Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz WOT-H-A-C #94052 üzenetére

    Szívesen! :) Egyébként felkerült youtube-ra is szétvágva a teljes stream adás, ha valaki lemaradt volna róla bele lehet tekergetni. Tervezek majd még egy rövid összefoglaló vidit (~5-10 perc) a Diablos eseményekről azoknak akik nem szeretnek olvasni vagy nincs idejük mindent végignézni.

    Egyébként két fontos dolog okoz itt problémát:

    A Diablo 1-gyes retro pálya csak 1 hónapig lesz elérhető... Ez szvsz felháborító, de egyelőre ez a tényállás. Ha elérhető lenne egész évben és nem csak januárban, akkor már egy fokkal jobb lenne a helyzet. A másik probléma az, hogy ugyanazokat a D3 asseteket használja, csak a 4 bossra készültek új modellek... A skillek is ugyanazok a D3-as skillek lesznek. Ez így csak részben fogja hozni a D1 feelinget, valószínűleg csak a pixelesített grafikai filter és a régi hangok idézik majd fel az első részt, no meg a 8 irányú mozgás. Úgy érzem kiforratlan lett ez az anniversary pálya így nem csoda, ha csak évente egy hónapra lesz elérhető.

    A másik csalódás a Necro.
    Nem maga a kaszt, hanem az, hogy eddig a Diablo történetében az új karakter mindig új kiegészítőt jelentett. Elérte a Diablo szériát is a DLC-k szele és ez nem tetszik sokaknak. Egyébként még ezzel sem lenne gond, ha nem 2017 H2-re ígérték volna, hanem mondjuk Q1-re. Főleg úgy, hogy már a 2012-es game fájlokban is benne volt a Necromancer, volt róla videó is youtube-on de nem találom már sehol (valószínűleg a Blizz leszedette, ha mégsem valaki linkelje be plz). Anno Jay Wilson sem tagadta a Necro létezését, így ez valószínűleg egy talonba tett project.

    Szóval összességében nem azzal van baj amit kaptunk, hanem ahogy kaptuk.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák