- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
A messmear speart melyik ash of warral érdemes erősíteni?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Gothmog
senior tag
válasz Bad Pritt #11399 üzenetére
Kifejtette korábban, hogy drága volt a játék, sok pénzt fizetett érte, tehát ha beledöglik/beleőrül is, de ki fogja játszani teljesen, minden tartalommal, ami benne van. (Mondjuk a tönkrement fülesek, kontrollerek és ki tudja még mik lehet, hogy többe fognak fájni neki a végére, mint amennyit a játék kóstált, de ő tudja... )
Mindenestre egy hullámvasút neki a játék (hol a fellegekben, hogy a tomboló őrület poklában), az biztos.
Endure. In enduring, grow strong.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Gothmog #11403 üzenetére
Írtam korábban, hogy előre félek a Godskin duo-tól, hát ennél könnyebb boss fightom se volt még a játék során Pedig guide-ok alapján nem is vagyok túlszintezve...
Most vagyok Maliketh kapuja előtt, és valamiért úgy érzem, hogy ez fel fog érni egy Malenia szintű megroppanáshozThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Gothmog
senior tag
válasz AsakuraDave #11404 üzenetére
Én szerettem/szeretem Crumbling Farum Azulát, szerintem jó hely!
Maliketh pedig jó boss! (Elsőre szopó lesz vszg., de rá lehet érezni viszonylag gyorsan. Mondjuk P2-ben tud úgy cikázni időnként, hogy azt talán még a kamera sem bírja normálisan lekövetni, de közel sem olyan vészes boss, mint amennyire ijesztőnek fog tűnni esetleg az első néhány nekifutásnál.)
Majd Placiduxasot se hagyd ki! (Nézzél leírást, ha magadtól nem találnád meg!)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ott látok csak mimic fejlesztéshez cuccot...
Nem hiszem el bazdmeg egyszerűen nem mozdul a hátsó lépcső felé!!!!!!!!! Neten azt írták el lehet csalni de csak all és ló egyszerűen megőrülök!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy ütés kéne Lorettának erre fogja és rámlő 4 nyomkövető nyilat és egy ütéssel kicsinál max életről. Korrekt játék tényleg.
Na most sokkal agresszívabban küldtem neki a Bloody Slasht amíg a Mimiccel volt elfoglalva és kifeküdt. 200,000 rúna szinte ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát ez a Malenia jó, idézni akarom a Mimicet, erre odaugrik és 2 ütésből megöl
Mennyit sebez ez, vagy 800-at. Nem kaphatok be két ütést töltés nélkül
Ez a ráugrásos ezer ütéses bullshit meg instant halál. Nevetséges.
Ide keményebb mimic kell...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #11412 üzenetére
😵😵😵
-
törölt tag
Hát ez a Malenia így se lett sokkal könnyebb. Életet tölt az ütése, meg hiába a mimicet támadja, engem is elkap vele aztán annyi, simán kinyír 1000 élet körülről egyetlen csapással.
De a gargoyle duo legalább meglett.
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #11404 üzenetére
Nah fukk me man Maliketh 2nd phase röviden és tömören: első ugrása elől dodge --> jön a második ütés ugye egyből amit át lehet ugrani, így --> jump heavy attack --> Maliketh overhead csapás ezt elég könnyű side steppel kivédeni, így --> jump heavy attack --> Maliketh staggered --> Crit attack --> Maliketh crit támadásból feltápászkodik, ez alatt egy Lion's Claw és egy sima meele swing és meghalt csóri A phase1 meg nevetségesen könnyű amúgy, szerintem a kápolnába sokkal erősebb volt, ott konkrétan mint egy megvadult nyuszi ugrált össze vissza közben csapkodott és dobált minden szart, itt meg olyan lassú mintha nem is ugyanaz a lény lenne. Ez a hely tuti nem lvl120-as, 90-100 inkább, hogy tényleg nehéz, kihívás is legyen.
Ajj.....most nem tudom, hogy újra töltsem e a mentésem és megpróbáljam e megölni "rendesen".
Amúgy küzdöttem vele pár próbát, de ez tuti sok idő lenne mire clean kill lenne, hát a kamera az valami borzalmas, readásul mikor a levegőben lövöldözik rám ott a becsapódó lézere olyan füst effektet generál mögöttem és persze az pont benne van a kamerába, és nem látom a bosst tőle Nem brutál nehéz amúgy, csak ez is tipikus találd ki most mit csinál mert nem látsz lófaszt se a kamera miatt[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Gothmog
senior tag
válasz AsakuraDave #11415 üzenetére
Én mondtam, hogy nem olyan nehéz, csak félelmetesnek tűnik, főleg P2 cikázások. Mostani végigjátszásomban másodikra ment le, míg az elsőben azért megszenvedtem vele. De nekem tetszett összességében.
A kardja különben nagyon jó! (remembrance-ből kinyerhető) Igaz, a Guts szerepjátékodhoz nem passzol, de amúgy ugyanúgy colossal sword és dekára ugyanaz a moves setje, mint a Greatswordnek (annyi, hogy ez egy STR/Faith hibrid fegyver, bár ha csak annyi faithed van, ami a minimum követelménye, már az is elég hozzá, hogy frankón operáljon). A fegyver reach értéke, azt hiszem, egy hangyányit kisebb, mint a Guts Greatswordé.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Gothmog #11417 üzenetére
Armorja is jó gyengus, azért az, hogy Blaidd armor settje több poiset és defet ad az azért fáj Pedig lore alapján Ő is ilyen Radahn/Malenia szintű elmebaj, csak ugye mindkettő kb erejének tizedén van, viszont róla így ilyen infó nincs, csak hogy ugye ellopták a kombináltfogóját, de minden Demigod retteg már csak a neve hallatán. Ahh nem tudom, nagyon kiégtem amúgy Malenia óta, valahol örülök, hogy ilyen könnyen lement de valahol meg harcolnék vele még percekig
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Gothmog
senior tag
válasz AsakuraDave #11418 üzenetére
Azért ha nem egy nagy stance damage-et osztó fegyverrel mész neki, és nem tudod hamar megtérdeltetni, akkor be tudja fosatni az embert egyik-másik kombójával/ugrálásával, leglábbis míg ki nem ismered.
De írtam korábban, Malenia más kategória: ő toronymagasan kiemelkedik jelenleg az alapjáték ellenfelei közül nehézségben. (A DLC végi főbosshoz képest - bár nem tudom, hogy az utolsó patchbeli gyengítések mennyit jelentenek a gyakorlatban - pedig Malenia is csak egy átlag dungeon végi boss, amolyan semmi extra kategória.)
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Gothmog #11385 üzenetére
Ez van, ha nem figyelek mindenre is, mindenkor.
Láttam, hogy lejárt a Bloodflame Blade, akkor kicsit odébb megyek, megújítom. Ja, élet se nagyon volt. A farok söpréses támadását meg szerintem át lehetne ugrani, de mire erre rájöttem, már nem volt időm gyakorolni, mert legyőztem.Viszont Google ajánlott egy új oktató videót.
Kedvem támadt kipróbálni, de most nem indítottam új karaktert. Úgy látszik, fejlődök.
Kénytelen voltam kicsit módosítani a dolgon, úgyhogy Nightrider Flail-re raktam a Cragblade-et, Greatshieldet meg nem igazán tudok használni, szóval maradt az eddigi pajzs. Hatásos. Caelidben az óriás kutyusok úgy feküdnek meg tőle, hogy öröm nézni. Kivéve, amikor jön egyszerre 4-5, mert akkor én fekszem. Aztán rájöttem, hogy még nem voltam a Four Belfriesben, úgyhogy elkanyarodtam arrafelé is. Találtam egy fej nélküli szellemtrolllovagot. Addig csapkodtam a lábát, amíg lefeküdt. Rohanok a fejéhez, hogy megcsapjam a narancssárga foltot, erre kiderült, hogy nincs is feje.Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #11418 üzenetére
Megöltem mégegyszer, igaz ez is elég csúnya kill volt, nem igazán jöttek össze a dodge-ok de valahogy sikerült túlélnem
-
addikt
Én most astrologer karival nyomom. Mintha teljesen más játék lenne. Még jövő ilyenkor se tolom mással a végén.
Go Gunners!
-
AsakuraDave
őstag
Aki kitalálta ezt, hogy vissza kelljen futni Placi harchoz többször halok meg a k.va lejutásba mint maga a fightba olyan szar helyre van téve az a platform hogy csak egy egzakt szögben kicsit hátrébb mint a sziget széle kell előre rollolni, idióta barmok
-
addikt
-
AsakuraDave
őstag
válasz Phoen|x #11425 üzenetére
Le is ment 5 próbálkozásból, de futott vissza a franc, egy enemy sincs útközben ami meg tudna ütni csak az a rohadt platform amiről 10-ből 9x lecsúszik a karakterem
A Midir féle lézernyalábos támadás te jóisten.... szerencsére csak egy talált el és éppen hogy csak túléltem.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Gothmog
senior tag
válasz AsakuraDave #11426 üzenetére
Placi nagyon jó sárkány szerintem. Midir minőség, de az idegesítő lock/kameragondok nélkül. (Még az eltünős/levegőből suhanós támadásai is tök jól lekövethetők.)
Mondjuk Bayle a dlc-ben még jobb lenne, de ott szvsz elcseszték a lock/kamera dolgot ugyanúgy, mint adarkeatercameraeaternél...Endure. In enduring, grow strong.
-
Weareus
addikt
válasz Rigormortiis #11401 üzenetére
Vulcano Manorban van a
. Azt érdemes belerakni.Royal Knight's resolve Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
törölt tag
Asszem meghalt a másik Mohg is. 10-es Mimic majdnem egyedül lehozta a csávót. Megütöttem vagy 5x szerintem
-
törölt tag
Hát ez a Dung Eater Aszondja szétszed a mocsárban. Erre jön egy rák és az öli meg helyettem
-
WATERDACA
őstag
Inquisitor's Girandolet használt már valaki? Első végigjátszásom, amikor megszereztem. Range jónak tűnik.
Valaki használta?
u wanted, i got it \o/
-
AsakuraDave
őstag
Hát ez a Godfrey is nagyon könnyű boss volt, 100 órányi és NG+++ Lies of P játszás után az ilyen szintű delay támadások engem már nem xopatnak be, ugrálni meg szeretek mivel az a main sebzésem Maleniat lehet érdemes az alapjáték végére hagyni, mert miután ott cumiztam majdnem 3 napon át, a többi endgame boss eddig nagyon langyi(Maliketh, Placi, Gideon, Godfrey). Meg is néztem más játszását, hogy nem e hagytam ki véletlen valami mechanikát mert túl sokat sebeztem volna bele, de nem, ez ennyit tudott. A földrengései lehetnének halálosabbak vagy 2nd phase grabje instant kill mint Malenia/Astel stb mert így gyengének tűnik a fiú, pedighát first Elden Lord és HP-ba defbe nem vagyok erősebb Malenia óta, sőt HP-mat visszább vettem.
-
törölt tag
válasz AsakuraDave #11438 üzenetére
Csak instant killt ne!
-
AsakuraDave
őstag
válasz #42308056 #11439 üzenetére
Szerintem nem egy rossz mechanika, pár try után simán rá lehet érezni a grabekre és simán elugrasz 10/10 esetben, illetve mikor már minden mozdulatát tudod a bossnak és ki tudod védeni, akkor is még mindig ott van egy mumus amivel meg tud ölni.
-
Gothmog
senior tag
válasz AsakuraDave #11438 üzenetére
Nekem nagyon nem feküdtek a végtelen delayes dolgai: az első végigjátszásomban rengetegszer bedőltem neki.
A másodikban is megfeküdtem nála párszor, de ott főleg azért, mert valahogy nagyon furcsa a "távolság érzése" nála harcban, így rengetegszer ütöttem luftot (pedig addigra már nagyon érzi az ember, hogy meddig ér el a fegyvere), illetve dual wieldes setuppal mentem be hozzá az elején, és ott bele lehet ragadni ütéskombókba, így nem tudsz időben elugrani, ami könnyen halálhoz vezethet. Kellett pár ráfutás, mire ráébredtem, hogy itt két óriásbuzogányt lóbálva nem ér annyit az ember, és inkább valami "jobb kontrollal" menő fegyverrel kellene benézni hozzá.P2 fázisban pedig elég, ha rosszkor rontasz egy dodge-ot, és olyan ördögi körbe tudsz kerülni, ami instant halál (begrabbel, feldob, esel, mire felkelnél már rád robbantja a talajt, megint esel, ahogy felkelsz, elkap a másik fajta grabbel, és akkor már tuti halott vagy, ha esetleg az előző kettőt még túlélted valahogy). Illetve nagy a kontraszt az "álmatag" (delayekkel teli) P1 és a vérgőzös pankrátor, megállás nélkül kerget, ugrik stb. P2 között.
Mondjuk amikor a Greatsworddel mentem rá, és elkezdtem használni a rárakott Lion's Claw-ot, akkor már csak pislogni tudott az öreg: úgy simán levertem elsőre. (De addig, míg "tisztán", csak fegyver alaptámadásokkal próbálkoztam nála, megfeküdtem vagy tízszer.)
Viszont tény, hogy Maleniához képest egy senki. Ennek ellenére jó boss, és nekem tetszett összességében. P2 fázisa miatt emlékezetes is.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz Gothmog #11441 üzenetére
Nekem Lion Claw se kellett igazán :Đ A grabes támadása után meg valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy pont akkor engedett a játék rollolni a felállásból mire pont beért volna a támadása így helyettem is időzítette a játék a perfect dodgeot Amúgy látványra, mozgásra nagyon ott van, mikor megindul feléd mint egy oroszlán neked ugrik de előtte a levegőben egy pillanatra megtorpan, az uhhh, tudod, hogy ez fájni fog
-
Gothmog
senior tag
válasz AsakuraDave #11442 üzenetére
Én azt csináltam nála a Lion's Claw-val, hogy amikor dobbantani akart, akkor sütöttem el rendre... Ugyanis míg a levegőben vagy (az ütés előtti fázisa a mozdulatnak), egyben helyettesíted az ugrást is (tehát nem sebződsz, nem esel hanyatt), és pont a legjobbkor vágsz rá a fegyverrel. Nagyon szemét dolog... de megérdemelte a vén gennyláda
Viszont vigyázni kell vele, bármikor nem érdemes elsütni a támadást, mert hiába ad brutális hyper armort az ash, simán kiüt belőle, ha úgy akarja.[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz Gothmog #11443 üzenetére
Oh, olyannal még nem találkoztam, hogy Claw közben kiütnek Én annyit nerfelnék rajta amúgy, hogy közben kapjunk be több sebzést +10-20%, mert ahogy nézem sokan tényleg ezt spammelve vernek le mindent, de nekem valahogy sosincs "window" rá, tehát azért bevinni 1200-1300 sebzést, hogy több mint a fele HP-m lemenjen, nekem nem éri meg, Malenia ellen is csak kétszer használtam, 1x phase1 alatt meg 1x phase2 alatt a crit sebzések után mert amúgy meg mindig mellé ment vagy túl nagy damaget kaptam be cserébe.
-
törölt tag
Mai terv megölni a Godskin Duót. Elvileg ők adják az utolsó smithing stone bell bearinget, úgyhogy ki tudom maxolni utána a kardom.
-
AsakuraDave
őstag
Nah kivégeztem Radagont és az Elden Beastet “is”
Radagon harc kicsivel nehezebb volt nekem mint Godfrey, de kicsit ötlettelen volt, olyan érzésem volt végig, hogy ő csak szeretne kovácsolni és hagyjam már békén
Ide nem kell amúgy lvl150, én 139 voltam és bő 10 pontom már egy ideje direkt olyan statra raktam ami nem erősítette a karakterem. Elden Beast no comment, inkább lett volna Radagon valami uber nehéz harc@erahurka
Nem tudom Te hogy játszod de annyi smithing stonet ad a játék ha csinálod a kisebb dungeon részeket hogy nekem a játék felére már vagy 20db +20as fegyom is lehetett volna. Elég bő kezűen adagolja a smithing stone-okat sztem a játék, Deák Soulsba jóval nehezebb volt ott tényleg el kellett köteleződni ahhoz a fegyohoz amit elkezdtél fejleszteni.[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #11447 üzenetére
Amit nem értek, hogy most akkor az egészet azért csináltam végig, hogy a végén
egy négykezű, kék színű babával d*ghasson a karakterem? Ez valami elbaxott hentai game volt mindvégig There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Janusz001
őstag
Pár bell bearing hunter kimaradt, nagy arccal 260 -as szinten str/faith builddel megidéztem a caelidost, hát nagyon megrakott, aztán volt, hogy egy nagy kutyi is becsatlakozott a buliba, volt vagy 7-8 try, mire lement, fene gondolta volna, hogy ilyenek maradtak még az end boss után.
-
törölt tag
válasz AsakuraDave #11447 üzenetére
De én +25-ös fegyvert akarok, a bosst meg úgyis meg kell ölni. Elegem van kicsit a dungeonökből, főleg a kis gargoyle-okból amik dobálóznak, rámjönnek ütni és folyton elugrálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest