Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuvicsuva

    őstag

    válasz Crus #138367 üzenetére

    Mindig is megosztó személy volt, még azelőtt, hogy a "nemzet kobzosa" lett volna. Azóta nyilván még inkább. Bevallom, nekem az előző rendszerbeli egyik nyilatkozata tette be a kaput, de akkor még fiatalabb voltam, kevésbé konzervatív és nem jött át az irónia.

    Abban igazad van, hogy változást nem feltétlenül érne el, igazából azt sem tudom, hogy a NAT-ban benne van-e, de nekünk az Állatfarm érettségi tétel volt. Azt szerettem volna húzni, vagy Kafkát, végül szerencsére Karinthy lett belőle, ami azért volt jó, mert Tancinéni csak akkor csatlakozott a szóbelikre, amikor kellett, én viszont ezt nem tudtam, úgyhogy volt egy kis zabszem a fenekemben. Azt tudni kell, hogy egyszerűen olyan fantasztikus, pozitív, humoros személyisége és kisugárzása van, hogy a jókedvre derítés fogalmánál az ő neve szerepel. Amikor megjött, rám mosolygott és rám kacsintott, olyan szinten megnyugodtam, hogy tudtam, itt már baj nem lehet. Ráadásul két perc alatt olyan showt csinált, hogy a vizsgaelnök is a pad alatt fuldoklott a röhögéstől.

    Kedvencem tőle, amikor folyamatosan ríttam, hogy nekem így, meg úgy nem fog menni, csak annyit válaszolt: "Két rinya közé rittyentsen be egy szép feleletet".

    Egyébként én alapvetően az a típus vagyok, aki csak emberek között magányos, itt mégis olyan jó volt a légkör, hogy abból a szempontból sajnáltam a karantént, más miatt nem. Elég bizarr humorom, meg az ingerszegény környezet miatt társaságban kényszeres szómenésem van, az osztálytársak nem annyira voltak rá vevők, a tanárok inkább.

    Nyár óta mennék be, mert hiányoznak, de vagy az itthoni vagy a pedagógus helyzet miatt inkább nem akartam, de hónap elején elhunyt az egyik tanárom (bár közvetlenül nem tanított minket, de néha beszélgettem vele és az minimum fél óra volt), úgyhogy ma benézek. Csak remélni merem, hogy ők legalább annyira fognak nekem örülni, mint én nekik.

    "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák