Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bahama

    aktív tag

    Pár gondolat az új DH setről és másról.

    Az első és legfontosabb, hogy gynegébb mint a marauder. Nem próbáltam még minden beállítást, de több fajta fegyverrel, meg elementállal is mentem, 85 disciplennel, dead man tegezzel, de azonos fegyverekkel, a marauder erősebb.
    Kb olyan 5 GR szinttel. Nem azt mondom hogy rossz, mert pl a dmg reduce az nagyon hasznos rajta, de pl elvesznek az állataid amik tankolnak, nem kapod meg az összes buffot tőlük. Még adok neki 1-2 próbát, de szerintem sokkal macerásabb, és gyegébb is.
    Kb úgy lenne ok ha disciplinenként nem 10% hanem 15-20 között kapna bonust a multi.

    Viszont a blizz-con gyűrű nagyon durva. Főleg a marauderhez. Ugye DH-nál 4 elementál ág van. És mire szépen átpörög a másik 3 (ami egyébként 5 helyett 6 sec [ezt sem tudta megszáűmolni a blizz...]) addig pont lejárnak a CD-k az állatokról és a punishmentől is, és valami eszméletlen pusztítást lehet végezni. A SOJ instant bristone mellet.

    A régi naty szett meg jópofa lett. De még T6-ra sem nagyon ajánlanám, főleg hogy 6 darab kell a dmg-hez.

    1. nekifutásnak ennyi, bár ezeken még úgyis változtatnak.

    Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

Új hozzászólás Aktív témák