- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Ez a Dragon Quest Heroes egy aranyos Musuo*** stílusú, cucc de aki a megvételét fontolgatja az számítson rá egy elég alacsony a korhatár és nem véletlenül. A feladatok kimerülnek a szokásos menj ide takarítsd el az ellent - elég alacsony a kihívás - kombinálva pár főellennel illetve a karakterek válogatásával. (Mikor kire, mi hatásos.)
A port minősége szoszo, az ASt és az Anizot érdemes izomból feltolni a kártyán, az átvezetők viszont szépek, a karakterek meg aranyosak illetve érthetetlenek - lásd lebegő polipkirálylány vagy mi af@sz
*** szokásos Dynasty Warriors stílus és játékmenet
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
Ingyen Witcher 3 medál - a szállítás viszont $9.99
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #109601 üzenetére
"lásd lebegő polipkirálylány vagy mi af@sz"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
Kijött egy ingyenes mod a Binding of Isaac-hez Antibirth néven.
Készült egy extra kis poszt róla. Röviden: minőségi cucc, ami legalább annyira jó, mint az eredeti kiegészítők, tehát fanoknak kötelező!
http://jateknaplo.blog.hu
-
tomsolo
addikt
-
hungar
tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan játékot ajánlani ami kicsit hasonlít az ARK Surival Evolved pve módjához( sajnos az egyik gépen nem megy)? Olyan játékot keresnék amit lehet nyomni coopba, úgymond "tart a végtelenbe". építkezős, craftolós,kereskedős, farmolós játék. Persze nem kell mindegyiknek teljesülnie de valahogy így tudnám körülírni amire gondolok.
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
-
KisApám
addikt
Egy jó Single Player + Multi Player Call of Duty játékot tudtok mondani?
Kipróbáltam a Star Wars BattleFront-ot az ingyenes 4 órás verzióval, de nekem a Single Player "gondolkodós" küldetéses dolgok hiányoznak. 9,9 EU-ért nem lenne drága, DE...
A BattleField 1 jó volna, ha ugyan ilyen árban volnaA BattleField 4 megvan, de mint sok egyéb emberkének, ismert problémák miatt, cseszik elindulni a számítógépen...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
tomsolo
addikt
Összeszedtem 10 ajánlatot mi érheti meg a szürkékről (a kockázat a tiétek):
1. Shadow Tactics: Blades of the Shogun G2A, 4 576 Ft + fee
2. SHENZHEN I/O G2A, 2 149 Ft + fee
3. Far Cry 4 Kinguin, lapalján €6.06 az allkeyshop3 kuponnal + fee
4. The Elder Scrolls V 5: Skyrim Legendary Edition cdkeys, 5.12€ a CDKEYSXMAS10 KUPONNAL
5. Hitman The Full Experience cdkeys, 21.59€ a CDKEYSXMAS10 KUPONNAL
6. Beholder G2A, 1 235 Ft + fee
7. Assassin’s Creed Unity HRK, 7.5 USD
8. Toy Odyssey: The Lost and Found G2A, 310 Ft + fee
9. Aragami G2A, 2 455 Ft + fee
10. BUTCHER G2A, 1 234 Ft + fee
-
-
tomsolo
addikt
Sorcerer King: Rivals - 2,79€ ha megvan a Sorcerer King.
Akkor is ugyan annyi ha már megvetted és ajándékba vennéd valakinek.
-
DFlash
tag
Jó árú Transport Fevert tudnátok linkelni?
-
Hokunda
senior tag
Bacca meg CKII complete meg Shadow Tactics a mai "termés", azt hiszem itt kéne elégnek lennie!
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #109614 üzenetére
milyen a Dragon Quest? Már napok óta nem tudok dönteni, hogy Dragon Quest vagy Dynasty Warriors 8 Xtreme.
DQ-ra alig van review és sokan mondják hogy unalmasok a feladatok - nekem picit gyerekes a theme.
DW meg igazi musou, szóval 400-500 óra garantált, csak hát az meg baromi ázsiai és nem tudom mennyire bírnám. Review meg több ezer és mostly jó.
Te esetleg próbáltad mindkettőt? Persze jövőre meg jön a 9... és még a Berserk is (KOEI musou szintén), ami instant buy lesz, mert utoljára Dreamcasten toltam
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Valószínűleg sokan az amerikai Amazont is szürkének tekinti kezek után...: "Diablo III - digitális kód - 50% OFF - 9,99 dollár
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
DQ gyerekes és egyszerű. Én nem bántam meg mert 10 eurót megér így is, nagyon aranyos és jók a karakterek de kb 12 éves szint.
DW (több is van fenn a steamen) meg ahhoz képest 2-3szor drágább de annyival nem jobb. Ez a musou stílus azért a DWben se igényel túl nagy gondolkodást. Toukiden Kiwami nekem jobban kéne de az is túlárazott még mindig.
De úgyis tudom, hogy a DWt veszed másod accon.
-
Dilikutya
félisten
Mi a retek van a UPlay-el még mindig/már megint? Egyetlen játékom van most rajta, a decemberi Assassins Creed 3. Ami nem fasza, mert volt Far Cry, egy halom Tom Clancy's, néhány Prince of Persia, meg a többi UBI30-as.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz #57919488 #109622 üzenetére
Toledóból írok.
NEM.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz reelc #109624 üzenetére
Az a baj, hogy a 2 együtt jutányos áron csak szürkéből szerezhető meg...
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #109619 üzenetére
Nem is a gondolkozás miatt mondtam, hanem a feladatok terén DQ túlságosan egysíkú, de gondolom pont a gyerekesség miatt....amúgy ja sokaknak az egész stílus unalmas ez tény
8 Xtreme-et néztem, mert az a legjobb Steamen (Összesítve: Nagyon pozitív (3,025 értékelés) ). És igen
-
reelc
veterán
Igaz a Battlechest előtt, de nem is olyan régen 5000Ft körül is volt darabjuk. Sőt 4000 alá is bekúsztak nemrég pár napra.
De az a helyzet, hogy pár havonta 5000Ft/db körül ki lehetett fogni.
De nyilván a Battlechest miatt már nem így lesz.
Amúgy a RoS óta nem volt fizetős tartalom hozzá (jövő év második felében jön az első DLC hozzá, a Necromancer pack).Tavaly márciusban 6e+6e-ért vettem az alap.+kieget, ez -50%-os akció volt. Sem előtte, sem azóta nem vettem még ilyen drága játékot, és akkoriban ez volt a legjobb ár érte.
De a lényegen nem változtat: az alapjátékot önmagába nincs értelme megvenni.
Szinte biztos, hogy nem fogsz tudni multizni (csak alapjáték tulajdonosokkal), és nem lesz egy csomó dolog a játékban, amiket a RoS és az arra épülő ingyenes tartalmi patchek adtak az elmúlt években.
Szóval ha valaki meg akarja venni, akkor alap+kieg, vagy keressen mást.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz reelc #109627 üzenetére
Részemről úgy is van betervezve: a Battlechest vagy semmi
-
tomsolo
addikt
Az én sale alatti termésem:
SEUM: Speedrunners from Hell Retail
Worlds War II: Panzer Claws Steam Store and Retail Key Retail
RoBoRumble Retail
Dark Ages Retail
Bastard Bonds Retail
Adam Wolfe All Episodes (Episodes 1-4) Retail
DOGOS Retail
Sorcerer King: Rivals Steam Store
Miniature - The Story Puzzle Retail
Braveland Pirate Gift/Guest Pass
Monsti Retail
Top Trumps Turbo Retail
Riders of Icarus: Silver Laiku Mount Retail
Riders of Icarus Open Beta Complimentary
Danganronpa 2: Goodbye Despair Steam Store
Danganronpa: Trigger Happy Havoc Steam Store
Clustertruck OST Steam Store
ClusterTruck Steam Store
Bohemian Killing Steam Store
Bohemian Killing - Original Soundtrack and Artbooks Steam Store
Chicku Steam Store
Broken Age Soundtrack Steam Store
Spacebase DF-9 Steam Store
MASSIVE CHALICE Soundtrack Steam Store
Brutal Legend Steam Store
Brutal Legend Soundtrack Steam Store
Iron Brigade Steam Store
Psychonauts Original Soundtrack Steam Store
Psychonauts Original Cinematic Score Steam Store
Stacking Steam Store
FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster Retail
Dragon Quest Heroes™ Slime Edition Retail
Hybrid Wars Deluxe Edition + Season Pass Retail[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
DQ-ba épp hogy csak belekukkantottam, de tényleg eléggé fiatal korosztály a célközönség. DW annyira nem fogott meg, de nagyon jó lenne valami darksiders szerű csapkodós téma
van úgy kb €30 amit el akarok lőni az idei salen, de nem nagyon tudom mire kellene. Az új Deus Ex-el is szemezek, de elég vegyesek az értékelések.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
" Az új Deus Ex-el is szemezek, de elég vegyesek az értékelések."
Pedig jó játék. Szerves folytatása az "első" (újkori reboot) résznek.
-
djculture
félisten
Szóljon az akinek 3%-on kívül mást is ad : [link]
-
eami
veterán
válasz tomsolo #109631 üzenetére
hm igen, azzal is szemezek, de elsősorban vmi third person daráldát keresek mint a darksiders is. rpg elemek sem hátrány. (tudom Deus Ex sem az)
(#109632) i2k: az csökkent valamit az élményen ha az előzővel nem játszottam?
más: most nézem Dirt Rally is €18
[ Szerkesztve ]
-
dirt rally masszivan maskepp iranyithato mint dirt3 vagy barmelyik mas, en eddig egy jatekra se mondtam hogy kormany kell neki, de ez valami mas...ha darksiders daraldat keresel, akkor devil may cry, esetleg castlevania, esetleg google .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #109629 üzenetére
Látom a hörcsög még mindig szörcsög.
Nálam eddig egy 4.8 eurós Unreal Deal pakk ugrott be a kosárba, mert az eredeti UT GOTY-val sokat játszottam.. már miután az UT3 megjelent. Eredeti Unreal, meg az UT egyébként igen jó volt régi videokártyákat tesztelni, rakás elfeledett fícsört(S3 textúra tömörítésre ki emlékszik), meg még ritkább grafikus API-t(Metal, PowerSGL, Glide, a DirectX és OpenGL-en kívül) támogattak, és a legócskább korai kártyákon is fut 320x240-ben 8 bites színmélységgel.
Day of Infamy-t csak bevállaltam, és annyira nem is rossz. Egy felturbózott Day of Defeat, vagy Source-osított Call of Duty 2, vagy felpörgetett Red Orchestrára hasonlít, még látni hogy nincs teljesen kész, de a játékmenet már rendben van. Egész tűrhetően néz ki, jól fut, van benne egy rakás fegyver és felszerelés mod, a fegyverek elég halálosak, de nem annyira hogy egy géppisztolyos camper végigtrollkodhatná a csapatot, ha megszórnak, esélyes hogy nagy rész mellémegy, ugyan bejön a supression, de mégis lehet reagálni. Fedezet tűz meglepően jól működik, sniper köcsög elkezd emberkedni, akkor jól megszórjuk a búvóhelyét, és félvakon várhatja hogy jelentkezik a géppisztolyos bünti brigád az ajtajánál.
Elindult a Workshop vonat is, jönnek a pályák és a modok, ha a fejlesztőket el is viszi közben a cica, a közösség már mindenképp szállítja a tartalmat.Persze ott van a háttérben, hogy mi van, ha közben a rettenet jól kinéző Days of War, vagy a Gaijin új fee to pay Enlisted FPS-e megérkezik, és esetleg nem is lesz rossz, vagy a Tripwire a vártnál gyorsabban kidobja a Rising Storm 2 Vietnámot, de a világháborús Insurgency már itt van, működik, olcsó is(11,49€ bárhonnan kukázott Insurgency kulccsal), a többi meg jövő idő, és bizonytalan is.
Ezen felül talán még egy Stanley Parable-t, vagy Woolfe-t megengedek, de nagyobb költés nem lesz, az ingyenes Renegade X, The Secret World, és az időnkénti Assault Squad 2 / Call to Arms coop mellett még kisebb címekre sem maradt időm, nyilván emellé még egy multis Day of Infamy sokat fog segíteni, hogy egy drágább Deus Ex Mankind Divided-et, vagy Witcher 3 szezon passzt megvétel után könnyebben kijátsszak.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
i2k
őstag
Csökkenteni nem csökkent olyan sokat - ha megnézed az elején a frissítésnek szánt összefoglalót.
De, ha azt megnézed, akkor (szerintem) bánni fogod, hogy nem játszottál az előzménnyel.
A játék során itt-ott lesz kis visszautalás is, de lehet vele élni.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bullseye
addikt
Pony Island! Mindenki vegyen Pony Islandet!!!
Stanley Parable ügyességi meg puzzle részekkel. Utóbbiak könnyűek, de ötletesek, előbbiek poénosak de szemetek. Meg úgy általában az egész játék zseniális a sok rejtett dolgával, sejtetésével, stb. Viszonylag rövid, ha valaki nem olyan béna, mint én, de 1,64 EUR szóval megéri szerintem. Ki is szórtam párat ismerősöknek.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #109637 üzenetére
Egy Unreal 1 remastert nagyon tudnék díjazni.
Egyébként nagyon kevés igazi pénzt költöttem magamra.
Én a Clustertruck-ot ajánlanám mindenkinek, iszonyat nagy hangulata van, sok rage quittel.
Hasonló stuff a tegnap beszerzett SEUM 5.5 ojróért, sátáni kommentárokkal - a settings nehézség beállításon hangosan felröhögtem.
-
i2k
őstag
Castlevania különösen nehéz még X360-as vezérlővel is - főképp, ha a MAX-ra törekedsz mindenben [kihívások, öcsi stb.].
-
i2k
őstag
válasz djculture #109643 üzenetére
Hát, ha Unreal Engine 4 (vagy a későbbi újabbra) készülne el az a felújítás, akkor 100%, hogy bajban lennének azok, akik a régi magyarítást szeretnék beizzítani alá...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest