Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Wucky #35304 üzenetére

    Nekem a win megszokott dolog, kézreáll minden, 3 kattitntással megtalálom a legelrejtettebb menüpontot is, valószínű ezért.

    A vitrualboxot 5 perc megcsinálni egy nas szoftvernek, a kodi meg alapból viszi, win alatt rendben van minden driver, kodek, nincsen vele semmiféle probléma bírja rendesen. Keress vissza, talán 2-3 hete írtam, hogy feltettem egy használaton kívüli vinyóra egy win 8.1-et, arra a kodit, és egy virtualboxos nas szoftvert, elég korrekt eredménnyel zárult, flottul vitte, mindent játszott, még a 2 perces 1.5GB-os elysium 4K demo-t is. Akadástól, reccenéstől mentesen, 24p-ben,. ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

    Ami nagyon fontos, előtte pár nappal vettem egy raspberry pi2-t, tehát már a quad core + 1GB ram változat, menni ment, de lassabban, viszont hdmi-s erősítőn és fullHD projektoron meglepően halvány, kontrasztmentes volt a szín, el is adtam 3 napra rá, utána próbáltam ezt, és minden király volt, éles, fényes, kontrasztos, az rpi2 a nyomába se léphet.. Szóval még a vga rész is totál rendben van.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák