- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ha lenne valami komolyabb fejlemény a Digi háza táján, akkor az lenne a téma. De az időnkénti (ultra)minimális lefedettségnövekedéseken kívül zéró ilyen téma van, úgyhogy ez van.
Ennyi erővel az is uncsi, hogy idejönnek millióféle droidos telóval, hogy megy-e rajta a VoLTE/VoWiFi, mit kell állítani stb. Az se izgalmasabb.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
kchris78
veterán
Haggyuk már ezt az Apple költséget. Szerintetek a 40mrd Intivel vásárlás, a többtíz mrd nagyságrendű állami licensz, a szintén sok mrd költséges infrastruktúra építéshez képest ez az Apple költség szerintetek (ha létezik egyáltalán!) mennyi lehet? Mert szerintem FING. És az ha elkezd azon gondolkodni az ember hogy a különféle szolgáltatásokban mi lehetne olcsóbb mert ő nem használja az messzire vezet szerintem fölösleges ilyenen filozofálni. Ennyi erővel a panelos előfizetők csaphatnák az asztalt hogy az ő szolgáltatásuk kijön 6000 helyett 2000ből, ők miért nem fizetnek ennyit, a vidéki/társasházas FTTH-sok ahova sokat kellett optikázni (túrni/felakasztani az áramoszlopokra) azok fizessék a sokat!
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Ha nem lehet az ájfonosok vérét szívni, ha merő időpazarlás a jövőbeni díjcsomagok tippelgetése és felesleges azon merengeni hogy mennyi frekvenciát fog a Digi megkapni és ezzel együtt hogyan alakul az országos lefedettség, akkor hagyjuk a francba a topikot, másról úgyse lehet mostanában beszélni. Nem történik semmi.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Sdi
addikt
válasz kchris78 #14604 üzenetére
Te most vagy iphone-s vagy, vagy nem értetted meg miről is írtam. Semelyik gyártó nem kérhetne pénzt azért, hogy egy szolgáltató neki is "adhassa" a szolgáltatását / tudjuk ez létezik és elég szégyen / . Ez egyszerűen nonszensz. A szolgáltatásért fizetni illik, nem pedig pénzt követelni a használatáért.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
DonMaster
addikt
válasz kchris78 #14604 üzenetére
engem az érdekelne, ki az aki képes megvenni a legdrágább telefont, és elmegy egy jelenleg még országos lefedettséggel se rendelkező 0Ft-os havidíjú szolgáltatóhoz, mint, hogy fizessen több 10e Ft-ot havonta, egy országos lefedettséggel és net+hívással rendelkező szolgáltatónál. Mind ehhez hozzájön, hogy iphone-bol nincs dual sim, androidból lassan mind az lesz, ott érthető a 200e ért meg vett telo amiben van 1 digi sim és egy másik szolgáltató-i sim is.
(#14607) Sdi
egyetértek, szerintem is inkább a gyártó kéne fizessen a szolgáltatónál, hogy működjön a szolgáltatás a készülékein és nem fordítva, de az apple fordítót világban él.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Hegyirabló
veterán
válasz DonMaster #14608 üzenetére
"iphone-bol nincs dual sim"
Ezt elég rosszul tudod.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
DonMaster
addikt
válasz Hegyirabló #14609 üzenetére
jah végül is pont azok amelyikek 200e ft felet vannak iphone xs xr xs max
legolcsóbb 210e Ft legdrágább 430e Ft-
nem tudom de akinek ennyi pénze van az pont nem a digi-hez jön mint szolgáltató.
vagy e-sim-re gondolsz hogy úgy dual?[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DonMaster #14610 üzenetére
Dehogynem. A kétezerér tankol meg tőtöttcigit szív mellé - hogy kifizesse a részletet - pont való egy olcsó mobilnet...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Hegyirabló
veterán
válasz DonMaster #14610 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mi az összefüggés a telefon ára és a szolgáltató között.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
DonMaster
addikt
válasz wwenigma #14611 üzenetére
jah de digi-nél nincs részletre iphone.
más szolgáltatónál meg van de ahoz x év hüség díjcsomagban, annank meg tök mindegy hogy menyire megy a digi ha a másik amiért havonta fixen kell fizesen 2év-ig tuti megy.#14612) Hegyirabló
olvasd elejétől,
ha részletre veszed akkor van 2év hűséged a másik 3nál.
ha egészben kifizeted, akkor nem olyan szolgáltatóhoz fogsz menni egy 400e Ft-os készülékkel ahol még országos lefedettség sincs, hanem olyanhoz ahol az a létminimum .Aki képes 400e kiadni egy iphone-ért ritka hogy ilyen fillér.... legyen.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DonMaster #14608 üzenetére
Romániában sincs iPhone támogatás, pedig ott már rég élesben megy minden. Itt se várható szerintem a jövőben változás.
Nekem konkrétan eszem ágában sincs és soha nem is lesz a Digihez menni, még ingyen se kell, ettől függetlenül kíváncsiságból követem valamennyire a fejlődését.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
titán
Csak emlékeztetőül ennek a topiknak a neve DIGI Mobil
Van ez iPhone felhasználók szakmai topikja
Ha valaki eltévedt volna. -
Jester01
veterán
Voltam MOM parkban, ott segítőkészebbek ugyan de ott se kaptam kártyát (a fizetős mobilnet aktív 50-est). Sajnos ellenőrzik a településlistát. Felhívtak valami főnököt de holmi jogszabályokra meg NMHH-ra hivatkozva végül nem adtak.
Mondták, hogy nekik is fura de másik szolgáltatóhoz kell irányítani az ügyfeleket ...
[ Szerkesztve ]
Jester
-
DonMaster
addikt
válasz szabogabor10 #14615 üzenetére
ahhoz képest elégé követelsz a Digi-töl hogy legyen, de oké .
#14616) V/jogos de mivel Digi VoLTE igy ide is kapcsolódik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
DonMaster
addikt
válasz szabogabor10 #14619 üzenetére
kb 5millio efi-böl 1milla iphone-os van.
a másik 4millio nagy piac a nagyok meg vigyék az iphone -osokat.
attól , hogy támogatja az iphone nem lesz nagy vagy fejlődés. főleg most.
elsődlegesként nyerjen a mostani freki pályázaton, aztán akkor robbant ha a 4G-vel lefedi az ország több mint 80%-át és mellette elindítja az 5G-t elsőként. Majd utána jöhetnek ilyen dolgok, hogy fizetünk akár az apple-nek hogy menjen a készülékük, addig ez egy olyan költség amit 1 nem engedhet meg magának a Digi 2, semmi értelme jelenleg, úgyse az iphone-osok fognak a digi-hez menni hanem inkább androidosok lesznek vannak DIGI-nél most is.[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz szabogabor10 #14615 üzenetére
Innentől fogva törlésre kerül minden hozzászólás, amely azzal foglalkozik, hogy a Digi mikor fogja vagy miért nem fogja támogatni az iPhone-on a VoLTE vagy VoWifi működését!
20-25 éve működő mobilszolgáltatóknál is problémás ez a terület, ne egy most indult szolgáltatón kérjük már számon ezt!
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Ma voltunk bent a Digi pontban netcsomagot váltani és rákérdeztem erre a megosztásos dologra ami vita volt...Az ügyintéző hölgy azt mondta,hogy:
- a teszt simet kizárólag mobilhívásra alkalmas eszközben szabad használni, és azzal meg is lehet osztani, viszont más egyéb eszközzel nem használható!
- a mobilnetes sim kártyát lehet használni megosztó eszközben(sim kártyás routerben/mobil hotspotban vagy egy stickben usb-n csatlakoztatva a routerhez)
- akinek van digi mobilos teszt sim kártyája,az nem kap mobilnetes sim kártyát![ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
titán
válasz st3v3np3t3r #14622 üzenetére
akinek van digi mobilos teszt sim kártyája,az nem kap mobilnetes sim kártyát!
Ez nem így van, előfizettem a DIGINET AKTÍV 50-ra, kaptam sim kártyát (stick nem kell, nem várok rá.), mert köze nincs ahhoz hogy tesztelem a DIGI mobilt. Két külön szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Hm, hm, úgy néz ki elkúrták a számhordozást... Anyám dominó számat hordoztuk volna, ma este le is választották a telekom fiókomról, le is lőtte a telekom, de a digis sim csak az 50 es számon él. Azt hiszem ez kötbéres lesz, bár éjfélig van még idő, de kicsi a valószínűsége, hogy ez ma menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Tabou
újonc
Üdv mindenkinek! Új vagyok itt, bár olvasó módban többször kaptam segítséget a fórumról
Most viszont regisztráltam mert nem találtam hasonló probléma felvetést.Adott egy Digi SIM kártya (mobilnet helyett, mivel az még ugye nincs - ezt mondta a hölgy a diginél )
Készülékbe (Xiaomi RedMI 4X) behelyez, APN beállít - nem megy. Írtam Diginek, jött a bullshit válasz helyett, majd megtaláltam ezt a fórumot, és az itt leírtak alapján egyszer csak elkezdett működni APN type = default, supl beállítással (A tájékoztatóban simán "default" van ). Ezt meg is írtam nekik, erre kioktatóan közölték, hogy az mindegy, bla,bla,bla... Nosza, teszt: és valóban most már simán a "default"-tal is működik. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy akkor kezdett el működni amikor ezt beállítottam. (Btw: térerő volt, és kiírta hogy 4G, csak éppen nem volt "internet kapcsolat")Most jön az igazi kérdés: Párom CAT S30-ában is van egy ilyen kártya, de nem megy, sőt abban egyik sem megy semmilyen beállítással (A RedMI-ből átraktam próbából). Elvileg az S30 is tudja a 4G B3(1800)-t. Van valami rejtett trükkje az S30-nak, vagy csak szimplán mégsem tudja a 4G-t? (A kijelzőn az látszik hogy a kapcsolat elvileg megvan. Pont mint a RedMI esetében) Próbáltam mindenféle APN beállítást, de semmi eredmény.
Jelenleg itt tartok és azért regeltem mert kedves párom kissé "feszült"
Nagyon hálás lennék, ha valakinek lenne használható ötlete, hogy hol akadhat el a dologAloha
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen, ezért megcsináltam
-
pjen
félisten
válasz st3v3np3t3r #14622 üzenetére
Megint kezdjük.Nekem pont az ellenkezőjét mondták,a teló simre.
-
-
törölt tag
Nos, most jöttem meg a budapesti Árkádból.
Sikerült végre - tizenegyedszerre - DIGINet Aktív 50 szerződést kötni és elhozni az adat SIM-et. ... mert, ugyebár DIGI stick az jelenleg még nincs.Beletettem a HUAWEI 4G Wingle E8372 MiFi-be és mivel előtte ezt a teszt SIM-hez már beállítottam pöccre ment vele.
A kérdéseket megelőzendő:
1. Ennek a SIM-nek nincs telefonszáma, mivel csak adat SIM.
2. Azonos beállításokkal megy mint a teszt SIM.
3. Bármibe - így MiFi-be/hotspotba/kávédarálóba ... ha van SIM foglalata és tud 4G-n kapcsolódni B3-as sávon - berakható, DE! a DIGI csak a saját még nem átadott USB stick-jével garantálja a működést.
4. A szolgáltatói DIGI USB stick opcionális, tehát nem kötelező elhozni/használni, de aki kéri azt telefonon értesítik amennyiben megjön és lehet érte menni.
5. Ebből a SIM-ből csak 1 darabot adnak.
6. A feltételek azonosak mint a teszt SIM esetén, tehát 1 vonalas szolgáltatás megléte és a lefedettségi térképen rajta kell legyen az előfizetett vonalas szolgáltatás helye.
7. Céges előfizetés erre tuti nem lehetséges. .. ez azért lényeges, mert előttem egy fazonnak kb. negyed órát magyarázták, hogy csak egyéni előfizető kaphat ilyet, de totál értetlen volt és kb. szászor kérdezte meg, hogy miért nem kérhet a cége nevére adat SIM-et.
+1 A kishölgy sajnos megint nem volt ott.
Egy nagyon értelmes férfi ügyintézőnél kötöttem a szerződést, amit jelenleg még kézzel írnak, mert nincs fent a rendszerben a szerződésminta.Dióhéjban ennyi.
Amúgy tök úgy megy mint a teszt SIM vagyis nagyjából azonos sávszélt mérek vele. Kb. 7-8 Mbit/s Budapest, Kőbánya, beltér.
Úgyhogy ez már legálisan van a MiFi-ben/hotspotban.
[ Szerkesztve ]
-
Gyurka6
őstag
válasz samu2062 #14632 üzenetére
Hali!
Köszi a válaszodat!
A netboard.hu-n van már régen, ha valaki válaszol akkor a kérdésnél jelenik meg, hogy válasz érkezett rá (minden válasz megjelenik), tehát az én hozzászólásomnál a (14532-nél)14632-es nek kellene megjelenni mint válasznak. Ill a 14525 -nél válasz=14532.[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
Brandynew
őstag
Ezt a topikot ki tudja kiemeltté tenni? Úgy gondolom, hogy a szolgáltatás indulása és a hozzászólások felpörgése már indokolttá teszi.
+ foglalkozik a topik a Diginet aktív 50-nel is? Mert akkor lehetne frissíteni a topikleírást is.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Miutan a Diginek a Volte szolgaltatasa siman mukodik Xiaomi Redmi Note 5-on, felhivtam a Telekomot, hogy aktivaljak mar ugyan a Voltet. Par perc utan mar ment is egy keszulek ujrainditast kovetoen.
Csak azt nem ertem miert kell kulon kerni es nem automatikusan aktivaljak?[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Sajnos a HUAWEI Mobile WiFi 2 Pro (E5885Ls-93s) akkus hotspotban nem működik a DIGI adat SIM. (Úgy ahogy a teszt SIM-el sem megy a kütyü.)
Mindenáron 2G-re akar kapcsolódni ... és kapcsolódik is. Csakhogy ott nincs DIGI Mobil Internet.Ez bizony firmware BUG. Most már tuti.
-
törölt tag
Szerintem maguktól nem lépnek. Az összes akkus firmware gázos.
(Az akkus-ok firmware-ében pl. nincs magyar nyelvű kezelőfelület, az USB-sek mind kezelhetők magyar nyelven.) ... és sajnos nincs újabb firm, ráadásul az Interneten sem lehet szinte semmit találni ezekhez a kütyükhöz.Majd írok a HUAWEI supportnak, csak előbb összegyűjtöm a gondolataimat.
[ Szerkesztve ]
-
a preferált hálózat 4G-re van állítva? ha tudja az LTE B3-at, és jól állítottad.be az apn-t, akkor mennie kellene... milyen boltban vettétek?(ha szürke importos, könnyen lehet hogy nem global verziót adtak, hanem észak amerikait, az nem tudja a B3-at)
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest