Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    Igazság szerint a homoszexualitás természetes dolog, hiszen a kutya, macska, majom, pingvin, pocok, papucssálatka ( :DDD ),szóval kb. minden faj egyedei között található olyan, amelyik vagy több lukra, vagy a sajátjára játszik.

    Én helyesebbnek tűnő megfogalmazásban inkább "nem normális állapotnak" szoktam mondani, hiszen az élet úgy általában a túlélésre/szaporodásra törekszik, így aki ezzel szembe megy, az nem tekinthető normálisnak, nem tekinthető követendő példának.

    Abban persze lehetne igazság, hogyha minden platformon (filmek, játékok, könyvek, biológiaóra, akármi) megjelenítenénk a homoszexualitást (mint természetes állapotot), az emberek elfogadóbbak lehetnének, a melegek pedig könnyebben felvállalhatnák azt a dolgot, amiről amúgy nem tehetnek.

    Viszont a gyakorlat inkább azt mutatja, hogy az ilyen-olyan mozgalmak sokkal inkább felsőbbrendűnek (már-már követendő példának) akarnak beállítani egy olyan állapotot, ami amúgy nem normális. Ugyanez igaz a különböző rasszok nyomatására, és a különféle feminista mozgalmakra egyaránt, akik az egyenlőségen túllépve a felsőbbrendűségre törekednek.

    És abben cyberkind-nak teljesen igaza van, hogyha nem nyomatnák kötelezően orrba-szájba ezeket a dolgokat, az elfogadásra tett törekvés sokkal jobban működne.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák