Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #34365952

    törölt tag

    Nekem olyan problémám van, hogy pár napja vettem a DIGI-től egy Technisat DIGIT HD4-CX -et, és bármilyen országra, bárhogy állítom, se automatikus, se kézi kereséssel nem találja meg a 770MHz feletti frekiken az adókat (770-ig minden egy pillanat alatt megvan). Legelső indításkor a Duna HD meg a Travel megvolt, viszont mások hiányoztak akkor.
    Volt itt szerelő hozott egy Kaon-t azon bejött minden neki, szóval elvileg a jelszint rendben van, a kábelen átjön minden (semmi szűrő, vagy splitter nincs beiktatva sehol), azt mondta a készülékem hibás, viszont még életében nem látott ilyet, szóval nem bízom teljesen benne.
    Egyébként a 778, 786, 794 MHz-eken is írja kézi keresésnél hogy Level:~76 Quality:80-100 között, szóval olyan, mintha látná, hogy van jel, csak nem akarja a csatornákat felismerni. Nem tudja valaki, hogy esetleg érzékenységet, vagy valamit lehetne-e állítani, ami segítene? (Volt már factory reset is többször) A múltkor ez az egy darab ilyen Technisat volt a diginél, nemtudom ki tudják-e cserélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák