Igen, a Golden Joynál GOTY lett ugyan, de egy rakás más helyen meg a Death Stranding és Sekiro lett a nyerő, nyilván jogosan, új és remek IP-k voltak. (Azt most hagyjuk, hogy nekem a Sekiro csalódás volt, egy rakás dolog nem volt benne, ami a korábbi From címekben igen.)
A GTA VI dettó jogosan lesz brutál áras, mivel irgalmatlan content lesz benne, brutál játékidővel, meg a beleölt effort a Resi 2 és a Silent Hill 2 sokszorosa.
Soha életemben nem vettem Ubis játékot full áron. Mindig bevárom a min. 75, de inkább 80%-os akciókat, de persze biztos vannak elmebetegek is, nem vitás
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #148051 üzenetére
De mi baromság, hogy saját magadból indulsz ki és egy csomó játékról még csak nem is hallottál? WTF?
Pontosan azért érdemes a top tier cuccokat letolni (legyen az éppen konzolon), mert 2342332 db. játékunk van, aminek a 80%-a futottak még kategória, örökké meg nem élünk, így nem biztos, hogy szutykos Far Cry 6-okkal kéne öntökönlövést végezni hónapokig.
Egy játékért ne is vegyen senki konzolt... nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy ez is +1 cím lehetett a képzeletbeli listán amiért érdemes volt PS4-et venni. Most a PS5 kapcsán pont ezért merül fel sokakban, hogy minek a Pro vagy minek egyáltalán a PS5, mert ez a lista borzasztóan soványka.
-
TBT
addikt
Japán nagyon pörög az idén:
Amerika és Európa pedig...
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Dilikutya
félisten
Szerintem sokan vagyunk még, akik nem foglalkozunk azzal, mi folyik konzolon, és nem akarunk még egy gépet otthonra. A legtöbb játék előbb-utóbb kijön PC-re, a maradékért meg meg PC mellé nem érdemes sokaknak. Annyi játék van, hogy teljesen fölösleges pl. nekem akár PS, akár Xbox. Mivel van családom, munkám, más szabadidős elfoglaltságok, így már csak a PC-re elérhető zseniális címekkel is le lennék fedve egy életre.
És amúgy élveztem javarészt a Far Cry 6-ot, néha kicsit leült ugyan, de nem volt rossz.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Crus
őstag
1. Mario klón.
2. Steam-en 7/10-en álló, irgalmatlanul sok recycled elemet tartalmazó, kényszeresen elnyújtott, hatalmas üresjáratokkal operáló, túlárazott DLC.
3. Fővandarabóva'. Ha 27 éve ment egyben, ment volna most is, csak akkor nem lehet érte beszedni 3x70€-t.
4. Meg se jelent... majd holnap. Addig csak a lefizetett kritikusok véleményét tudjuk. Ettől még persze lehet jó.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #148068 üzenetére
Az vitán felül áll, hogy elég egy átlag játékos életébe egyetlen Humble előfizetés és élete végéig csak azzal garantáltan le van fedve.
A szaGma ismerete viszont nem árt (ha más nem cikkek, videók alapján), legalább azt tudja az ember, hogy miről marad le.
-
Dilikutya
félisten
Sok terület van, amire azt mondom, nem árt néha beleolvasni, kicsit képben lenni szélesebb körűen. A videójáték pont nem ez a témakör. Pl. fogalmam sincs, miről szól a Zelda, de még a Final Fantasy-val is az összes kapcsolatom a 2001-es mozifilm, meg a régi FF VII demója valami újságos CD-n, pedig az egy viszonylag jól reprezentált széria PC-n is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
[link] - RTX 50 pricing leak: RTX 5090 for $1999-$2499, RTX 5080 for $1199-$1499, RTX 5070 for $599-$699
Kiindulásul: Itthon 366 Ft a dollár.
Kereskedői hasznot kalkulálni kell (meg még sarcokat).//5090: 32 GB VRAM --- 5080: 16 GB VRAM --- 5070: 12 GB VRAM
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Ő azt mondja, hogy ez "fake".
Vigyázat: neki zöld a szeme...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz FunPro #148079 üzenetére
A VRAM-ok a legreálisabbak a hírben - az árakkal fognak játszadozni.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz FunPro #148079 üzenetére
A 4070TI is 12GB VRAM-mal jön ki. Amikor kijött az influenzás idióták zöme lehúzta a sárga földig. Aztán a gyakorlatban kiderült, hogy egy baromi jó kártya, hajtottam én is vagy 1.5 évig, abszolút 4k-s kártya volt sokszor 100+ frémmel játszadoztam, a leghúzósabb címek esetében is 4k 60-nal. Nyilván jobb a 16GB, lehet feljebb tolni azokat a bizonyos csúszkákat, de azért kardba se kell dőlni véletlenül se, mert 12GB VRAM van "csak".
Hellblade 2 is UE5-ös játék már csodás élmény volt 4070TI-vel végigtolni...
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Jön a korábban csak PS1-re, Dreamcast-ra és Gameboy Advance-ra megjelent Star Wars: Episode I: Jedi Power Battles Remastered
Megjelenés 2025. január 23-án PS4/PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.Ez se lehetett egy átütő siker annak idején. Inkább a filmes The Phantom Menace-t vagy a Battle for Naboo-t porolták volna le.
-
Dilikutya
félisten
Beárazták a Red Dead Redemption-t. A Steam-en 49,99€, Epic-en 20590 Ft.
-
DaVE-1
aktív tag
Bioshock Remastered (GOG)
D2NLA0BBF**D7A958E
**: nem 58 , de nem is 60 a kettő között található a helyes szám
[Prime Gaming Október]A Halloween miatt a horroré a főszerep... régi címek már sokaknak megvannak de elég szép mennyiség
-
Golden9
addikt
-
gyimger
őstag
válasz Dilikutya #148083 üzenetére
Ilyenkor elgondolkodik az ember gyermeke, hogy megéri-e a legnagyobb rajongókon kívül bárkinek is, amikor leggyakrabban a második rész (a nagybetűs JÁTÉK!) sem kerül ennyibe.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
TBT
addikt
Tomb Raider IV-VI Remastered - Announcement Trailer
Ez jó hír. Az Angel of Darkness nekem anno nagy kedvenc volt, kár, hogy befejezetlen maradt, illetve tonnányi bug és idétlen megoldás volt benne - illetve az volt ugye a Core Design utolsó játéka. Talán most kapunk egy minden szempontból kipofozott változatot.
Anno nagyon vártam a megjelenést - pedig az még 2003-ban volt, most is várom az új változatot.
Megjelenés: Lara szülinapján, azaz (2025.) február 14-én.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
A hét legjobb híre:
Sweet Baby Inc. Website Goes Into LOCKDOWN!!Bajban vannak, mert sokan nem akarnak már velük dolgozni - valószínűleg tudják, hogy minden cucc, amihez ez a fakezű, tehetségtelen banda hozzányúl, az akkorát zakózik, mint az ólajtó és a stúdiók fenntartásához és fejlesztők kifizetéséhez pedig bevétel kell.
De a kretén XBOX és Sony még kitart mellettük...[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Azt ugye mindenki tudja (remélem), hogy ez az egész jelenség, amit az Aranyos Bébi és a Fekete Szikla képvisel és művel, az már sosem fog eltűnni...?
Mert teszem azt, valamilyen Isteni igazságszolgáltatással (Thanos csettintése) az összes említett céges dolgozó elpárologna, ugrana másik tucat a helyükre, rövidesen.
S ne legyen illúziója senkinek, vannak kisebbek is akik a háttérben próbálkoznak.Hogy a (nyíltan és pofátlanul) woke ázsiai nyelvekről ferdítőket ne is említsem, akik métellyel fertőzik az angolra átültetéskor a játékokat...
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148094 üzenetére
És Cortana már széles csípőjű afro lesz benne
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148096 üzenetére
Tekintettel arra, hogy nincs konzolom --- és már erősen valószínű, hogy életemben nem is lesz már ---, így nem tudom, hogy a PC-re belátogató Halo (1) után mi történt abban az "univerzumban", így azt se tudom, mi az a "Weapon" ebben a kontextusban.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #148098 üzenetére
Na, akkor lebuktam ( ) ennyire érdekel a Mesterszakács - ugyanis azt se tudtam / nem emlékeztem, hogy a valamelyik Windows verzió foglya 2. rész után bármelyik is jött volna personal computerre...
Nem igazán kapott el a Halo, az az igazság.
-
TBT
addikt
Bejáccátok a kombót? Hízzatok velünk tovább ti is, a jövő héttől!
WeAreTheVR x McDonald's kollab
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- MSI GeForce GTX 1060 3GB Videokártya - ELADÓ! 24.990.-
- Eladó Raspberry Pi 4 2GB + ház + táp + 32GB SD
- Ipad pro 11 2022 matt mágneses védőfólia 1 db
- Samsung Galaxy S24/S24+ (128/256/512 GB) (bontatlan, gyári garancia)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest