- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz oriic #109099 üzenetére
Mivel rájöttek hogy ehhez egy kulcsszervert fenntartani örökké nem fognak tudni, ha megáll a szerver meg egyik ilyen játék se fog indulni. De ezt már ecseteltem... Maximum arra jó hogy kiadják vele egy darabig üzemeltetik a kulcsszervert hozzá utána kipatchelik hogy ne egyen állandó erőforrást a kiadónak.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #109101 üzenetére
Ha minden okés lenne vele, nem vennék ki szerintem a játékokból.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
-
Źşë'
addikt
én a vermintide-ot imádom a monotonitása ellenére is (mondjuk a l4d-el is így vagyok), szünetre teszem és pár hónap múlva előveszem akkor megint végig tolom a mapokat és ugyanúgy élvezem mint első nekifutásra!
engem baromira megragadt a játék hangulata, még így is hogy l4d-re hajaz egy egyedi játéknak fogom fel és minden elismerésem a készítőké, hangmérnököké ill szinkronszínészeké"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz oriic #109099 üzenetére
Az a baj ezekkel a védelmekkel, hogy általában azokat sz*patja hosszútávon, akik legálisan megvették a játékot. Ott volt a StarForce is, amit végül ugyanúgy megkerültek, azok akik megvették meg szívtak vele, ha kicsit gyengébb volt a CD meghajtójuk. Az online DRM rendszerek is csak a megvásárolt játékosokat problémája, ha éppen nincs autentikációs szerver....
Szerintem ami jó azt úgyis megveszik az emberek, ami meg sz*r, azt akkor sem, ha denuvo van rajta.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
válasz djculture #109107 üzenetére
Nem is vettem, volt. Akkor aktivalom a jatekom amikor jatszanek is vele. Tobb sebbol is verzik ez az egesz sztori, kezdve azzal, hogy miert bantottak a mar kint levo kulcsokat, folytatva azzal, hogy mi az istenert DUPLICATE, es nem invalid. Arrol ne is beszeljunk hogy leszedték steamrol, mert nem profitabilis....ki hallott meg ilyet a fent levo kismillio jatekbol? csomobol par darabot adtak el, gondolom "nem ker enni" a kezdeti koltségek utan.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Hokunda
senior tag
Idle Master másnál működik? A klienshez nem sikerül csatlakoznia és a jelszó 1000%san jó.
-
nagyúr
-
betyarr
veterán
olyat itt lehet,hogy kinek mi a best of öt játéka?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz cyberkind #109109 üzenetére
Mázlid van, ha olyan helyen laksz, ahol soha nem szakadozik a neted. (Feltéve ha olyan játékról beszélünk, ami alapvetően SP és amúgy nem kéne hozzá net).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nagyúr
válasz oriic #109103 üzenetére
Amugy szvsz azért szedik ki, hogy ne legyen vele macera... ezeket a játékokat feltörték amikor volt a Doom trial leak, gondolom nem akarnak vele többet szórakozni.
Attól még a most megjelenőkben maradni fog, meg azokban amiket nem törtek fel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Frod
addikt
én is hasonlóan vagyok vele, bár sokadjára meguntam a pályákat, plusz úgy látom durva mértékben zuhant a játékosszám. (két hete talán nightmare szervert akartam keresni esti órákban és kidobott 3-4 db-ot, összesen! - ennek fele természetesen jelszavas volt)
alapvetően pedig a loot-rendszer volt az ami teljesen elvette a kedvemet a további próbálkozásoktól. azt már megszoktam, hogy kisebb szinten, és tome/grimoire nélkül semmi értelmes nem jön, de amikor egyszer volt szerencsém egy nagyon jó partihoz, asszem cataclyst szinten farmoltunk, annyi bónuszt szedtünk össze, hogy a végén jószerivel nem is volt alapkocka a dobásnál, erre ilyen zöld tárgyakat dobált végig. na ott mondtam, hogy elmennek ezek a p***ba.
de a húsdaráló hatalmas élmény a játékban, egyáltalán nem bánom, hogy megvettem és ennyi időt beleraktam.Do you see the white shadow?
-
warcat
veterán
De a linkelt topikban le van írva a lényeg: a legfontosabb,hogy megjelenéskor védve legyen a játék,legalább egy-két hónapig lehetőleg,hogy Blood Steve-nek ne 3 kattintásba kerüljön "beszerezni",ráadásul akadályozza a modolást.
EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
Blood Steve-nél végem lett mára, kösz
Jó pár éve már, hogy használjuk SG-n...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
1 500 kártya után a helyzet: 102,89 euró
Vissza van még 1500 + egy kicsi mert közbe vettem játékokat is
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
őstag
-
tomsolo
addikt
Hahaha, ezt a reviewt:
"This game made my wife fat."
-
tomsolo
addikt
válasz Balesz1899 #109126 üzenetére
Az a kifarmolt kártya, ez meg az eladott
-
djculture
félisten
Ekkora halat fogtam effektus
-
CactuS
Arcképgyáros
-
eami
veterán
válasz CactuS #109134 üzenetére
évek alatt... még amikor beta volt a steam market akkor kezdtem. akkoriban még simán €0.7 - €1 körül mentek a sima kártyák darabjai. Utoljára hónapokkal ezelőtt néztem, akkor €900 felett volt az eladás, de a vétel is olyan €200 körül. Jó ideje viszont az enhancedsteam nem képes összesíteni hogy hol tartok, ezért az €1000 csak tipp volt.
szóval simán hihető hogy tomsolo eddig ennyiért adott el kártyákat és biztos lesz az még több is.
persze refund masterként ennyi tuti nem fog kipottyanni
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz CactuS #109134 üzenetére
Azért mielőtt szívbajt kapnánk az összegtől, meg kell jegyezni, hogy eaminek mégiscsak 4919 játék után jött össze. Ezt bundliból akkor sem lehet összekaparni, ha minden létezőt megveszel, a bottal se kategóriásakat különösen, ehhez masszívan kellett neki gyűjtenie "drágán" is évekre visszamenőleg. A visszacsordogáló kártyapénz inkább jelképes köszönet, mint lottó főnyeremény.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
eami
veterán
válasz cskamacska #109136 üzenetére
te kis illúzióromboló amúgy ott a pont
-
Źşë'
addikt
pewpew átlépte azt a bizonyos bűvös számot, és még mindig aktív hangember
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Agyzuzo
addikt
Gondoltam vagánykodok itt a másik topikgazdának, de sajnos mióta átléptem az 1500 EUR-t nekem már csak ennyit ír ki: KATT
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
CactuS
Arcképgyáros
Ezt gondoltam. Manapság az ingyenes +1 sorokat leszámítva nem nagyon van olyan játék, aminél pluszos a dolog. A B verzió, hog van 150 account és multireg, kipörgetve az ingyenes játékokkal.
-
NyMRooD
őstag
Úgy látszik Ubi egy picit megkavarta a calendart és ma a 300 játék helyett a holnapra tervezett watch_dogs2 wallpapert adta, bár lehet ez a vigaszdíj
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érint:
"Tales of Berseria Demo Launches January 10"
Live-Die-Respawn
-
djculture
félisten
gamestar újságban dobozos játékok:
The Witcher III: Wild Hunt, a Middle-Earth: Shadow of Mordor, vagy a Pillards of Eternity és egyebek:- Baldur's Gate Enhanced Edition
- Icewind Dale Enhanced Edition
- Dishonored Game of the Year Edition
- Serious Sam 3
- Warhammer 40K: Dawn of War II
- Wolfenstein: The New Order
- Wolfenstein: The Old Blood
- Alien Isolation Nostromo Edition
- Civilization V
- Dark Souls II
- Sleeping Dogs
- Fallout: New Vegas
- Hitman Absolution
- Borderlands[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz djculture #109144 üzenetére
Ja, bár azt hozzáteszem, hogy a Witcheres csak legenda vagy legalábbis lottó ötös kell, hogy találj (gondolom a többi nagy névvel is ez a helyzet..). Ma négy nagyobb újságosnál is megnéztem, mindegyik azt mondta olyat nem is kapott..Amik meg voltak nekik, hagyjuk, Im Breed maradt egyiknél, másiknál volt legalább egy normális játék, a Wolfenstein: The Old Blood, de az meg már megvan.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
cyberkind
félisten
5 év börtön járhat az aimbotért Dél-Koreában. Az mondjuk mindenképp jó, hogy a tetves csalókat szigorúbban akarják büntetni, kár, hogy csak ott és csak így mert rohadék és undorító dolog ez a csalás.
-
Csapoati
nagyúr
A helyi Relayben csak pár db Gamestar volt, de egy old bloodosat behuztam, az újsággal együtt megér 2000 Ft-ot (mondjuk Pillarsért mentem, de 3 helyen se találtam). Már csak egy alapjátékot kell behúzni olcsón vhonnan. (tudom, hogy standalone az Old Blood, de na).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
cskamacska
addikt
Helyi Sparban kettő darab rendes bolti dobozos Alien Isolation Nostromo Edition, egy Game Mania gazdaságos Dark Souls Prepare To Die Edition, meg egy import 80 zlotyis Wolfenstein: The Old Blood kiadás kallódott.
Wolfensteinre majdnem ráizgultam, de egyrészt az alapjátékhoz egy éve nem nyúltam, másrészt The Old Blood már tavaly volt 5 fontért, talán lesz megint. Persze a Bethesda árait ismerve lehet nem lesz többet olyan, teljesen dilis dolog, hogy a régi címei 5 éve(!) olcsóbbak voltak, mint a mostani leárazásokban.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #109149 üzenetére
5 font az 1850 Ft, tehát 150 az újság. Annyit megér.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest