-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz Rigormortiis #8994 üzenetére
Ő talán a legnehezebb boss a játékban, de csak amiatt az 1 ability miatt. Mondjuk engem a főboss is megizzasztott, de lehet csak azért mert a végére már én is így szenvedtem a játékkal. Túl hosszú lett sztem. Most érek lassan a DS3 végére, az ideális hosszúságú. Mondjuk a DLC K még hátravannak.
-
Rigormortiis
veterán
válasz toxicjew #9002 üzenetére
Pontosan. A fővárosnak kellett volna a végének lennie, a narrativa szerint is. Az, hogy utána még hozzácsapták az északi részeket, nettó időhúzás, amit nem értek, mert addig is bőven elég kontent volt benne. Plusz onnantól vált számomra kifejezetten idegesítővé a játék.
Most már valószínűleg végigviszem, de nem lesz itt ng pluszozás. BB-ban valami +7nél, DS3ban olyan 4 körül hagytam abba, mindkettőt nagyon élveztem. Ez itt csak a játék első kétharmadára igaz és számomra negatívum a nyílt világ, de ez emberre válogatja.
Számomra peldaul a FF7 Remake is nagyobb élmény volt, mint most a Rebirth. Az is bő 50 óra volt, pedig szinte csőjáték. A Rebirtg viszont tele van már minden szarral, amik csak az időnket rabolják.
Ilyen szempontból számomra az újabb God of Warok és pl a Gears 5 ideálisak. Ezek a semi open world játékok.
De például az új Zelda is embertelen már ilyen szempontból, nem értem hova készítenek ekkora játékokat, ahol a játékidő nagy részében csak baktatunk. Na és az újkori AC-k.
Na mindegy, sorry a hosszúra nyúlt eszmecseréért. Jó játék az Elden Ring, de a kevesebb itt is több lett volna.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bad Pritt
félisten
ELDEN RING Shadow of the Erdtree | Story Trailer
16:55-kor debütál.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Rigormortiis
veterán
Na már csak elvileg a fő fő főboss van. Meg a kétfejü sárkány.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bad Pritt
félisten
Közösségi médiába is elkezdtek posztolgatni mindenféle lényeket:
-
Rigormortiis
veterán
Ha fia elhalálozott, akkor buktam fortisaxxot?
-
Bad Pritt
félisten
-
vorosmarti
senior tag
válasz Rigormortiis #8993 üzenetére
...Ugyanakkor a Mog előtti terület (állítólag) le van választva a nír fár wherevör ju ár rendszerről. Bárhol máshol találok komát csak itt nem.
Ez meglepő lenne, régen ott lehetett idézni másokat.
Megjegyzem Mognál mimicet se lehet idézni.
Ez is furcsán hangzik, nem lehet h elpattintottál egy furlcalling finger remedy-t? Akkor nem engedi. Azt egy újabb használattal vissza lehet vonni. -
toxicjew
addikt
válasz Rigormortiis #9003 üzenetére
Pontosan ezt éreztem én is. Az Elden Ring kétségtelenül a legjobb, legösszetettebb, legnagyobb souls játék. De ez már a ló túloldala nálam is. Azt a 15k forintot persze tökéletesen megérte és a DLC is vszinu day 1 vétel lesz Csak addig be kell fejezni a DS3at
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Helló! Ha ezeket meg akarom csinálni az adott fegyvereket vagy talizmánokat 1 run alatt kell összeszedni?
-
_drk
addikt
válasz S e t h #9013 üzenetére
Attól, hogy nincs annyira részletesen éled tolva még ott van!
Az határozza meg az egésznek a feelingjét.
Pl kiérsz a felszínre és ott van egy rohadt nagy fa. Oda kell menned, és el van is magyarázva mi az a fa.
Atmesz Caelidbe, na itt mi a gyász történt, miért így néz ki, ez a történet része.
És a legtöbb helyszín ilyen, Lyndellben a nagy sarkány is.
El lehet képzelni mik történtek.
Vizuális történet mesélés! -
Bad Pritt
félisten
-
MikeWazowski
veterán
Most nézem h 40 euró lesz a DLC.... kicsit pofátlannak érzem... remélem sokaknak veri ki a biztosítékot és inkább nem veszik meg és játszanak vele megjelenéskor. 2-3 hetet tudok várni.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Rigormortiis
veterán
válasz MikeWazowski #9028 üzenetére
Ebben ne reménykedj. Még én is meg fogom venni, pedig nekem némileg keserű szájízt hagyott a játék utolsó harmada. Szerintem jó pár teljes értékű tripla a játékot oda fog verni eladásban, amivel nincs is baj, ha elég nagy lesz.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #9029 üzenetére
Ez a fura. A teljes game volt asszem 60 juró, ez meg csak egy dlc baxa meg. Ha 10órás is lesz, akkor is sok ennyiért... legalábbis szerintem. Mindegy, nekem ennyiért nem kell kategória, inkább meglesz olcsón.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Bad Pritt
félisten
válasz MikeWazowski #9030 üzenetére
Sokkal több lesz, mint 10 óra. Ezt inkább úgy fogd fel, hogy egy teljes season pass tartalma (vagy akár több is, majd meglátjuk) lesz benne. Én se szívesen adok ki ennyit érte, remélem nem lesz tendencia, de ezt tuti day1 fogom venni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bad Pritt #9004 üzenetére
És itt is van a Vaati elemzés róla.
-
_drk
addikt
Elden Ring olyan játék ami 100 dollárt is ér.
Ezt nem felszopasból.mondom (csak ), hanem tartalom és élvezhetőség miatt.
Alap játék még 60 dollár volt, és DLC-vel lesz együtt 100.
Ez játék órában 100+ óra még a gyorsabbaknak is.Én nem sajnálom a Fromtól következő projektre is legyen pénzük.
-
_drk
addikt
válasz Rigormortiis #9034 üzenetére
Hát meg ahogy látom most milyen játékokért kérnek ennyit, secunder szégyenérzetem van!
Szerintem itt is többen vannak akik többször megvették mert ez a játék megérdemli.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
toxicjew
addikt
válasz Woodslave #9039 üzenetére
Pedig vehetnél belőle FIFA pontot is
Engem sem izgat az ára, ez azon kevés termékek egyike, ahol tudod mit veszel a pénzedért. Mondom ezt úgy, hogy a BB és DS3 is jobban bejött, de ettől még elismerem az erényeit. Meg hát ki akarom játszani azt is, ha már 140 órát töltöttem az alapjátékkal
-
Garsza
veterán
Kinek mennyi órája van a játékban? Csak kíváncsiság. Nekem 350.
-
FlashBird
tag
-
ProEvoFan
nagyúr
Esélytelen. A játékra PS storeban majdnem 1 évig nem volt akcó....
-
Rigormortiis
veterán
Hányas szinttől érdemes átmenni ng+ra?
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #9047 üzenetére
Amikor befejezed az alapjátékot át is mehetsz, 100-150 között teljesen mindegy, NG+4 körül kezd kicsit durvulni a helyzet.
-
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest