Hirdetés
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kwisatzh
senior tag
válasz #74774528 #17578 üzenetére
"Amúgy valami megoldás nincs erre?"
Ott van "alattad" a megoldás....
"Valakinek nem volt hasonló helyzete?"
Szerintem már mindenkinek volt, az értelmesebbje ilyenkor azonnal telefonál az ÜFSZ -nek, a többiek előbb szivatják magukat, és hozzátartozóikat kicsit, mert kábelvarázsolnak, és/vagy pár napot fórumoznak, de végül aztán ők is egy két kivétellel telefonos segítséget kérnek...
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
válasz #74774528 #17584 üzenetére
Senki nem állít be hüjjének, de már Flashget megmondta mit tegyél.
"A kérdés egyébként arra irányult volna,ha nem "hátulról" nézitek egyből,hogy rajtam kívűl esetleg más is tapasztal-e ilyet...."
Hol??? Mer ugye a DIGI országosan szolgáltat. Majd ha méltóztatol közölni, hogy melyik város melyik részében éldegélsz, és úgy kérdezed, hogy más is tapasztal-e hibát, akkor majd válaszolnak...
Mer ugye ha mondjuk Bp-n vagy, akkor nem sokat jelent neked ha mondjuk valakinek Nyíregyházán is "rossz"....
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
válasz #74774528 #17645 üzenetére
Nem olvastam vissza. Nehéz felfogni??? Még egyszer és utoljára a költői kérdés: Minden idióta kérdésnél "hivatali kötelességünk" tanulmányozni az idióta kérdés feltevőjének előzetes irodalmi munkásságát? Szerintem nem, és nem is fogom.
Különben meg eredetileg azon vergődtél, hogy mit csináljál, azok után is, hogy megmondták.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
dh66e
veterán
válasz #74774528 #20030 üzenetére
"akkor miért erőltették rám a boxot?"
Mert felnőtt csatornát nem lehet kódolatlanul adni,törvényi kötelezettség szerint.Ő csak a hivatalos sablon szöveget mondta ill. azért ne felejtsük el hogy érdekük is hogy boxot béreljenek/vásároljanak az előfizetők tőlük.Valamint hibabejelentésnél(ha pl.gyenge a digitális jeled valamiért) hivatalosan csak boxal rendelkező ügyfelek részére biztosított a díjmentes javítás,de ez is csak a hivatalos része a dolognak mert van rá megoldás többször le lett írva a dolog itt a topicban.
Neked csak be kell hangolnod a digitális csatornákat a tévéden és lesz xxx tartalom is 23óra után.
Üdv a klubban![ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz #74774528 #20576 üzenetére
Mert a box egy célhardver ezt gondolom nem kell külön ecsetelni,a másik gyenge pont a rendszeredben maga a tv.Tudomásul kell venni hogy egy alsó-középkategóriás samsung(de bármelyik gyártóra igaz) nem pakol bele ezekbe a tévékbe sem drága minőségi tunereket sem jobb chippeket amik javítanának a megjelenítésen,Egy box amit erre kifejezetten erre terveztek bizony jobb képmínőséget produkál bármennyire is meglepő.
schumi
Vagy veszel egy drágább készüléket aminél nem kihívás a műsorinfó azonnali megjelenítése.[ Szerkesztve ]
-
zenészke
tag
válasz #74774528 #20781 üzenetére
Ez engem is érdekelne! Most kezd vacakolni az asztali dvd íróm, amivel eddig fel tudtam venni a rossz időpontban levő tv adásokat későbbi megnézésre. Néha homályosodik, szürkül a képe, néha meg jó. Szóval, gondolom elég drága lenne megjavíttatni, ezért kellene valami digis felvevős box. Természetesen olyan kellene, amit be lehet néhány napra előre programozni. Köszönöm előre is az ötleteket!
-
dh66e
veterán
válasz #74774528 #20945 üzenetére
Leginkább adatot küldenek rajta( csatorna frissítés, EPG), a kábeles set top boxokra amúgy is nagyon ritka a frissítés az hogy a HD2-re mikor megy-ha egyáltalán lesz még- új sw azt én neked nem tudom megmondani.
(#20947) f4lcon
Manuálisan keress rá a közszolgálati csatornákra.Az értékek miatt olvass vissza a topicban vagy használd a keresőt.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
unravel
őstag
válasz #74774528 #26669 üzenetére
(Mpeg-1 Layer 2)
Adatátviteli sebessége 32 kilobit/másodperc/csatorna (monó) átviteltől a kétcsatornás teljes sávszélességű (sztereó) 448 kilobit/másodpercig (jellemzően 320 kilobit/másodpercig) terjedhet
Legfeljebb két hangcsatorna használatát engedélyezi. A kódolás történhet: egy szimpla monó, két monó, sztereó, vagy álsztereó (joint-stereo) csatornára, 32 kHz, 44,1 kHz vagy 48 kHz mintavételi frekvencián. A joint-stereo kódolásnál a két csatorna közötti redundanciák kiszűrésével érhető el nagyobb tömörítési arány (a fejlesztők reményei szerint) érezhető minőségromlás nélkül.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest