- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Sziasztok!
Egy bridge módba rakott ZTE F618-as kapcsán szeretném a segítségeteket kérni.
A problémám az, hogy random időnként a feltöltési sebességem leesik 1-4Mb/s-re. A feltöltést csak úgy tudom helyreállítani, ha az ONT-ot újra indítom. Bármelyik másik rá csatlakozó eszköz (router, switch, noti, telefon) újraindítás nem segít.
Találkoztatok már ilyennel? Okozhatja ezt valamilyen beállítás?
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
-
tony70
tag
válasz ElektrikusDE #97038 üzenetére
1 hete kötötték pesten ilyen routert osztogatnak! Ez jó router? Azt monta ez is tudja Wifi 6-ot!
-
TeeJay
félisten
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
3-4 napja 95mb fölé nem megy se a letöltésem, se a feltöltésem, optikai 1000es nettel...
Ha újraindítom, kihuzóm a LAN kábelt semmi, eddig is volt ilyen, de pár újraindítás után visszaállt a rendes fel/letöltéshez
Nincs routerem, csak a fiberhomes ont..
Jobban járnék egy router beszerzéssel vagy ott is lehetnek ilyen anomáliák?!" Just remember Manchester is RED! "
-
Zimmi91
addikt
válasz Dragon3000 #99961 üzenetére
Persze, Lan1be van bedugva, tudom, hogy csak az tudja Holnap kábel csere után írok
" Just remember Manchester is RED! "
-
l.skywalker
félisten
Nálam (Vác) most délután elkezdett meg-megszakadni megint az internet, de nem minden oldal esetén áll fenn, pl. a PH! és aloldalai gond nélkül betöltődnek, de egyéb oldalak nem. Másnál van hasonló probléma?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #99963 üzenetére
Most akkor vagy megszakad a net és egyik oldal sem jön be, vagy nem szakad meg a net, csak bizonyos oldalak nem mennek. Mit ír ki miért nem megy azoknál az oldalaknál?
Switch Tax
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #99964 üzenetére
Vannak oldalak, amik simán betöltődnek, vannak amik töltenek és csak töltenek, majd kis idő elteltével betöltenek, de hiányosan. A Speedtest Win10 app is van, hogy csak szervert keres folyamatosan, de ha talál, akkor rendes sebességet mér. Gyanítom ez az ONT akarja megadni magát.
Ja és a feleségem iPad-jén konkrétan semmi sem jön be, ott időtúllépés miatt megszakad.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
varso
tag
Balassagyarmaton (FTTH) ugyanez a helyzet.
Huawei HG8121H ONT bridge módban, Asus RT-AC57U router párossal."Ugye tudod, mi a valóság? Ami nem múlik el egy áramszünettel." Sherry Turkle
-
l.skywalker
félisten
-
ToXeN
tag
Jelentkezem ugyanezzel a problémával XIII. kerületből.
Már két hete kb valami nagyon nem stimmel ezzel a régióval.[ Szerkesztve ]
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #99967 üzenetére
Nem DNS hiba van? Ha elkezded folyamatosan pingelni a 8.8.8.8 IP címet, az is kihagy?
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #99969 üzenetére
Most éppen minden jó, ha megint köhög ránézek a pingre.
-
Geth
veterán
válasz Intruder2k5 #99969 üzenetére
Időnként timeoutolt. Az 1.1.1.1 is...
Fun fact: ezalatt a gugli ipv6-os dns-ei nem produkálták ezt. -
Win-T
senior tag
Bács-Kiskun, Jánoshalma, pontosan ugyanez a helyezet. Vannak oldalak amik gond nélkül mennek, mások sehogy sem. Steam, Epic Store nem tud letölteni, csak néha moccan meg a sebességmérőjük és mutat párszáz b/sec-es életjelet. Windows store-os játékot képtelenség elindítani. Google Drive minden probléma nélkül szinkronizál. Fene sem érti ezt, de akkor kicsit nyugodtabb vagyok ha nem nálam a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
mexel
veterán
Zuglóban próbaképpen elindítottam a speedtestet ( operában) és a gigás net ami eddig iganecsak jó volt most fel és le egyaránt 230/230-at mutat. Ez elég nagy csökkenésnek tűnik, mi lehet ennek az oka?
Parancssorból szintén ennyi:
Download: 275.53 Mbps (data used: 124.4 MB)
Upload: 223.81 Mbps (data used: 103.7 MB)[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
-
mexel
veterán
válasz Dragon3000 #99977 üzenetére
Semmi nincs bekapcsolva, napokkal ezelőtt 960/300 feletti eredmények voltak. Most van csak ez. A napokban a folyosón szereltek valamit azért is néztem meg. na majd holnap is ránézek, lesz pár újraindítás, hátha csak valami pillanatnyi elmezavar
-
nagyúr
Nálunk, Érden éjszaka volt egy bő másfél órás szolgáltatás-kiesés, reggel láttam a logban.
Sebesség, ping szokásos, rendben.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Gézengúz #99985 üzenetére
Szimmetrikus 1/1 Gbps csomagra gondol, ami még Romániában sincs!
Persze csak hivatalosan nincs ilyen, mivel az én 940/250 Mbps csomagom mérve 940/940 Mbps általában.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Lajosnagy17
senior tag
RENDKÍVÜLI HÁLÓZAT KARBANTARTÁS - ÉRD, DIÓSD, TÁRNOK
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2021.11.17-én 23:00 - 11.18. 06:00 óra között a érdi, diósdi, és tárnoki hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért az internet, kábeltévé, telefon és mobil szolgáltatásban kiesések lehetnek. -
bolic
őstag
-
nagyúr
válasz Lajosnagy17 #99988 üzenetére
Köszi! Mindig kimegy a fejemből a digi.hu.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Múlthéten jöttek optikára cserélni. Akkor bridge módba kértem a routert. Viszont most nézem elvileg wifi6 ont-ot kaptam. Érdemes inkább router módba használni? tp link 1043 nd van itthon routernek. kábelen a gigabit megy de wifit már sokszor lassúnak érzem. Köszi
Üdv
Huawei ont.http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Borisz76
veterán
válasz sanyi0627 #99991 üzenetére
Kérd vissza router módba.
A régi TP-Link-et meg konfigold be AP / Acces Point / Hozzáférési pont módba így : [link] majd helyezd el a ház másik végében....kábelre dugva !
De ez nem kötelező....csak ajánlott ha nagy a ház és nincs sok 2.4 GHz-s wifi a környéken. SSID név és jelszó ELTÉRŐ legyen a Huawei -től ![ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
olli
tag
Korábban jeleztem a Growatt Shine Wifi-E dataloggert szolgáltató váltás után az új digi zte bridge módban+ saját router eszközökkel nem sikerült konfigurálni, felcsatlakoztatni a szerverre.
A probléma sikeresen megoldva, nem az említett eszközök, vagy a digi a hiba forrása.By cool !
-
sanyi0627
senior tag
válasz Borisz76 #99992 üzenetére
Nem tudom ezek a dolgok mennyire kavarnának be nekem. Laptop van plex servernek. Laptop kábelen, tv wifin. A tp link után van egy 5-ös switch( másik szobába) amin a laptop és egy Series x. A routeren van egy másik gép.
Szar a lakás elosztása és csak így tudtam megoldani hogy ne egy köteg kábel menjen össze vissza.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Borisz76
veterán
válasz sanyi0627 #99995 üzenetére
Csak 1 tipp volt látatlanban.
Ha készítesz / mutatsz egy rajzot....szobák , eszközök, kábelezés stb... akkor több szem többet lát alapon akár használható tanácsot is kaphatsz
U.i : Hopsz....tényleg a szeparáció !
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
phr3ak
csendes tag
Ha ajtófélfán átvittétek az optikát, akkor az ajtófélfán lévő takarót visszatéve meglett hajlítva az optika 90 fokokban vagy hogyan lett megoldva, ha nem így? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs