Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    2 hónap várakozás, valamint többszöri telefonos egyeztetés után, a mai nap visszamondtam az előszerződést, melynek megkötésekor arról tájékoztattak, hogy 15 naptári napon belül keresni fognak minket a technikus kollégák.

    A készlethiány egy dolog, az ügyintézés is egy dolog, fals információk közlése is egy dolog. Minden kezelhető,de korrekt információkkal, nem félrevezetésekkel.

    Kíváncsi lennék, hogy abban az esetben is működne Önök részéről ez a tolerancia, amit tőlem elvárnak-jelenleg már csak elvártak, ha teszem azt meglévő ügyfelükként hónapokig nem fizetnék, azaz nem tennék eleget a korábban szerződésben foglaltaknak, és mikor a számla kiegyenlítéséről érdeklődnének, én csak annyit mondanék, hogy legyenek türelemmel pénz-készlet hiányom van, de ígérem hamarosan fizetek. Vagy talán ebben az esetben a türelmi idő lejárta után esetleg kikapcsolnák a szolgáltatást? de még az is lehet, hogy egy hűségnyilatkozat esetében egyéb költségeket is rám terhelnének?

    Lehet, elég lett volna annyi információt közölniük, hogy elnézést, : -de nem tudjuk garantálni biztosra a határidő dátumát, érkezünk, amint tudunk... ha így is elfogadható, kérem szíves türelmét...

    Ilyen információt egyszer sem kaptam Önöktől, csupán annyit, hogy hamarosan hívjuk.

    Nem tudom, hogy jogilag lehet e ilyenkor valamit tenni, biztosan, hiszen félretájékoztatásról, megtévesztésről már eleve tények árulkodnak, valamint az a pár naptári napos időintervallum megközelítőleg sem való betartása is gyanús jelenség.

    Sajnálom, hogy így alakult, és tudom, hogy én csak egy potenciális ügyfél lettem volna az Önök részére, nem fogják ezt cégszerűen megérezni, és bár mivel más szolgáltatónál fogok szerződést kötni, és az ebből a nézőpontból Önöknek konkurens, de így sem lesz számottevő ez az esemény az Önök olvasatában.,
    Még is had zárjam soraimat egy pozitív jó tanáccsal, hogy segítsem további munkásságukat: Remélem, Önök ezt nem így gondolják, és ügyfélközpontúbbak, mert így ezt nem lehet.

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák