Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vmarci21

    tag

    válasz dkess #28588 üzenetére

    "A másik oldalról az átlag "egy-bit -es Jóskapista" -t (mint átlagos előfizetőt) szeretnéd terhelni voip beállításokkal?"

    Ha csinálnak egy saját, Digis tárcsázó / névjegy / SMS appot, amivel le lehet cserélni a gyári Androidosat, akkor gyakorlatilag teljesen automatizálni tudják a folyamatot, ahol a Play Storeból való alkalmazás letöltésén, és engedélyek megadását kívül semmilyen felhasználói beállítás nem kell. (hiszen voip beállítása is mehet úgy, hogy a SIM-ről kiolvassák a telefonszámot, küldenek rá egy hitelesítő SMS-t, amit az app automatikusan be tud olvasni, hiszen ő kezeli az SMS-eket, és ezzel be is jelentkezhet a voip rendszerre).

    Aztán az alkalmazás ha van Digi mobil hálózat, azon kezeli a hívásokat és SMS-eket, ha van WiFi akkor vowifit használ, ha egyik sincs, de másik SIM által van mobilnet, akkor meg azon át Voip megy.

    Jó bonyolult megoldás lenne, és csak Androidon lehet megcsinálni, és ott is 3 gyári alkalmazást kell hozzá lecserélni egy bonyolultabb saját fejlesztésűre, de elméletben működhet.

    >> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

Új hozzászólás Aktív témák