Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz BBéci #39278 üzenetére

    Itt már leírták 100x, de lehet, hogy 1000x, a Nitecore, Acebeam, Olight, ... átfóliázza az akkumulátorokat. Kb 4 gyártó gyártja az összeset. MAX fényerőre vágysz - állandóan töltőn lesz az akkumulátorod? A TURBO esetén kb 1 az 1 -ben engedi a lámpa az akku áramát a LED -re (bár az Acebeam hőszabályozással van ellátva, tehát visszavesz).

    Hogy lásd a TURBO fokozat ilyen méretű lámpákat milyen gyorsan melegít, itt találsz róla videót. A L16 már nem időhöz mérten veszi vissza a teljesítményt, hanem a hőmérséklet függvényében. Hozzáteszem, az EC60 markolata azért vastagabb kicsit.

    Mint írtam az EC60 -nak vannak azonos paraméterei mint a L16 -nak.

    Ha nem csinálsz semmit, hova kell a MAX teljesítmény? Miért van szükség tartalék akkumulátorra? Csak nem a világ végére készülsz?

    Beltérbe, lakásba, ház körül, közelre, inkább egy rendes FLOOD (szórt fényű) lámpára lenne szükséged a minden napokra. A L16 hordozható THROWER lámpa, aminek 50+ m hatótávon látom értelmét kb 200 m -ig. Ráadásul 1 lm után mindjárt 150 lm jön, teljes mértékben kinti használatra lett tervezve.

    A Convoy S2+, S3 100% teljesítményen tudja azt a hatótávot mint a L16 150 lm fényáramon. Beltérben a 350 - 400 lm fényáramon világító Convoy többet ér, mint a 150 lm fényáramon működő L16.

    Kint meg mit szeretnél annyira megvilágítani? Van esetleg szántó földed amit szeretnél ellenőrizni? Esetleg a kerted 150 m hosszú? A játszótér van 100 - 150 m -re, és a gyereket akarod ellenőrizni?

    Csak azért kérdezek ennyit, hogy lássam mire adtad ki a 100 €, és készülsz további pénzt beleölni.

Új hozzászólás Aktív témák