Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sárpac

    nagyúr

    válasz granini #68782 üzenetére

    Az a része szerintem megszűnt, de volt! :DDD
    A másik meg, miért is adja meg wizzel pár újrarollozás után a kívánt rollt? Mert az az algoritmus ami folyamatosan figyeli a bejegyzett azaz loggolt accok karaktereit kvázi összezavarodik.

    Miről is van szó. Tapasztalatok alapján a saját teóriám:
    Nos aki rendszeresen játszik az megfigyelheti, hogy minden komolyabb patch után hirtelen megnő a trifekta gyűrűk, amulettek, kesztyűk stb. azaz jó itemek száma egy két három napig, aztán szépen leül és hullik a sok szar. Miért is lehet ez? Azért mert azt a log fájlt amiben az accokhoz tartozó karik lootjait mérik kinullázódik nincs mihez hasonlítani(a blizzféle zseniális PRNG-nek). Egy idő után mikor már sok kari ugyan azt az összeállítást használja, szépen a háttérben leveszi egy egy affix esélyét (közben folyamatosan jegyzi is) amennyiben az túlontúl megdobná az adott karaktert. Tehát az esély megmarad de minimális. Mi történik ha ezt az itemet átadjuk egy másik karinak? Nos abban az esetben a main stat nem fog stimmelni sőt egy tegeznél egyéb más tulajdonság sem, mivel egy wizz vagy wd aligha profitál + ebből a (PRNG által bejegyzett) affixból gyakorlatilag pár újrarollozás után beadja a max vagy max közeli értéket.
    Szóval ha esik egy jó item amin egy dologdot kell újrarollozni, hogy tökéletes legyen pár próbálkozás után, azt szépen adjuk oda egy olyan karinak aminek más a main statja és lőn bódogság! :D
    Megjegyzem ez elsősorban chc, chd, as illetve primary és secundary skillekre igaz, a tőbbi sajnos kevésbé befolyásolható így, de ezek igen.

    [ Szerkesztve ]

    Alapfesz alatt a maximumon túl!

Új hozzászólás Aktív témák