Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Gothmog #7885 üzenetére

    Előre leszögezem: NEM bántásból írtam! Mindenki úgy játszik, ahogy akar, tőlem végig is cheatelheti. Viszont jobb, teljesebb, közvetlenebb, katarzisokkal tűzdelt játékélményt kapsz, ha soloban tolod, nyilván puttyogtatás nélkül... Mert ott rá leszel kényszerítve arra, hogy használd a játékban található egyébként nagyszerű mechanikákat, mint pl. a counter, parry, backstab, a staggerelés, pontosan kivitelezett dodge, etc. Sokkal, de sokkal élvezetesebbé válik onnantól minden... igen, halni fogsz jóval többet, de te magad fogsz rengeteget fejlődni és egy ilyen Elden végigvitel után, olyan lesz neked a DeS, DaS 1-2-3, mint meghámozni egy narancsot.

    Evergaolok zöme elég könnyű, főleg, ha akkor mész oda, amikor a karid már magasabb szintű.

    "ahol rohadt unfair az egész summon nélkül"

    Üdv a souls játékok világában :-) Hidd el ez a normális! Itt gesztenyét úgy kell kikaparni, hogy közben ott szívatnak, ahol csak lehet. De megtanulod, hogy kerüld el ezeket és a katarzis nem fog elmaradni.

    "Ráadásul a nagyobb ellenfeleknél - én úgy tapasztaltam - a hitbox elég furcsán működik."

    Ebben NAGYON igazad van! Sőt én még azt is észrevettem, hogy az irányítás is mintha kicsit lagolna, amikor a képernyőn nagy a zűrzavar. Pl. megnyomod a crimsont és a karid csak áll. Vagy ugrasz + csapsz, de a csapás elmarad.

    "Meg azért néha van némi cheat-gyanú az ellenfeleknél is"

    Van itt input reading azt gondolom én is... pl. ha potiért nyúlsz alig érsz a gombhoz, már nyomja AZT a támadását adott boss, míg ha nem nyúlsz, nem teszi.

    "Itt - Radahnnál - szerintem a játék és történet része, hogy a fesztivál keretében a vállakozó szelleműek megrohanhatják a "főnököt""

    Igen... de akkor most próbáld ki, hogy egyedül vered le. Azok a vállalkozók mást fognak mondani ;-)

    "ezek túl sok vizet nem zavarnak."

    Hidd el, hogy de. Egy alapon hagyott full base farkas csapat is egy csomó helyen képes addig bezavarni a bosst, hogy bőven a fél HP csíkját addig levered róla. Ha már csak 2-3 támadását nem úgy tolja, vagy megszakítják, vagy rájuk pocsékolja, már drasztikusan könnyebb dolgod van.

    De mondom: Told le így, aztán utána ha van kedved próbáld meg soloban. Eskü sokkal jobb élmény lesz!

    "Apropó, Ranni tornyánál volt anno egy sárkány, akit már majdnem levertem, de eltűnt. Ez ha jól láttam, nem bug, igaz? Hanem később lehet majd belefutni még."

    Jól gondolod :-)

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák