- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Japánban [link] végre idén menesztették a floppy diskeket a kormányzati működésből...
~~~~~~~~Ma 2x is fellépett a gépre távolról az IT szaki Pécsről (TeamViewer). Értelemszerűen pont akkor, amikor épp dolgom lett volna ezen a szaron = kidob engem, admin felületre lép be, install matatás, verzió frissítés, több perces restartok, meg ilyenek, és miközben már forrt az agyam, arra gondoltam, gyorsan feltűzök neki valami szépséges üzenetet parancsikonba, hogy "hogyafaszbavoltatokkepesekilyenszargepetideadni2020-asevekben"
De aztán inkább leszartam, és mentem dumcsizni munkatársakkal, itt hagyva órákra a gépet.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
Red Dead Redemption Steam app ID.
Semmi sincs rajta, de majd lesz."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #147352 üzenetére
Ajjaj, milyen szép is ez a szín, ami még mondjuk a rendes Saints Row-k esetében csak sajátosság volt, itt meg már egyenesen hányingerkeltően Uzi...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz gyimger #147353 üzenetére
Kell ez is, mint szŐr a zsebbe.
20 éves játék, amiből már jött ki egy olyan 2. rész, amitől rajtam kívül mindenki elalélt. (Én meg belealudtam, többször is.) Biztos nagyot fog menni Amigán, meg 486-on.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Á, ne hidd, hogy...
Olyan gépigénye lesz, hogy mindenki maga alá fog rosálni... és nem biztos, hogy a röhögéstől, ha fejben hozzárakja a játék korát is...
-
-
-
Crus
őstag
Ez nálunk úgy megy, hogy telefonon előtte engedélyt kérünk. Mert attól, hogy nem a useré a gép, attól még ő ül előtte 20 éve és ez ilyen tisztelet vagymi... alap.
De amúgy igen, borzalmas, hogy hivatalos helyeken milyen romok vannak. Aztán kiírnak egy tendert ezek karbantartására és mindig akad olyan őrült, aki totálisan ár alatt belemegy. De hogy? Hát úgy, mintha anyám járna ki aztán oda szakérteni... nem túlzok. Nejemék intézményébe a bejelentést követő 3 héten belül történik is valami, de a legtöbbször tényleg csak annyi, hogy vastagon megérje a vállalkozónak, vagyis kb. semmit nem csinál. Ha hardveresen kéne valami, inkább hónapokra eltűnik vele, maszatol, terel, késleltet, leselejtezésre játszik. Fogalmam sincs mi működik ebben az országban perfektül...
talán a nagyüzemi korrupción kívül semmi egyéb. Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Nyilván Lusta Rím Maszter lesz, mert nehogy tényleg bármit is túltoljanak a kötelező sallangokon kívül (és itt fogok röhögni, amikor a hivatalos bejelentő trailer erről fog szólni a szokásos först tájm evör fásságokon kívül):
* Uncapped 4K
* Adjustable FOV és Mouse settings
* RTX
* D*** / FSR * / XeSS
mert ezek nélkül már a cégek létezni sem tudnak.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Ez illető és később a főnöke is annak idején, 1. kitelepítés közeli agytágításon azt mondták, hogy ezeket a gépeket már inkább leírni fogják, semmit fejleszteni. A plombán a gép hátulján 2017 szerepel...
...de azóta se engedik, hogy mondjuk bármit is feltelepítsek.
Minden, amit futtatni tudok ezen a 32 bites OS-en (Win7 Tiny) az portable.
Szóval, annak is örülhetek, ha nem tiltanak le a netezésről...//A Saját erősebb i5-ös gépem itt lakott a 2019-es polgármester leválasztásig.
Azért is tudtam online STEAM lenni...[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
-
i2k
őstag
[link] - After 6 Hours, Dragon Age: The Veilguard is a Definite GOTY Contender [Hands-on Preview] - https://gamerant.com/
//nem akartam, de muszáj: Abby?
=kucckucc[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #147364 üzenetére
A létjogosultságát nem is vitatom, tőlem jöhet végre az Ultima I. PS5 Pro-ra is. Amivel megint gondom van, az az effort nélküli pénznyomtatási kísérlet. Mert én el nem bírom képzelni, hogy ezt majd 50 milliók veszik 50€-s áron.
A #147358 gyimger által említett GTA Def. Trilogy esetét vizionálom.
Amúgy lehet újra megcsinálni legendás címeket, a BluPöttynek sikerült is a DeS kapcsán. Etalon példa arra, hogyan kell ezt jól csinálni.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
cyberkind
félisten
Akkor nem toltad ezt a verziót, mert ez kb csak annyi, hogy felhúzták az eredeti játékot max részletességre, ezért is volt kiakadva mindenki, ami részben érthető is, de ez a játék még mindig jobban néz ki, mint tengernyi új cím.
Én toltam egy kicsit PS5-ön, és tényleg rohadt jól néz ki, egy ilyet ha a Gta 4 kapna, többet érne, mint a Gta 5-ből kiadott verziók.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
A Cocorde végős köccsögvetése 400 misi volt, és ez a játék mutatta volna meg a PS jövőjét? Nagyon jó hírek ezek, ami után nem meglepő, hogy a semire kidobnak egy 800 dodós konzolt, ennyi amatőr balgolyszlit, mint a Sonynál, és ezek mind tanulták a szakmát.
-
cyberkind
félisten
válasz cyberkind #147368 üzenetére
Itt a cikk ha nem hinnétek nekem.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #147367 üzenetére
Áááá... eszem ágában sincs újrázni. Anno lementek, szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi. Viszont követtem az életútját, meg a beszámolókat, meg YT-ról vagyok "okos" a témában. Konkrétan te vagy az első, aki dicséri a GTA Def. Editiont ^^
Mondjuk a "rohadt jól néz ki" kijelentést azt végképp nem tudom hová tenni.
-
Crus
őstag
Ez már egy Sony kalibernek se éppen aprópénz. És már csak ezért se fogom nekik a hülyék adóját leperkálni az új gépre. Nagyon ki fogok várni... már ha egyáltalán váltok. Amit ezért a pénzért nyújtanak, az egyelőre nem ajánlat, hanem sértés!
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #147369 üzenetére
És akkor le voltam hurrogva, hogy ezért emelték ennyire a PS5 Pro árát (is).
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #147367 üzenetére
Azért az barokkos túlzás, hogy jobban nézne ki az újaknál. Ráadásul komoly szakirodalma van a tengernyi bugnak, amik az eredetiből rég ki lettek gyomlálva anno 20 éve.
30€ környékén nem lenne rossz vétel, de szemétkupacért nem adnék pénzt. Pedig megérett már az újrázásra mindhárom rész.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
FunPro
őstag
Én egyébként hiszek az összeesküvés elméleteknekem!
Nem hiszem el, hogy a piackutatók ennyire mellé tudnak lőni! 400 milliót nem dob be senki blindre! Simán elhiszem, hogy ezekkel az újhullámos dei játékokkal és filmekkel a gyártók/kiadók megtalálták a szent grált.
Papíron felpumpálják a gyártási költséget egy olyan termékhez, ami garantáltan bukik. Minél nagyobbat bukik, annál nagyobbat nyernek vele, és nem kell az eladások miatt aggódni!
Ha a valóságban 50-100 millióba került a játék, akkor máris nyertek egy 300-350 milliós adókedvezményt. Esetleg kiadták valamelyik ceo zsebébe és leírták a cég veszteségeként.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
gyimger
őstag
válasz Dilikutya #147373 üzenetére
Dettó, szívesen újráznám, viszont akkor már csak ránéznék az újra. Viszont nem is nagyon kap kedvezményt, csak a szokásos R* akciókat.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
_drk
addikt
válasz FunPro #147374 üzenetére
Ebbe simán lehet valami, hogy a management felpumpálja a költségeket majd nagy részét zsebre téve, van 5-8 évig munkája, tapasztalata és tök mindegy hogy behal az egész, felvettek rengeteg pénzt a CV meg dagadt.
Valahol meg úgy is benyelik hogy nem az Ő hibája volt, vagy el tudja adni magát és megint olyan poziban ül évekig. -
DaVE-1
aktív tag
válasz gyimger #147358 üzenetére
Ha lesz Red Dead 1 pc-re nagyon egyértelmű hogy egy sima port lesz persze a pc-s fícsőrőkkel hírdetve hogy unlimited frame ,4k meg egyéb pc-s alap baromságok.
RS ezt már nagyon elhúzta szerintem már a kutyát se érdekli a game rég meg kellett volna lépniük ezt.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Jó lesz ez a DA: Gejlguard, minden jel arra mutat.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
válasz gyimger #147378 üzenetére
Ez a játék azért jobban fog fogyni, mint a Sárvars - szerintem.
Ugyanakkor, remélem, nem lesz nagy siker, és a mostani brigádot - élén azzal a szörnyeteggel - szépen beaprítják, hogy egyik fejelsztő cég se foglalkoztassa őket... tudom, gonosz, de valahol el kell kezdeni a dolgot.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
-
i2k
őstag
Hihihi.
A rohadt régi, és hivatalosan VGA-driverrel se nagyon támogatott gépemen mégis csak elfut a Horizon Forbidden West Complete Edition. - Mediumra állítva, és kikapcsolva a szokásos fásságokat, és az FSR3 mellett.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
Highway to the 60fps Zone!
-
gyimger
őstag
válasz Dilikutya #147381 üzenetére
Leteszteltem, hogy neked ne kelljen!
Egy gyors próba során elmondhatom, hogy nekem ez 30€-t ugyanúgy nem ér meg, ahogy 3€-t se.
[kép] [kép] [kép] [kép]Az irányítás nagyon konzolos, az egér csak a fel-le parancsokat ismeri, az átlós nemigen megy neki.
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #147380 üzenetére
Oks, én meg gyimger hsz-ét emeltem ki direkt, amiben ő a GTA Def Trilogy-ról ír
Az jó ha neked bejön, jó szórakozást hozzá, de sajna továbbra is azt olvasom egy rakás helyen a játéktörténelem egyik legtrehányabb Remasterje lett.
-
cyberkind
félisten
Mert 20 ember mellett, az AI csinálta, nincs új a nap alatt, szebb meg jobb, mint az eredeti, de mindenki eltudja dönteni magának, hogy melyik kell, nekem csak az új, és igen, a SA-on kívül mindent kitoltam, igaz, modolva.
Ehhez képest a RDR 1 nem ilyen minősségű, sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
BLOODBORNE PC gameplay video (sfx mod improvements/stability) ShadPS4 0.2.1 WIP latest build
Na most az a kemény, hogy a Diegolix builddel a textúra elnyúlás hiba sincs már benne! Elképesztő, hogy nézhetetlen szaggatós moslékból mára ide eljutottak a fiúk! Az van, hogy esélyes, hogy karácsonyra kijön belőle egy build, amivel már a nagyközönség is játszhat.
Ennek fényében különösen gáz, hogy pár srác önszorgalomból ezt így képes megoldani a Sony meg semmit nem kezd a témával hosszú évek óta. Ja bocs fog: ezt majd szépen lelövi... persze a net nem felejt, lesz teljesen és jól játszható BB itt hónapokon belül!
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #147390 üzenetére
Ha stabilan menni fog, akkor tuti lesz textúra mod is hozzá A.I. upscale megoldással, meg kikapcsolható CA, frame pacing gondok nélkül.
-
cyberkind
félisten
Már annak is vége, hogy megkapjuk update-ként az új dolgokat, így tehát ez a járható út az olyanoknak, mint a csóri Micro...
-
-
Crus
őstag
válasz gyimger #147393 üzenetére
De ez nem igazán arról szól, hogy megunod, nem unod. Ezzel - ahogy a korábbi részeivel is - egy rakás légi jármű vezetését dermesztően könnyen megtanulhatod. Ennek egy külön szcénája van, ahol több 10k órás repüléseken vannak túl. Afféle kapudrog az igazi repüléshez. Sok esetben a 2 halmaz (FS játékosok vs jogis pilóták) közös metszetet képeznek.
-
DaVE-1
aktív tag
válasz gyimger #147393 üzenetére
Szerintem menj el egy igazi pilota tanfolyamra és tanulj meg ott vezetni. Majd gyere vissza és mond meg 75 ezerből megusztad-e.. súgok 750 ezerből sem.
Ez a Fligh Sim egy csoda..ami techno emögött van az isteni. Rengetegen megtanultak ebben repülni FULL valós benne a repülés (nem véletlen sim)
Aki szereti az bizony simán repked vele több ezer órát... semmivel nem unalmasabb mint pl egy ac-ben minden fűszálat felfedezve beletolni 300 órákat..[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Annyira most nincs kedvem utána járni, ezért megkérdezem:
Ezt az összeget a tényleges számla forgalom alapján tudjuk, vagy a sony számla könyve és saját bevallása/dokumentumai alapján?
Nem véletlenül mondják, hogy egy jó könyvelő aranyat ér...
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
[link] - A jóslata szerint idén a saját maguk között* (fejlesztők) kiosztott GOTY címet a Veilguard fogja bezsebelni... szinte mindenhol!
Stellar Blade, Wukong és társaik? Mintha nem is léteznének. Csak a kisebb, nem megvett és bátrabb helyeken, és a játékosokat megszavaztató helyeken lesz esélyük.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz DaVE-1 #147395 üzenetére
Tudom, szerettem az aktuális részt és megmutogattam ismerősöknek is, amikor átjöttek, de... Játéknak kurva unalmas.
-
VoltanIgor
tag
Igazából amíg csak opciók az ilyen dolgok, és nem KELL egy feminista feka transz leszbivel, vagy mivel játszanom (ez majd a következő Tomb Raider lesz, LOL), addig igazából leszarom. Óriási nagy marhaság, és nevetséges, de tojok rá.
Nagyobb baj lesz, hogy maga a sztori és a játékmenet valszeg kevesebb figyelmet kapott a fejlesztés során, mint ezek a diverziti marhaságok, ahogy az már manapság divatos.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest