Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz pluhi #83470 üzenetére

    Kerdes.. szerintetek teszteli Blizzard a lehetseges / evidens buildeket..? Vagy kizarolag PTR eredmenyekre hagyatkoznak..?
    arra gondolok hogy pl most az Uliana monk meg a Hota barbar kb viszonylag teljesen fix build.. konkretan minden slotra es a kjubba is megvan hogy minek kell lenni.. nincs varia korulotte, ami ami, az az..
    Szoval Blizzard teszteli vajon mikor megalkotja az uj mechanizmust meg az itemeket hogy megis ez mit fog vinni szoloban..? Vagy cska PTR-re kinyomjak hadd probalkozzon a sok user aztan valahogy majd finomhangoljak..

    Peldaul volt az a barbar ov vagy bracer ami a WOTB osszes runajat egyszerre adta volna.. na azt vegul tul opnak tartottak es nem kerult be pedig PTR-en volt.. azzal tolna most minden hota barbi a szolo 90-et gondolom..

    Azert kerdem csak, mert latszolag eleg jol belovik a GR tetejet. patchenkent / seasononkent kb folyamatosan emelkedik a top GR szint, es korabban a 45, meg a 65 meg most a 75 is kb eleg jol beallt.. szoval hogy lehet az hogy senki nem volt kepes olyan brutalis buildet osszerakni hogy pl szolo 100-at nyomjon.. hajlamos volnek azt hinni hogy azert Blizzard tudja mit csinal es kb be van love a gyeplo hosszusaga, es van valahol egy high level plan hogy a GR100 az kb majd a kov season utani patch-nel lesz "elerhetove teve" a jatekosok szamara..

    Csak elmelkedem.. de erdekelne ki mit gondol hogyan mahinalnak ezek a hatterben.. ha egyaltalan.. :F

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák