Hirdetés

2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-02-20 07:32:44

Mobilarena

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Move (mobilinternet)
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#601) McLaca válasza daa-raa (#592) üzenetére


McLaca
(PH! addikt)

Szívemből szóltál... :)
Az új zenei csatornák legalább tényleg zenei csatornák. Az MTV-t igazából nem is tudom megnevezni, milyen csatorna is akart lenni, szerintem mostanában ő maga se tudja. A VIVA meg azóta gáz, amióta létezik. 5 éve még lehet, hogy ráncoltam volna a szemöldököm, de most egyik se hiányzik, már sosem néztük. Csak a Discovery csatornákhoz hozzá ne merjenek nyúlni!
A TV6-ot meg nem emlékszem, nagyjából egy év digis pályafutásunk alatt néztük-e összesen 5 percet.

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

(#602) daa-raa válasza Zscca (#595) üzenetére


daa-raa
(Jómunkásember)

Amikor bővítették a csatornák számát és a szolgáltatást, akkor nem emeltek. Most akkor miért kellene csökkenteniük az árakat? (Mikor a Digi-hez szerződtem 54 csatorna volt, most 61. Emellett bevezették a DVB-C-t is. Árat nem emeltek, pedig mindezekért szolgáltatói oldalról reális lett volna 15-30% emelés.)

[ Szerkesztve ]

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

(#603) ubbconfig válasza daa-raa (#602) üzenetére


ubbconfig
(fanatikus tag)

Egyetértek. Jó döntés volt a részükről, hogy nem a havidíj emelésével próbálták itt tartani ezt a 3 szutyok csatornát. Azok sokat kértek, nem szerződtek velük, az előfizetők nagy részét pedig így nem érte hátrány, ráadásul másik zenei csatornákkal pótoltak (én se szívesen láttam volna egy jan. 1-i emelést, mert az MTV meg Viva drágult :((( )

Más téma. Az LG 32-esemben nincs DVB-C, emiatt a digitális csatornákat hanyagolnom kell. A TV képe ennek ellenére is szebb, mint az előző T-kábeles analóg adásoké volt. Kérdés, hogy az olcsóbbik SD set top boxot érdemes-e megvenni a DIGI-től (nem nagy összeg), lesz-e akkora javulás minőségben? HD boxot nem tervezek venni, m1-m2-duna miatt feleslegesnek tartom. Aki ilyet használ, dobhatna pár infót

köszi :R

(#604) Nagy Zee válasza ubbconfig (#603) üzenetére


Nagy Zee
(újonc)

a 32-es LG-d nem full HD-s? Mert az SD boxnak akkor semmi értelme. Én épp ezért BÉRELTEM most HD boxot (havi 1000) de már telefonáltam a diginek hogy az 53 (nálunk ennyi van) digitális csatornak helyett jó ha 15-20 bejött... folyamatban van az utánajárás.

(#605) konrada válasza ubbconfig (#603) üzenetére


konrada
(fanatikus tag)

Nekem a HBO miatt van, de az olyan szutyok, hogy még az analóg is jobb a tv-vel.

(#606) ubbconfig válasza Nagy Zee (#604) üzenetére


ubbconfig
(fanatikus tag)

Nem fullHD-s, egy régebbi tipus (32LG2000), csak HD ready. Azért kérdeztem, hogy a box-al befogott digitális adások szebbek lennének-e a mostani analóghoz képest. HBO nem érint, nincs előfizetve.

(#607) atesz117 válasza ubbconfig (#603) üzenetére


atesz117
(fanatikus tag)

Hi!
Nekem az SD-vel is klasszisokkal jobb a képminőség, mint analógban volt ( 32" Samu LCD, HD Ready), bár én csak bérelem a boxot, mert így nem kell törődnöm a garanciával, ha elromlik, kicserélik "oszt jónapot".

Huawei Mate 10 Lite

(#608) ubbconfig válasza atesz117 (#607) üzenetére


ubbconfig
(fanatikus tag)

köszi az infót, valami ilyesmit vártam :K
Ha bemegyek a digi üfsz-re személyesen, esélyes, hogy helyben kapok egy SD boxot, vagy várólistás a dolog?

(#609) Laca19 (a) válasza ubbconfig (#608) üzenetére


Laca19 (a)
(fanatikus tag)

Én a helyedben HD-s boxot bérelnék. Az SD boxon nincsen digitális kimenet, így ugyanúgy analóg adást fogsz látni. Ha gyenge az analóg adásod, akkor biztos észrevehető különbség lesz majd a a box javára, de ha jó, akkor szerintem max a hang lesz jobb.
Itt van az SD box leírása.
Szóval HD-s boxnak nem csak az említett m1-m2-duna HD miatt van értelme, hanem van rajta HDMI kimenet: HD box

Amúgy nem tudom néztétek-e, de a Digi oldalán már fennt van fejletteb HD box is. Felvételre is képes USB-s eszközre, illetve lejátszani MP3-at, filmet USB-ről.
Technisat DIGIT HD4-CX

http://www.diesel.com

(#610) atesz117 válasza ubbconfig (#608) üzenetére


atesz117
(fanatikus tag)

Én bementem, kitöltötték a papírokat, aláírtam, kezembe nyomták a zsír új boxot, megkérdezték, hogy be tudom-e üzemelni (igen), és ennyi. Illetve még annyi volt, hogy másnap felhívott a szerelőjük, hogy sikerült-e beizzítani az eszközt. Egyébként csak azért választottam az SD-t, mert a HD-adás nem túl gyakori manapság ( eddig ), de ha jobban elterjed, bármikor ki lehet cserélni a kütyüt.( Bp. VI.ker. )

Huawei Mate 10 Lite

(#611) anrab válasza Laca19 (a) (#609) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

és mind a kettő HD box 32000ft.?

(#612) ubbconfig válasza Laca19 (a) (#609) üzenetére


ubbconfig
(fanatikus tag)

na várjunk...a digitális adások vételére alkalmas SD boxon analóg adást fogok látni? Itt nem csak a hangra, hanem a képre is gondolsz? Akkor mi értelme van? Mi benne a "digitális"? Engem elsősorban a képminőség érdekel, a hang kevésbé (az LG beépített hangszórói nekem elegendőek, DVD-re, mkv-re van más hangosításom, a TV műsorok hangja nem lényeg).

(#613) Laca19 (a) válasza anrab (#611) üzenetére


Laca19 (a)
(fanatikus tag)

Nem tudom, pár napja hoztam haza a "sima" HD Kaon boxot. Akkor még csak a Kaon-ról tudtam hogy létezik. Ennek is örültem, mert 2 hónapja járok ez után. Aznap olvastam el a használati útmutatóját a neten, és akkor láttam meg ezt az új HD boxot. De a neten sem írnak egyebet róla, hogy mennyi a bérlési díj vagy a vételára, illetve az ügyfélszolgálatosok sem említették, hogy ha HD-t kérek akkor válasszak hogy melyik kell.(persze akkor még nem tudtam hogy ilyen is van)

http://www.diesel.com

(#614) Laca19 (a) válasza ubbconfig (#612) üzenetére


Laca19 (a)
(fanatikus tag)

"Itt nem csak a hangra, hanem a képre is gondolsz?"
Persze, hiszen nézzél bele a leírásába, nincs rajta HDMI.
Talán zavaroktól mentesebb lesz a kép, talán pici minőségjavulás is lesz kép terén. De scart-on keresztül ugyanúgy analóg lesz a TV.

http://www.diesel.com

(#615) ubbconfig válasza Laca19 (a) (#614) üzenetére


ubbconfig
(fanatikus tag)

ok, köszi

(#616) anrab válasza Laca19 (a) (#614) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

viszont digitális képet lát, mivel a tv ujra digitális jellé alakítja a set top box által analóggá alakított digitális jelet, mivel a tv kijelzője digitálisan jeleníti meg a képet.
na, hogy össze hoztam? :DD

(#617) Nagy Zee válasza Laca19 (a) (#613) üzenetére


Nagy Zee
(újonc)

Üdv Laca! Én is hétfőn hoztam el a KAON-t, ha sikerül kicseréltetned akkor írd meg légszíves mert az engem is érdekelne. Amúgy sikerült minden adást megtalálni, magasabb frekvencia tartományban voltak. A minősége valóban jobb mint a sima analógé, még arra vagyok kíváncsi hogy nálad hány százalék az adásoknál az "S" (gondolom Signal) melletti érték?

Válaszokat előre is köszi!

(#618) konrada válasza ubbconfig (#606) üzenetére


konrada
(fanatikus tag)

Erre válaszoltam! A HBO csak magyarázat volt, miért van az Azona trutyi nálam.

Én azt csakis HBO-ra használom, és a 40"-os tv-n nem tartom jobbnak a képét, mint a jobb analóg csatornákét. Azaz az azon fogható digitálisért nem érdemes azt a kényelmetlen vacakot üzemeltetni. (Igaz, könnyen vagyok, mert nekem ott a DVB-C. :DD

(#619) BUMBI07


BUMBI07
(újonc)

Sziasztok!
Nagy gondban vagyok,van egy full HD-s Samsung LE32B530-as tv-m DVB-C tunerral
Finnországra állitva,/bár próbáltam már az összes országot/ ,Digi kábel előfizetéssel és nem talál csak 2 digitális adást.
Az HBO2 és HBO hungáriát,azt is kódolva.
Hol lehet a baj?
Nagyon lehangol mert minden ismerősömnek akinek hasonló(samsung) tv-je van már mind befogta adigitális adásokat minden gond nélkül,akár földi akár kábeles sugárzásról van szó. :O

(#620) kaszasz


kaszasz
(újonc)

Sziasztok!

Segítségeteket kérném.
Már majdnem végigolvastam az összes hozzászólást de mostmár teljes káosz van a fejembe.
Ma sikerült egy Technisat HD boxot beszereznem a Digitől. Sikerült mindent beállítani minden ok! Kivéve azt, hogy a HD adásoknál (M1, M2, Duna) váltakozik a kép 16:9 és 4:3 között. Logikát igazán nem találtam benne mikor csinálja, de az valószínű hogy az én hozzá nem értésem eredményezi. Próbáltam minden beállítást,de ha minden nem D-s csatorna jó, akkor általában a D-s csatornák képe csak középen jelenik meg oldalt vastag fekete csíkkal, nagyon jó minőségben.
Segítsetek, hogy ebben a formában jó-e, vagy csere vagy egy új lcd tv vásárlása vált aktuálissá.

Köszönöm

(#621) Nagy Zee válasza kaszasz (#620) üzenetére


Nagy Zee
(újonc)

Véleményem szerint több mindentől függ a dolog. Mekkora felbontást képes kezelni a TV-d? 1080i/p, 720p vagy 576p. Mert akkor úgy kell beállítani. Természetesen bekell lőni értelemszerűen ha 16:9-es tévéd van vagy 4:3-as akkor arra az értékre. És persze nem nonstop van ám HD-ben adás, annak ellenére hogy csatorna az HDben ad. Ilyenkor nyomsz egy info gombot a távirányítón, ami megjeleníti épp milyen felbontásban van, és látni fogod hogy nem mindig ugyanakkora. Ez lehet a váltakozás oka.

(#622) kaszasz válasza Nagy Zee (#621) üzenetére


kaszasz
(újonc)

Köszi gyors választ.
A TV 1080i állítottam boxot és a tv is. a tv 16:9-es és a beállításoknál ez van belőve mind a két eszközön.

(#623) Laca19 (a) válasza Nagy Zee (#617) üzenetére


Laca19 (a)
(fanatikus tag)

Hello!
Nem akarom kicseréltetni, csak megemlítettem, hogy van újabb box is már, ami felvenni is tud. Várpalotán erre is hónapokat kellett várni.Persze ha a felvevőset adták volna nem lett volna rossz.
A jelszintek 82% és 92%között mozognak.
A 354MHz-es frekvencián van 92%-on a jelszint, és ahogy emelkedik a frekvencia 858MHz-ig, úgy folyamatosan lecsökken 82%-ig, tehát itt a leggyengébb.

http://www.diesel.com

(#624) zhagyma válasza BUMBI07 (#619) üzenetére


zhagyma
(őstag)

Szia!

A Samsung B530-s TV Magyarországra állítva is aktív a DVB-C hardver, nem kell "trükközni" (digitális kábel -> gyorskeresés / teljes / manuális). Ha nem sikerül befogni a digitális csatornákat, akkor vedd figyelembe (ha jól emlékszem) az HBO/HBO2/HBO Comedy/Cinemax fizetős csatornák a legalsó DVB-C frekvencián vannak az m1HD-vel. Gondolom azért, hogy a rosszabb minőségű kábelezést is elbírja. Viszont a többi kicsit magasabb frekvenciákon van. Ha viszont a kábelezés jó, nem túl hosszú, csatlakozók szerinted kifogástalanok, akkor a DIGI ad be alacsony jelszintet a lakásba. Egyébként a többi TV / Analóg adás milyen?

(#625) BUMBI07 válasza zhagyma (#624) üzenetére


BUMBI07
(újonc)

Szia!
Sajna nekem a digitális csatornák közt nincs magyarország,csak az analógot lehet magyarra állitani.
Kipróbáltam egy sd boxal amit a digitől hoztam ki az fogja a digitális csatornákat,ugyhogy szerintem a kábelezés is jó.
Arra gondoltam megpróbálok egy szoftver frissitést USB-n hátha segitene. :O

(#626) anrab válasza BUMBI07 (#625) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

"Sajna nekem a digitális csatornák közt nincs magyarország,csak az analógot lehet magyarra állitani." :Y
amikor a csatikat keresed, lehet választani hogy antenna vagy kábeles. a kábelest válaszd és teljes keresést.
és én is úgy emlékszem hogy azt mondták ill. írták hogy a samun, Magyar o.-on is van kábeles keresés.
ez nem a szoft kérdése, de attól függetlenül megcsinálhatod.

[ Szerkesztve ]

(#627) BUMBI07 válasza anrab (#626) üzenetére


BUMBI07
(újonc)

Hát addig jutottam hogy Rákerestem az ÁSZF szeritni Városunkhoz tartozó frekikre rákerestem és végre talált is kb 26 csatornát,amiből kb 4 kódolt HBO,meg benne van 3 rádió,
meg a dupla csatornák.

(#628) anrab válasza BUMBI07 (#627) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

volt más is akinek így jött csak be. hogy miért már nem emlékszem, de zhagyma valahol ezt is leírta már.
a lényeg hogy megvan. :DD
lehet hogy ezután már legközelebb autómatikuson is bejön.
én vagy kétszer úgy jártam hogy rá volt dugva a számítógép és másfél óra keresés után annak a képe jelent meg.
ne kérdezd.....
kihúztam és utána bejöttek a csatik. még másfél óra. :DDD

(#629) zhagyma válasza BUMBI07 (#627) üzenetére


zhagyma
(őstag)

Meglesz a többi is. Nekem is van egy B530-s, ahol digitális / kábel / gyorskeresés segítségével kb 67 digitális csatornát talált úgy 10 perc alatt ...

(#630) anrab válasza zhagyma (#629) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

mi a külömbség a gyors és a teljes között?
még nem használtam a gyorst. ott is meg lesz ugyan úgy minden? vagy....

(#631) Laca19 (a)


Laca19 (a)
(fanatikus tag)

Észrevettem, hogy ennek a Kaon HD boxnak készenléti állapotban is langyos a fedele a jobb hátsó részen a szellőzőrácsnál. Gondoltam akkor nem 1-2 W lehet a fogyasztása standby módban. Google-val ezeket az adatokat találtam róla:
Power Consuption: MAX. 30W
Standby Power: MAX. 40W

Hát a standby mód nem a készenléti mód? Miért fogyaszt úgy többet?
De amúgy is, miért fogyaszt készenlétibe ilyen sokat, mit csinál, vagy nem értem.

http://www.diesel.com

(#632) zhagyma válasza anrab (#630) üzenetére


zhagyma
(őstag)

Szia!

Csak tippelni tudok. A gyors és a teljes keresés között paraméterekben nincs különbség. Semmit nem kell megadni. Ilyenkor a TV-nek végig kell próbálnia:

1. Minden kábelcsatotnát 868 MHz-ig (emlékeim szerint 108).
2. Minden csatornán az összes QAM modulációt.
3. Minden QAM muduláción az összes lehetséges szimbólumsebességet.

Ezután tudja a tuner detektálni a transport stream-t, amiből bizonyos időegység alatt kiolvasthatók az adott frekvencián sugárzott adók információs táblázatai(szolgáltató, név, stb).

Gondolom gyors esetben csak a jellemzőbb modulációkat és szimbólumsebességeket próbálja meg. Esetleg lehet időt nyerni az információs táblák kiolvasására biztosított időkeret minimálisra csökkentésével. Létezik egy minimum idő, aminél gyorsabban nem lehet csinálni minimális keresést. A Samu gyorskereső algoritmusa jó, amennyiben megfelelő a bejövő jelszint a TV-n, meg is talál mindent. Nyilván a legrövidebb, ha minden paramétert megadva manuális beállítást végzel.

(#633) Dot


Dot
(őstag)

Hali!
Hátha Ti tudtok segíteni! Valaki tv tuneren keresztül néz itt tv-t? Nekem ilyen a vétel!
Írtam TV tuner problémák topicba, de nemigazán tudtak segíteni! Most kb itt tartok.

élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!

(#634) anrab válasza zhagyma (#632) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

:R értem.
következő csatorna kerest majd a gyorson végzem, és ha lesz említésre méltó dolog akkor beírom.

(#635) johnny65


johnny65
(újonc)

Ugyanaz a készülék, ugyanaz a digitális csatorna T-Home-nál
tökéletes, Digi-nél darabosodott, zanzásodott, fakó volt.
Mitől lehetett?

Készülék: Sony Bravia KDL-32W5500

(#636) johnny65 válasza johnny65 (#635) üzenetére


johnny65
(újonc)

A természetfilmeket néztük, ahol
spéci a felvételhez használt apparát, illetve sport adókat,
ahol gyors mozgások is előfordulnak. Ez még kimaradt előbb .

(#637) McLaca válasza Laca19 (a) (#614) üzenetére


McLaca
(PH! addikt)

Azért ne vidd a málnásba a topictársat... a jel analóg volta kizárólag a SCART kábelen lesz analóg, a box és a tv közt, az a szakasz pedig nem kifejezetten érzékeny a zavarjelekre, nem úgy, mint a több km koaxon utazó analóg jel. Ergo a boxig digitálisan érkező kép a tv-re scart-on átlőve nem lesz (láthatóan) rosszabb, mint HDMI-s csatlakoztatásnál, feltéve, hogy jó dekóder van a boxban. Olyan képminőségre kell számítani, mint egy DVD lejátszónál. Persze ha a TV dekódere jobb minőségű, akkor számíthat a HDMI. Ki kell próbálni. :)

A képminőség viszont nem attól lesz jó, vagy rossz, hogy analóg-e, vagy digitális, hanem hogy az eredeti jel mennyi torzulást szenved, mennyi zavart szed össze. A digitális jel is veszíthet annyi információt, hogy csak sakktáblamintás színes kockákat látsz a képből (míg az analóg ilyen esetben csak picit szemcsés, de látható lenne), tehát pusztán a szóért (hogy digitális) még nem kell lehidalni (főleg, hogy rengeteg hátránya van a digitális jelnek az analóghoz képest, kezdjük azzal, hogy a színinformációk felét az MPEG2/4 kódolás kapásból eldobja... mert ha nem tenné, igen nagy sávszélesség igénye lenne. Persze nem feltűnő a szemnek a dolog, de ha már a "digitális" szó hallatán jobb lesz az életérzésünk, akkor halljuk meg azt is, hogy a digitális jel csak halovány mása az analóg teljes képi információnak, :D elsődleges előnye pedig a zavarmentessége, tehát ezért lehet jobb minőségű, nyugodtabb képet elérni vele.)

kaszasz: a 4:3 arányú adásokat nem fogod 16:9-ben látni, legalábbis alapbeállításon, és ez így is jó (kétoldalt fekete sáv), kivéve, ha összenyomott fejeket akarsz látni... Aránytartó a kép, ha 4:3 az adás, akkor oldalt fekete sáv lesz, ha 16:9-es, akkor kitölti a képernyőt.

Laca19 (a): hülyeséget írtak. Még a 30W is sok. A melegedés meg azért lehet, mert trafós a tápja, nem pedig kapcsolóüzemű. Max. 10W lehet a készenléti fogyasztása, de még ezzel is sokat mondtam, mert egy 23 éves videó fogyaszt 12W-ot trafós táppal készenlétben, egy mai meg se kapja a CE minősítést, ha ennyit kajál. Kérj kölcsön (vagy vegyél) egy fogyasztásmérőt, nézd meg vele.

johnny65: mondjuk úgy lehetséges, hogy két tök különböző szolgáltatóról van szó, és teljesen másképp jut el hozzátok a jel.

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

(#638) Laca19 (a) válasza McLaca (#637) üzenetére


Laca19 (a)
(fanatikus tag)

Szia!

A fogyasztásra: több oldalon is megnéztem, mindegyik ezeket adja meg. Persze ettől még lehet,hogy egy oldal adott meg hibás adatokat, és a többi oldal meg elterjeszti/egymásról másolja a valótlan adatokat. Az általad említett 10W érzésre biztosan megvan, hiszen a h.mozimra írnak 2W készenléti fogyasztást, pedig annak teljesen hideg a fedele, ennek a boxnak pedig az egész fedele langyos illetve a jobb hátsó része melegebb. Ilyen melegedést mai eszközön készenléti állapotba nem tapasztaltam. A 2x éves GoldStar (LG) VHS videomnak van ekkora hőtermelése készenléti módban.

1-2. bekezdésre: ezzel teljesen tisztában vagyok. Csak szúrja a szememet, hogy egy LCD-hez, ami a digitális jelet szereti ahhoz veszünk egy digitális adást, ami legvégül analóg módon csatlakozik a TV-hez. De lehet csak nekem furcsa. Bár nem hiszem, mert ezt a UPC is eljátszotta anno, hogy csak a drágább csomaghoz adtak HDMI-s boxot, akkoriban ezen volt is rendesen felháborodás. Szerintem jogosan.
Meg szerintem arról sem szabad elfelejtkezni, hogy most már többféle LCDmonitor van, amin megtalálható a sok analóg bemenet is, mint egy TV-n. De azért ezek nem a legjobbak, itt egy scart és egy HDMI között ég és föld különbség lesz.

http://www.diesel.com

(#639) dexter72


dexter72
(újonc)

Sziasztok!

Engem is érdekel az új hd box. Olvastam a leírását, és abban az szerepel , hogy csak a fat32 rendszert ismer a külső merevlemeznek. Ha jól tudom, akkor csak 4gb lehet maximum méret. Mennyi műsort lehet tárolni ekkora helyen?

Üdv
Csaba

[ Szerkesztve ]

(#640) forrest85 válasza dexter72 (#639) üzenetére


forrest85
(senior tag)

Pár "dokumentum film." avi-ban :DD :DDD

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez! Szebb jövőt!

(#641) wlantal válasza kaszasz (#620) üzenetére


wlantal
(tag)

dexter72
Fat32 max 32GB-t kezel.

kaszasz
Az lenne a kérdésem,hogy ezt az új Technisat-ot bérled vagy megvásároltad?
Ha vetted akkor annyi volt az ára mint a másik Hd box-nak azaz 32 ropi?
Ügyfélszolgálathoz vagy a digi központba kell bemenni a cuccért?

Ahol lakok itt digi kábel van a 8. ker pereme, de a digi a 10.kerbe sorolja a lakhelyem így remélem a DVB-C itt is működik.

[ Szerkesztve ]

(#642) Laca19 (a)


Laca19 (a)
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Akinek Kaon HD boxa van az tapasztalt olyat, hogyha HD csatornára vált akkor sokszor lassabban jön be a kép? Hang van, de a kép először csak feketeség, majd egy idő után bejön hozzá a kép is. Ez csak a DigisportHD és a DunaHD-n jelentkezik, de nem mindig. Van úgy hogy 1-2 mp alatt bejön, de van úgy hogy elég sok idő kell neki, mire képet is ad a box, olyan mintha lassú lenne a box azokon az adókon amiken talán nagy sávszélességet használnak. m1 és m2HD-nél nem jelentkezik ez.

http://www.diesel.com

(#643) dexter72 válasza Laca19 (a) (#642) üzenetére


dexter72
(újonc)

Szia!

Nálam is ugyanez a helyzet

(#644) WonderCSabo válasza wlantal (#641) üzenetére


WonderCSabo
(PH! félisten)

Elvileg igen, gyakorlatilag nagyobbat is meg lehet FAT32-re formázni.

Viszont a max. fájlméret 4GB.

Szerk.: További infó itt.

[ Szerkesztve ]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#645) attesz_32


attesz_32
(kvázi-tag)

Elõzetes hírek szerint készül a DigiTV HD szolgáltatása. A 12-es és 13-as TP-n körülbelül 3-8 HD csatorna indítását tervezik. Folyamatos tárgyalások folynak a következõ HD adók indításáról: Discovery HD(magyar is), National Gegraphic HD(magyar is) ProTV HD, Filmbox HD, DigiFilm 1-2-3 HD.

Erről olvasott már valaki? Vagy valaki tud valamit ezzel kapcsolatba?
Amúgy innen ollóztam ki:
http://www.digiportal.hu/news.php?item.18

(#646) anrab válasza anrab (#634) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

megtörtént a gyorskeresés:
beállítottam hogy kábeles keresés.
kikapcsoltam hogy analóg csatornák keresése.
a keresés kb. egy óra hosszat tartott.
megtalált 63 analóg csatornát! :DDD
semmi mást.

(#647) anrab válasza attesz_32 (#645) üzenetére


anrab
(PH! addikt)

kíváncsi leszek mennyit fognak kérni érte.
vagy hozzá rakják a HBO és társaihoz?

(#648) Laca19 (a) válasza dexter72 (#643) üzenetére


Laca19 (a)
(fanatikus tag)

Hát akkor úgy tűnik ez ilyen lassú box. Vagy csak mindkettőnké ugyanolyan hibás lenne? Arra elég kicsi az esély. Azért jó lenne ha más is jelezné, hogy tapasztalt-e ilyet.

attesz_32
Ez a téma most újból elő került valahol? Csak azért kérdem, mert amit linkeltél mintha 2 éves hír lenne.

http://www.diesel.com

(#649) zhagyma válasza anrab (#646) üzenetére


zhagyma
(őstag)

Érdekes ez a Philips TV ... :F Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a Samu esetén a DVB-C gyorskeresés kb. 10 perc és megtalál mindent.

(#650) wlantal válasza WonderCSabo (#644) üzenetére


wlantal
(tag)

Igazad van.

Koszonom a helyesbitest.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.