- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamu telefonok
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz Bennyboy #94850 üzenetére
Számtalan emberke van ezzel így, de még így is sokan több időt öltek a Diablo háromba, mint más játékba. Szóval azt gondolom, hogy megkaptuk a pénzünkért a szórakozást. Talán a Necroval még újítanak/frissítenek egy kicsit a játékon de szerintem közel sem lesz olyan hosszú életű játék mint a WoW, vagy a még most is valamennyire népszerű D2. Ez ilyen nincs ezzel gond.
MegalodonS: Amúgy meg ott hagyhatnád az egyszemélyes klánodat és a mindenkit segítő szerepből felavanzsálhatnál a <HE> klán stabil tagjává!! Szezon elején kell kicsit megtolni, a végén meg kicsit meghúzni és hidd el meglesz a jutalom!! jah és persze Pitti-t nem csak Hungary chaten olvashatod, hanem direkbten klánchaten is!
[ Szerkesztve ]
-
czpitti
senior tag
válasz Bennyboy #94850 üzenetére
Igen emlékszem az átalakitott twister kardra is.Semmi lényegeset sem hozott akkor a játékba Nem hoznak uj seteket a játékba.Minek?hogy a régieket kukázzuk?Elég ha azokra kitalálnak valamit,plusz egy-két jol eltalált item ( mint pl a barber lett volna ha el nem baxxzák ) és lenne a játék megint játszhato a kovetkezo szezonig.A sok aproság hasznosabb lenne és konnyebben kivitelezheto mint komplett uj dolgokat kitalálni.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Cadal
őstag
b@aaszameg, annyit frissítgettem az összefoglalót, elb@szódott!! ne nyissátok le a nyilacskát!!! Ezt hogyan csinálom meg... nincs backupom!!
-
kökény
aktív tag
Én is azt hittem jön minden a nekrón kívül, akkor ez eléggé trén volt kommunikálva, ha itt is többen félreértettük.
-
mpierre
veterán
De. Csakazér'is!!4négy!
Ez most olyan, mint a jó politikus. Minden kérdésre ugyanazt a választ adja...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
shotika
őstag
Pedig ez a játék ordít valami karater DLC-ért. Mondjuk lenne 3999 ft egy plusz karakter, 2 slottal. Hogy mennyire érné meg a cég részéről, az első DLC után többet lehetne tudni. De felőlem árulhatnak plusz ládahelyet is. Max kiadnák egy pár fős (akár külsős) csapatnak a munkát.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
MegalodonS
őstag
Hozzatok,''HE'' klanba??? Na az erdekes lenne,en nem vagyok jo jatekos,csak jatszogatok Amugy Pitti fel sem venne
Tetszik amit az osszefoglaloval csinaltal,szerintem az azonnali kerdesek oraja topicban varnak szeretettel
-
mephi666
nagyúr
válasz shotika #94860 üzenetére
negró után lesz itt még új karakter leginkább egy sokoldalú alakváltó/elementalista/support druidára gondolok... wirt falábába mernék fogadni, hogy 5 éven belül jönni fog
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ellia
addikt
Valószínű következő season-ban jön az armory aztán az azt követőben a necro. Igazából igaz amiről ment a diskurzus tegnap ez lesz a logikus.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Szerintem az az alapvető probléma, hogy a necro kivételével ezek marha pitiáner dolgok. Mégis mekkora erőfeszítésbe került volna nekik belerakni a javításba azt a rohadt armory-t? PTR-rel is szórakoznak hónapokat, hogy az utolsó napokban szétnerfeljenek addig békénhagyott buildeket. Még most is azt mondom, hogy új kieg lett volna logikus lépés új acttal, új kaszttal, meg a többi mellékes extrával, mint az armory. Na mindegy...
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Bennyboy
őstag
A D3-on már szerintem nagyon kis csapat dolgozik már jó ideje. Ezért nem jön hozzá érdemi content (számomra a necro sem az, persze ettől még megveszem majd). A srácok már a 4. részt hegesztik de abból amire lesz valami az még nagyon messze van.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
shotika
őstag
válasz Bennyboy #94865 üzenetére
Szerintem fölösleges a 4. rész. A DX11-el elég jól összevarrták a kinézetet, farmolós játékból meg van elég, illetve azt most is jól hozza a D3, csak legyen több tartalom.
És egyébként sem biztos, hogy egy 4. epizód annyira jól tejelne. A Valve se véletlenül ül a Half Life címen már tizenx éve.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
prokxy
veterán
Vmi infó, h ma lesz-e d1 dungeon?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
reelc
veterán
válasz Bennyboy #94867 üzenetére
Nem minden álom válik ám valóra, amiben hiszel.
Dehogy foglalkoznak a Diablo 4-gyel. Az még nagyon távlati dolog.
Viccet félretéve, az utóbbi 1-2 évben több Diablo szériában fontos szerepet betöltő ember hagyta ott a céget, Nyilván nem azért, mert már dolgoztak a 4-iken. Lehet únták már a patches dolgokat, hogy nem volt igazi kihívás számukra.(#94869) prokxy: Elvileg a patch hozza. Türelem. Nem tudom mikor van karbantartó nap, talán akkor.
Igazából aki Diablo 1 feelingre vágyik, az Diablo 1-ezzen.Véleményem szerint nem egy nagy kaland, végig lehet hamar menni rajta. Először azt gondoltam, de rossz, hogy csak januárban elérhető. De PTRen végigvittem, és utána már nem bántam, hogy korlátozott. Nem hiszem, hogy sokan visszajárnának, ha állandóan elérhető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Játékfejlesztésben dolgozom és semmi más konkrétumot nem tudok csak azt, h már készül. Hogy ki hiszi el vagy nem az nem az én dolgom. Én csak megosztottam veletek. Egyébként meg teljesen érthető, hogy már elkezdték fejleszteni, amire abból lesz valami az még vagy 5 év blizzt ismerve.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
reelc
veterán
válasz prokxy #94871 üzenetére
Majd kijavít valaki, ha rosszul emlékszem... de mintha lett volna már olyan is, hogy késő este aktiválódott a patch. Szóval lehet jobban jársz, ha holnap délutánra várod, hacsak nem vagy éjjeli bagoly, és nem kell korán kelned.
A szezonkezdés-zárás szokott fix 17:00 lenni. A patch pontos idejét nem szokták közölni (de jellemzően szezon kezdés előtt 2 nappal).(#94872) Bennyboy: Az, hogy hiszel valamit vagy tudod, 2 külön dolog. Ha nincs egy nagyon bennfentes Diablo fejlesztő ismerősöd, aki elárulta, hogy már dolgoznak rajta - akkor csak hiszed. De nem tudod.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Phausto #94874 üzenetére
Még egy élő visszaszámlálót is összedobtak.
Amúgy az Összefoglaló tetején írják ebben a topikban: Season 9 kezdete 2017 január 06 17:00
-
Phausto
tag
Hülye kérdés: D1 event-nél van mentés? Úgy értem hogy 1 session-ön belül kell végigtolni? Vagy ha kiléptem, kezdhetem az elejétől?
-
Rison77
senior tag
Boxon már live a patch. Konzol exkluzivitás blizzard komolyan? Azért valami infót lökhetnének ha valami probléma van.
-
JSaN
addikt
-
khirill
aktív tag
a legbosszantóbb, h kuss van... lapítanak mint szar a fűben...
persze forr a bnet fórum...
ezen bevisítottam:
"Really nice improvements that were long due. Thank you for the updates like dying gear with Myriam and attacking enemies in air."[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
reelc
veterán
válasz khirill #94880 üzenetére
Nyugalom, továbbra is ezt tudom mondani.
Senki nem mondta, hogy a patch egyszerre jön minden platformra. Amúgy az USA a múltkorit is hamarabb megkapta.
Amúgy 1 éve szerdán éjfél előtt pár perccel élesedett a patch az EU régióban.
Persze nincs rá garancia, hogy most is.
De hátha meglehet előzni még jópár bosszankodó kommentet.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
-
prokxy
veterán
Srácok, D1-et honnét tudnék beszerezni?
Vagy vki eladja nekem?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
dargelot
senior tag
Patch hogy mikor nincs konkrétum. Általában szerda, de hogy ma jön nem 100%, mint sem, hogy még kora este. Lehet, hogy csak késő este, esetleg holnap hajnal. Akkor sem lehetne egy szavunk sem, ha a season kezdéssel együtt jönne. Egy szó mint száz, ingame is sokan mondják, hogy hol van már a patch??? x10 kérdőjel. nagy eséllyel ma, de hogy pont mikor nem tudni.
-
mephi666
nagyúr
...blizznél szerintem péntekig fognak pecselni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Cadal
őstag
válasz proci985 #94881 üzenetére
Köszi, mire ideértem a géphez a TG topikban való siránkozásom után a srácok helyrerakták a dolgokat.
-
shotika
őstag
Amerikain már éles a patch.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
most kezdtem a játékot és két kérdésem lenne:
az 1. hogy lehet-e valahogy xbox one controllerrel játszani a pc-n?
a 2. ha hardra állítottam a nehézséget akkor azt később vissza lehet venni? hardon mennyire nehéz a játék? bírható?köszi
-
mpierre
veterán
-
Phausto
tag
Közben PS4-re is megjött 7 óra körül. Az asszonnyal már végig is toltuk a D1 event-et!
-
JSaN
addikt
Ma nem alszok mig ki nem akasztom lvl1rol.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest