-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemp3
csendes újonc
Májustól 14,9 százalékkal emeli az előfizetési díjakat a DIGI
https://telex.hu/gazdasag/2024/02/08/digi-aremeles-elofizetes-internet-tv-14-9-szazalek-majus-1
-
pinnacle
nagyúr
válasz Intruder2k5 #113099 üzenetére
OK! Remélem majd kiderül, hogy mi dobálja le.
DIGI-nél tényleg mindenkinél a hónap utolsó napján lehetséges a csoportos beszedési megbízás? DIGI-nél állították, hogy ezen nem lehet változtatni.
-
leslieke
Jómunkásember
Bridge módban csak a LAN1 port élő, a többi inaktív, ugye?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
unthinking
tag
Én otthagytam a digit. Az internet nem az inflációs index eltérésén múlik hanem az alap havi fizetendő díjakon. Ők többet emeltek az indokoltnál többször és ezt azzal magyarázták hogy felzárkóztunk a Telekomhoz. Engem per pillanat nem érdekelt mire hivatkozva emelnek mert mindig azt csinálom hogy keresek másik csomagot ami havi szinten olcsóbb az inflációs indexet előre bekalkulálom. Éveken keresztül semmi bajom nem volt a szolgáltatásukkal minden jól működött stabil volt gyors volt csak drága lett.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz unthinking #113109 üzenetére
Nekem 6000 a net és a tv havi díja, van ennél olcsóbb?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
unthinking
tag
válasz Dragon3000 #113110 üzenetére
A 70 forinttól megint nem esik senki hasra . . .
-
unthinking
tag
válasz leslieke #113111 üzenetére
Nem használok Tv-t csak internetet ezért nem érte meg nekem a digi. Ráadásként az 500-as csomag éves szinten minimális eltérést spórol nem érdemes 500-asra kötni csak 1000-re. A 250-es csomag meg csak csomagban több szolgáltatással együtt köthető. Szóval akinek csak internet van azt elzavarták jó messzire.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz unthinking #113109 üzenetére
Ha jól emlékszem évente egyszer emelhetnek a szolgáltatók plusz az inflációs emelés. Ha volt jobb ajánlat, akkor az ember vált, de nem mindenkinek van erre lehetősége. Nálam a konkurencia kemény 30/5Mbps netet ad közel annyiért, mint a digi az 1000/300-at.
-
Dragon3000
veterán
válasz unthinking #113112 üzenetére
Az akkori inflációs emelés %-os arányával emelték a kedvezményeket is.
-
unthinking
tag
válasz Dragon3000 #113115 üzenetére
Igen meg a WIFI 6 miatt rátettek annak is egy ezrest akinek már volt WIFI 6 és nincs rá szüksége. Vagyis nem választható ez az ezres net mellett.
-
Dragon3000
veterán
válasz unthinking #113116 üzenetére
Lejárt már tavaly év végén a hűségem, de ahogy a régi előfizetőknek, úgy nekem se variáltak, így továbbra is ugyanannyit fizetek az 1000-res netért csak nincs wifi6-os eszközöm, amire nincs is szükségem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz unthinking #113113 üzenetére
1000-es netem van. Milyen előfizetésed van és mennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
Balage85
tag
Sziasztok!
Diginél lehetséges az PPPOE-n, hogy egyszerre több kapcsolatot tartok fennt? Pl a Digi router LAN1 és LAN2 portjába 1-1 routerrel csatlakoztatok és mindkettővel egyszerre tárcsázok be ugyanazzal a felhasználóval?
-
garga01
őstag
válasz Balage85 #113120 üzenetére
Ha birdge/modem módban van, akkor csak a LAN1 működik a többi nem.
Ettől független a LAN1-en egy switch és utána 2 router WAN porttal összekötve még mehet
Balage85: Pár éve a T-home-nál működött VDSL-en, hogy a telekomos modemre kötve pppoe passtrough-nál 2 külön router ugyanazzal a user+pass-al felregisztrálta magát és ment a net rajtukNincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
adika4444
addikt
-
Balage85
tag
válasz unthinking #113121 üzenetére
Ugyanazzal a jelszóval.
@garga01: igen, ezt olvastam, hogy a LAN1-be kell dugni a router-t, csak nem tudom hogy ajánlás vagy korlátozás. Van Telekom előfizetésem ott pl megengedik a több kapcsolatot. Egy darabig úgy is működött, hogy a telekom routere is kapcsolódott.
@adika4444: köszi!
Köszönöm a válaszokat!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Melyik a másik? Vodanál az Arrisra is azt írták, hogy gyenge a teljesítménye. Lehet a Vodatól is kérhetek ha átveszik a DIGI-s ügyfeleket.
DIGI-től ezt írták a csoportos beszedési megbízásra,
A számlák benyújtása minden hó folyamán, egységesen, egy alkalommal,
minden előfizetőnk esetében azonos napon, a tárgyhó második felében
történik, azon módosítani nem tudunk.
Ez mit jelent, mindenkinek a hónap utolsó napján vonják le, vagy mindenkinek máskor a hónap második felében?[ Szerkesztve ]
-
atua
aktív tag
válasz pinnacle #113129 üzenetére
Nem tudom, mit pörögsz a csoportos beszedésen, a szolgáltató terhel, neked nincs ráhatásod. Azért az utolsó nap, mert akkor van a számla fizetési határideje. Ez így logikus, így szokták a szolgáltatók, miért fizetnél előbb, ha még nem járt le a számla?
Ha ez neked nem felel meg, lehet egyéb módon is rendezni a számlákat. -
pinnacle
nagyúr
azért jó a csoportos beszedés, mert így biztos nem felejtem el befizetni és azért jobb ha nem a hónap utolsó napja (egyáltalán van más szolgáltató, aki ilyenkor szedné be?), mert akkor már lehet nincs elég pénz rajta.
DIGI-s HUAWEI routeren lehet csatornát állítani? Kíváncsi lennék, hogy nem a 160MHz, 114-es csatornán a legjobb? Nekem a 80MHz, 106-os csatornán a legjobb, teljesen lefedi a panel lakást, úgy, hogy nem közepén van a router és oldalról sugároz. Lehet a 114 még jobb.
Azt mondták nálunk nem engedélyezett a 149-165-ös csatorna, házunkban viszont van 161-en üzemelő router, szerintem ez ugyanaz vagy hasonló ahhoz, aminek korábban, olyan erős jele volt az asztalomon, mint a saját routerem mellett.
-
allein
addikt
Sziasztok. Van itt valaki akinek esetleg ugyanez a problémája van: szolgáltató digi, tv pedig philips google os android 12, rtl, tv2, cool tv, nem marad meg a csatorna beállított nyelve. A filmek ha éppen amerikai film akkor angolul indulnak el. Beállítjuk a magyar nyelvet, elkapcsolunk és vissza, nyelv ismét angol nincs új elérhető szoftver, már volt gyári visszaállítás. A korábbi tv leesett a komódról miközben benne volt a tv-ben a coax, lehet megsérült valami a madzag csatinál? Jelerősség is gyengecske: 44
-
ladoba
csendes tag
Sziasztok.
Valakinek bármi tapasztalata soroksáron optikai digivel kapcsolatban?
-
garga01
őstag
válasz allein #113136 üzenetére
A csatlakozó lehet laza, de ha nem akad a kép elég lehet ennyi jelerősség is.
Amit írt 4GRider nézd meg, az ország jól legyen beállítva. De sok tv-n az alapértelmezett nyelvet/nyelveket is lehet állítani azt is nézd meg. De ez nem ebbe a topikba való, van Digi kábeltv is.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
etejedu
őstag
Üdv!
Mennyire bevett szokás a Diginél hogy az ügyfélszolgálat nem válaszol az emailre?
Kb két hete bekötötték a netet , telefont szerződésszám hiányában (mivel bekötéskor nem kaptam meg) nem veszik fel, vagyis a gépel beszélgethetek, de sokra nem megyek vele. -
Calogero
addikt
-
garga01
őstag
válasz 4Grider #113141 üzenetére
Az első számlával tudtam én is meg, tableten írtam alá a bekötést. Szerk.: Megrendelésnél ha nem neten kötöd kapsz papírt, de közben eszembe jutott netes kötésnél emailben elküldték a szerződést.
E-mailre pár éve nem szerettek válaszolni, amikor a 3. levelet írtam az Nmhh-t emlegetve akkor sikerült csak[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Inhouse
őstag
válasz etejedu #113140 üzenetére
Szia!
Mi a céghez akartuk beköttetni. Először még elértünk üzletkötéssel foglakozó területi képviselőt telefonon, aki ígért fűt-fát...aztán már nem. Nem tartotta be az ígéreteit sem. 2 emailt kaptunk tőle, aztán többet nem válaszolt. Találkoztunk szerelőkkel közvetlenül fű alatt, ők adták a legtöbb infót, de az ügymenetbe nem tudtak beavatkozni. Később a weboldalukon keresztül írtunk nekik, ahol nem látod a címet, mire is írsz. Na, erre jött a válasz a múlt héten, mi nyáron írtunk nekik. A levélben annyi volt, hogy köszönik a megkeresést és a 4 jegyű telefonszámukon tudunk érdeklődni, és remélik, hogy hasznos volt az infó...
Tavaly nyár óta Gigabites T van koaxon, nem lett Digi optika, mert az első infóknál több százezerről beszéltek bekötési díjként, holott a kaputól kellett volna 70m-t behozni. De később már egyáltalán nem voltak elérhetőek... A T a végleges döntés után (jobb híján), másnap bekötötte ingyen.Üdv Inhouse
-
gho0st
csendes tag
válasz etejedu #113148 üzenetére
Ne aggódj, szépen le fogják azt kapcsolni idővel, ha nem lesz fizetve. De egyebként számla valószínűleg ki fog menni, azon pedig lesz majd szerződésszám.
De, ha zavar szerintem jobban jársz, ha besétálsz egy ügyfélszolgálatra szerződés szám híján név/cím alapján is be tudnak azonosítani. Helyben tudsz kérni szerződésről is másolatot.[ Szerkesztve ]
"Nincs rémesebb az őszinte embernél, ha ostoba." -József Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest