- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
lvl62 sorcival a Leonine Misbegotten + Crucible fight teljes fordítottja a melee karakteremnek, a Misbegotten rész volt nagy cumi főleg hogy állandóan elakadsz mindenbe A spelleket néha nem dodgeolja máskor meg kb lehetetlen eltalálni, nagyon random hogy nyitáskor mit csinál, a Crucible meg csak a retkes input reading miatt tud bexopatni sorci karival rangedből amúgy easy.
A Radagon Icon talizmánt mindig használom és elvileg az Azur staff-al kimaxolódik a spell casting speed, de én rohadtul nem érzékelem a különbséget ha Radagon Icon + Azur Staff vagy Radagon Icon + már fejlesztett staffal varázsolok.
Tolta már itt valaki sorci karival végig? Milyen spelleket használtatok mert némelyik már annyira sok FP hogy hiába sebez sokat ha misselek vele akkor cummanter van kemínyen, olvasgattam fextralife-ot, elvileg early games spellek amik haszontalanok a játék közepe-vége felé meg OP lesz ahogy egyre több az intellectem, most 52 inten vagyok.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #11751 üzenetére
Caelidben meglett a Night Comet és a Rock Blaster sorcery, hát naggyon durva
Night Comet elől nem dodgeolnak, a Rock Blaster meg ledarált mindent is, a Nox duo mini boss fightnál az 1631HP-t úgy törölt le a képernyőről, hogy időm se volt elszámolni kettőig Most nem tudom, hogy Lusat vagy Azur botját dolgozzam meg és használjam, az egyik jobb dmg de 50%-al több FP a másik meg "csak" 20%-al több FP és "elvileg" gyorsabb spell cast, ami mondjuk majd late game Azur Comet finomságokra lehet kelleni fog hmm hmmm...[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Weareus
addikt
válasz AsakuraDave #11752 üzenetére
A nightos sorcery egy külön - assasin - spellcsalád, ami félig láthatatlan, általában szeretik "nem" dodgeolni.
Sok helyen hasznos, van olyan belőle, amihez quest kell...[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Gothmog
senior tag
válasz AsakuraDave #11752 üzenetére
Soha nem volt varázslóm a játékban, nem is tervezek, de valamikor belefutottam egy talán fextrás leírásba a spellcasting speedről.
Emlékeim szerint:Két komponensből áll a varázslás animációja - "előkészítő mozdulat" és varázslás mozdulat.
Az utóbbi konstans, míg az előbbi ideje csökkenthető, egészen a konkrét skippelésig, vagyis nullára - ergo kimarad az a rész az animációból.
Ebből következik, hogy "hard cap" dologról van szó.Alapból a dexterity boostolja ezt: minél nagyobb, annál inkább rövidül az első fázis. A capre viszont most nem emlékszem.
Bizonyos tárgyak (pl. Radagon ikon) is boostolják, s csak tárgyakból is könnyen összeszedhető a caphez szükséges érték.Dióhéjban kb. ennyi a lényeg emlékeim szerint.
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
addikt
Én tegnap végre áttalentoltam, 2 nap Altau plateu + küldizgetéssel felmentem lvl 114-re. Most runic blade-el nyomom, nem rossz, az L2-es ütés elég b@szó, amúgy a sima hadonászástól nem ájultam el. Most nekiálltam Volcano Manornak, a végén ha kijön a Blasph Blade, akkor valszín megint retaltent és megnézem azt is. Tegnap még próbáltam leverni a Rannis küldis boss-t Astelt. Hát nemtom, az egy dolog, hogy kiba inhumán move-jai vannak meg a kamera rész enyhén szólva retya, de valahogy keveset sebzek rá. Soloban teljesen esélytelen voltam, rátoltam még a Mimic-t is, de valahogy a Runic Blade L2-es csapkodása se sebzi eléggé, így olyan 10-15 try után otthagytam a csába..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Gothmog
senior tag
válasz Phoen|x #11756 üzenetére
Hát, idén januártól már a 3. végigjátszásom megy, ennek pedig még az elején járok, s közben 368 óra körül állok per pillanat a Steam szerint (ebben vannak persze karakterosztály próbálgatások még a játékkal való első "ismerkedés" időszakából, meg ~3-5 óra között félbehagyott karakterek stb.). Ha ezt befejezem, lehet, hogy egy ideig pihentetni fogom. Azután ki tudja, valamiért a mostani végigjátszásra is visszahúzott a game (amit nem gondoltam volna az előző, immár DLC-vel kibővített, közel 180 órás kör után, amiben pedig érzésre totál kiégtem a végére), pont egy újabb, a korábbiaktól kicsit eltérő karakterötlet nyomán (könnyű vért, kicsi load, könnyű de gyors ikerpenge, dex alapú karakter legyen). Egyébként piszkálja a fantáziámat még valami sword&board vagabond alapú végigjátszás is egyszer (csak "board", vagyis pajzs nélkül, mert olyat nem használok ezekben a játékokban - itt a jó öreg Bloodhound's Fanggel mennék szerintem, és lecsekkolnám, hogy mennyit ügyesedtem/javultam az első végigjátszáshoz képest (ami egyben az első soulsos játékom is volt).
De nem zárom ki teljesen a varázslós karaktert, bár inkább egy dex/int hibridet tudnék akkor is elképzelni. Előbb-utóbb sor fog kerülni ilyenre is majd, de az szerintem a távolibb jövő zenéje.Egyébként most a warrior karakteremet nagyon "élem". Most tanulom meg igazán a komolyabb ellenfelek és bossok move setjeit, mert ehhez a karakterhez egyszerűen muszáj. (Az előzőekben nagy fegyverrel az ellenfelek 90%-át staggerben tartva azért érezhetően mérsékeltebb volt a kihívás a játék bő első felében.) Viszont azt veszem észre magamon, hogy - talán pont a muszáj jobban megfigyelni/fejbe bevésni dolog miatt - már csak nagyon ritkán pánikdodge-olok, és szinte végig "hideg fejjel" tudok cselekedni.
Persze még csak 35-ös vagyok (a játék eleje táján, ahol még nincs orrba-szájba szívatás), a kezdőpáncélban, a kezdő scimitar szettel - utóbbiakat nem is tervezem lecserélni a játék alatt, míg páncélból, ha cserélek, akkor csakis a karakter stílusához illő (kvázi egy gonosz sötét elfet csináltam a Forgotten Realms világából) könnyű vértre fogom cserélni.
Direkt nem rohantam előre "tápolni" sem, bár van néhány "kulcslépés", amit beterveztem előre. Így pl. csak Weeping Peninsula vége felé mentem el most a lost ash of wart árusító kereskedőhöz is, és raktam fel utána a két scimitarra a korábban megszerzett bloody slash aow-t. Amit nem is használok/még ki sem próbáltam, csak a vele alapból járó blood imbue miatt kellett. Érezhető "minőségi" ugrás lett ez egyébként, sok boss könnyebb lesz azonnal, de nem akartam direkt előreszaladni a megszerzésével, és nem is bánom, hogy így tettem, mert ily módon jobban rákényszerültem, hogy tényleg óvatosabb megközelítéssel megfigyeljem a bossok mozgási mintázatát, és az alapján "csipkedjem" le az életerejüket gyors támadásokkal. (Persze gyors a dupla scimitar, szépen szedi a hp-t, ám mivel nem akasztja meg kb. semennyire a bossokat, stagger sincs semekkora (és a charged heavykból is kell néhány a poise breakhez, ha ilyet akarna az ember), ezért jobban oda kell figyelni az időben visszavonulásra is.[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz Phoen|x #11756 üzenetére
Hát inkább az, hogy melee karakter után felüdülés, hogy nem szopódsz be az ütésed animációja miatt mert egy ezred másodperccel hamarabb ütöttél a kelleténél vagy mazo vagy és colossal fegyóval tolod amivel aztán tényleg egy jó pár boss harc abból áll, hogy végig dodgeolod a boss 20 kombós move setjét hogy aztán kemény EGY ütést be tudjál vinni
Trash ellen elképesztően erős már early game a varázslat, meg is lepődtem hogy egy pewpew után már feküdt minden, miközben meleebe ahol 100x nagyobb az esélye, hogy megütnek, több ütést be kellett vigyek pedig kétkezes kardom volt már akkor is...
Másrészt azért az a POV boss harcoknál, hogy végre nagyjából végig a boss előtt vagyok nem a lába alatt figurázok és igazából nem is tudom, mert nem is látom, hogy éppen mit csinál némelyik nagyobb méretű boss, az azért egy felüdülés és volt ahol meg is lepődtem, hogy oh, ennek ilyen vagány mozdulatai vannak Aztán jön egy-két magic immune boss ahol szopol mint a kismalac de amúgy easymode.
Gondolkozom egy faith incantation játszáson is, sokkal nagyobb a választék a spellek között holy-fire-blackflame és sorolhatnám, nem leszel olyan helyzetben hogy nem tudsz sebzést bevinni mert közel immunis az ellen. Sorcival cometezés azért kicsit uncsivá válik hiába hal meg kb minden 1 lövéstől de már tikkelek a spell hang effektjétől.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
addikt
válasz AsakuraDave #11759 üzenetére
Az elején nehezebb a faith. Szinte csak rövid hatótávú incantok vannak, ha jól emlékszem.
Go Gunners!
-
persil
nagyúr
válasz Phoen|x #11760 üzenetére
Ez igaz, de en sosem ereztem olyan hatalmas hatranynak, mert bitang eros tud lenni viszonylag koran. Plusz azert nemelyik faith spell-nek kegyetlen a hatotavja.
Discus of light meg abszolut kedvenc, imadtam.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cseri0058
őstag
Na én is végigvittem a játékot(dlc-vel együtt)!
102óra lett a vége és 219-es szintig jutottam.
Bleedes Claymorral nyomtam végig majdnem az egészet.
Első ilyen fajta játékom volt. Nekem nagyon tetszett, mondhatni ez lett a kedvenc játékom. Hihetetlen jó volt, már csak a felfedezgetés is. Le a kalappal a készítők előtt! (Egy ilyen játékot a gyűrűk ura világában eltudnék még képzelni )
Én nem vagyok annyira pro mint itt sokan, így a mimicet előszeretettel használtam. A dlc nekem kicsit nehéz volt, itt jó oskat mimiceztem, de összeségében nagyon jó volt a dlc is.
Egy biztos, még tuti kijátszom egyszer legalább! -
addikt
Nahh mai nap asszem belejöttem a Runic Blade-el való hentelésbe. Elég sokminden lement. Volcano Manorban rakat küldi megvan + a főboss előtti SoG is megvan. Emellett megcsaptam a Gargoyle-okat /elsőre lement, pedig meglepett, hogy jött még 1, azt hittem egyedül lesz/, illetve végre felrúgtam műholdnak Astelt is LvL118, holnap ha lemegy Manor főboss, akkor nézek vmi Blasph Blade buildet.
Cseri0058: congrats, 102 óra nem is vészes. Alapjáték után én is szerintem instant veszem a DLC-t.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Weareus
addikt
válasz Tyler Durden #11765 üzenetére
Ez az.
Btw a runic blade az mi?
Ha a ruins greatsword, akkor mint egy lapra, ne tegyél rá mindent. Nagyon jó cucc, de lesz, aki kidodzsolja...(a skill támadást)
Meg az istenkáromló kardot is..., bár ez utóbbi mondjuk ebből a szempontból jobb talán...[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
addikt
válasz Weareus #11766 üzenetére
Ruins greatsword, nem is tudom miért írtam runic blade-t
Egyelőre csak +6-os, ami miatt mondjuk izgatja a fantáziámat az az, hogy +9 meg +10-en S-es scale van STR-re vele.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
AsakuraDave
őstag
Radahn is easypeasy sorcerer karakterrel, mondjuk persze papír vagy és 1,5 ütésbe meghalsz, de szarrá lehet szedni spellekkel Meteorozása után megküldtem hátulról egy full FP costos Rock Blasterrel, utána már csak 2-3 spell kellett neki, de pont az utolsó castoláskor tolta rám a meteorokat így szépen egyszerre haltunk meg
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
addikt
Bammeg, elmentem leadni a Death Rootokat, erre volt ott egy madár aki Black Blade Kindred névre hallgatott. Megizzasztott rendesen, 10+ próbába telt átterelni a túlvilágra, akkorát ütött, mint az ipari áram..
-
Gothmog
senior tag
válasz Tyler Durden #11770 üzenetére
Ő a Dragonbarrows területhez tartozik, ami end game környéki tartalom. (Gondolom, hogy kimentél az épületből (Gurranq székhelyéről), ahol a lépcső tetején áll háttal neked a nagy dög, benne meg felmerült a gondoltad, hogy sunyin megütöd. Azután jött a meglepi... (Én anno első végigjátszásomban olyan 30. szint környékén játszottam el ezt. Úgy eltörölt kb. egyetlen pillantásával, hogy azt sem értettem, mi történik... )
A szinted már megvan a Dragonbarrows területhez (az ajánlottat nézve), és ha jobban megismered a boss mozgását, akkor a következő (lesz még később is Black Blade Kindred boss) már sokkal könnyebben le fog menni, akár első próbára is. (Nagyot üt, plusz van extra támadásformája, de igazából egy szteroiddal felturbózott gargoyle alapvetően.)
Dragonbarrowsban amúgy - szerintem - a Bell Bearing Hunter az igazi final boss. Ahhoz képest a Black Blade KIndred csak egy napos csibe...Endure. In enduring, grow strong.
-
addikt
-
Weareus
addikt
válasz Tyler Durden #11770 üzenetére
Igen, ő az elején egy baxógép, kb.
Én azon a területen farmolgattam very-earlyben az alatta lévő bleedelős mini törpéket (kb. 1000 rúna/kill az elején nagyon sok...) a sárkányos híd és a gargoyl között.
Aztán mondom miért ne próbálnék rá...
Végül csízeltem akkor..., másképp esélyem sem volt. (hit 'n' run, több 100 nyílvessző, ilyesmi...)[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
[link] Mágikus karakterrel azért durván könnyebb volt ez a dungeon-ös Tree Spirit fight, emlékszem ez volt az első boss fight ami úgy igazán kikészített idegileg a Guts roleplay végigjátszásom alatt, azt hittem letörlöm már a genyóba
#11774 Phoen|x
Igen, főleg ha előtte adsz neki 4 deathroot-ot, megpihensz és vele kifutsz a gargoyle-hoz[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Gothmog #11771 üzenetére
Most kipucoltam pár dungeont + a shaded castle-t. Amit leírást küldtél az alapján megyek, remélem lassan visszaküld Manorba és meg lesz végre a kard.
A madárnál én szemből jöttem most, az rámagrózott, én meg nem az a fajta vagyok, aki elrohan (:Wearus: én kis szinten nem nagyon mertem nekimenni az ilyen dömpereknek. Elején a lovag helyretett, mondom akkor csak óvatosan (:
AsakuraDave: leadtam 5-t, de nem pörgött rá a fightra (:
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tyler Durden #11777 üzenetére
Te is ki tudod provokálni, ha esetleg olyan kedvedben vagy.
Go Gunners!
-
AsakuraDave
őstag
válasz Tyler Durden #11777 üzenetére
Vagy egzakt 4. adj neki és pihi vagy egyszerre négyet ne többet mert akkor skippelsz egy részt a küldijéből.
-
addikt
válasz AsakuraDave #11779 üzenetére
Nahh ezt se tudtam, köszi
Közben pótolgatok elmaradásokat, most épp Selia Sorc cityt csináltam meg és haladok tovább az itteni küldikkel. Még mindig elámulok, hogy mekkora a térkép..
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
-
addikt
-
addikt
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Gothmog #11771 üzenetére
Elsőre én is néztem, hogy mi ez a vacak. Aztán, ahogy közeledtem hozzá, kiderült, hogy a térdéig sem érek.
Ezt most találtam. Zseniális.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Weareus
addikt
Gowry daughterként említi Millicentet, akinek az anyja Malenia.
Akkor Malenia és Gowry...rosszalkodtak?
Nem, ez nem lehet.
Utánanéztem, csak feltételezések vannak, de vsz Gowry adoptálta Millicentet, akit Malenia partenogenezissel (blooming) szült.
De ha ez így van, akkor Millicent a női Jézus?[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz Weareus #11789 üzenetére
Az a szép a from "történeteiben" hogy a fél mondatos suttogásokból és összetört cserepek belső feléről kitippelt szavak jelenthetnek valamit, ahogy az ellenkezőjét is.
Messze a narratíva a from játékainak leggyengébb eleme. Persze van, aki ezt is imádja, de a tény, hogy puszta játék közben gyakorlarilag képtelenség összetenni a fősztorit is, a mellékes dolgokról nem is beszélve...ez pongyola írói és játéktervezői munka eredménye. Az első részeknél szerintem költsékhatékonyságból lett így, azóta meg így maradt, mert az emberek imádnak yt videókat nézni olyan dolgokról, amit a játék is feltárhatott volna nekik.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
addikt
-
VikMorroHun
senior tag
Haladok tovább Nokronban. Van egy Crucible Knight egy hídon. Kicsit unalmas, mert megcsap kétszer-háromszor, és végem. Ha kivédem a támadásait pajzzsal, akkor is végem, mert utána már mozdulni sem tudok, de ő még bírja.
Elővettem a jó kis Bloodhound's Fanget, így már meg bírtam sebezni, de akkor is ő nyert. Axe of Godrickkal meg se tudtam sebezni. Végül maradtam annál a megoldásnál, hogy tele tűzdeltem nyilakkal a fenti mesterlövész pozícióból. Sokat mászkált ide-oda, de néha megállt, és akkor telibe kaptam. Így is unalmas volt, de legalább mehetek tovább.Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
addikt
-
Weareus
addikt
válasz VikMorroHun #11792 üzenetére
Milyen pajzsod van?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz VikMorroHun #11792 üzenetére
Pajzsozás megéri egyáltalán? Lehet jobban jársz ha gurigászol
Phoen|x: vmelyik souls gaméban nyomultam ilyen full nehézvértes, towershieldes builddel évekkel ezelőtt. 1x-i alkalom volt, azóta medium load és talajgyakorlatok mennek (:
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Gothmog
senior tag
válasz Tyler Durden #11795 üzenetére
Engem első pillanattól kifejezetten taszított a pajzs (bár a legelején, amikor ismerkedtem a játékkal/stílussal, akkor összesen talán valami 2-3 órát elszórakoztam pajzshasználattal is), úgyhogy nálam is csak a "talajgyakorlatok" mennek. (Még L1 védekezés sincs fegyverrel, pedig a colossal weaponös végigjátszásomban a (Guts) Greatsword meglepően jó lett volna erre a célra, akár guard counterezni is.)
Azért azokat, akik pl. bucklerrel mennek és profin mindent (is) ki tudnak parryzni, amit csak lehet, csodálom és becsülöm (Én csak a DLC kedvéért parryztem egy keveset egy helyen, ahol bizonyos ellenfeleket muszáj volt (már ha meg akartad ölni őket, nem csak elsunnyogni mellettük), de az elég is volt belőle... )
-
_drk
addikt
Engem alapból úgy tanítottak, hogy pajzsot ne használjak. Főleg azért mert Bossok ellen nem sokat ér.
Azóta párszor DS3ban meg Elden Ringben is funból kipróbáltam, hogy na akkor most nyomulok vele de ezt külön meg kell tanulni hogy be is kell nyomni, Én meg reflexből csak gurulgatok.
Fel is adtam mindig. -
VikMorroHun
senior tag
válasz Phoen|x #11793 üzenetére
Gondoltam, végre hasznát veszem a Rejection varázslatnak, és segítek neki leesni - persze nem hagyta, hogy befejezzem.
Weareus: Próbáltam greatshielddel meg Brass shielddel is.
Egyébként bossok ellen is hasznos a pajzs, mert nem csapnak le azonnal. Persze, lehet gurulni/ugrálni is, és ha jó az ütem, akkor egy darabig életben lehet maradni. Jelenleg ott tartok, hogy Siofra Aqeductban nem tudom legyőzni a Gargoylet (az elsőt), +4-es Mimic Tearrel sem (Konkrétam a Mimic rövidebb ideig tud harcolni, mint én, mert szépen a hátára veszi a pajzsot, és két kézre fogja a Nagakibát. Nem úgy kéne. ). A Spirit Jellyfish talán még jobb is, mint a Mimic, de rövid idő után legyőzi, másodszor meg nem lehet megidézni.
Leyndell külső várban van 3 gólem, akik közül kettő íjász, és szépen összedolgoznak. Vagy az aktuális gólem dobbantásait kerülöm el, vagy az óriás nyilakat - a kettőt együtt max véletlenül sikerül.
Akárhogy is, körülnézek a Ruin-Strewn Precipiceben, mert ott még nem jártam, aztán Volcano Manor jön, hátha tudok még erősödni kicsit.[ Szerkesztve ]
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
addikt
Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest