Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Kissé elpörgött itt a tegnapi szerver lag hsz-ek között a dolog, így megkérdezném még 1x:

    Szerintetek elképzelhető, hogy a Akkhan set bónuszát megváltoztatják idővel?

    Azért kérdezem, mert így 150 óra után elkezdtem matekolni és az jött ki, hogy gyakorlatilag felesleges ez a szett nekem - gyakorlatilag szerintem a legszarabb 70es 4/6os bónusz a Crusaderé -, plusz a tankolási képességei is elég gyengére sikerültek - dpssel annyira már nincs gond, játékban 1,4 mill +70% Holy dmg - , így lehet inkább egy másik kari felé fordulnék.

    A bugos skillekkel - Akarat, meg a HCs halált okozó Iron Skin + Laws of Justice, Sweep Attack stb. - még együtt tudnék élni, s nem is vagyok az a típus, aki egy item nerfje után új karaktert kezdene - pl blizz fórumán aki a Blade of prophecy rossz tooltipje után közölte, hogy akkor szar a class és inkább reroll wizzre :DDD - viszont ~12 évnyi healerkedés - ahol lehetett paladinnal - után kissé hasztalannak érzem a csak DPS karit, lévén túl sok buffot nem igazán ad, tankolni még tudna a thougness miatt, de a skillek sz*rok hozzá - 20 sec a Provoke/Judgementen -.

    Szívem szerint visszatérnék a Monkomhoz - ott látok fantáziát a szettekben is, mint hosszabb távú cél - bár a Camera Shake még mindig rohadtul zavar a gyorsabb ütéseknél.

    Gorneck23: Nekem a Crusader setből esett egy 2 db fejes, 1 gatya és 3 cipő. A cipőkre mindig minimum STR került, az allres luxus, gatyán ha jól emlékszem nem volt socket, a fejeseen se CHC se allres. Nekem inkább azzal volt a bajom, hogy 3 karakterrel is 69 90%on dobott legendaryt. (Így az utolsó karikat inkább bountyval húztam fel mobölés és ládanyitás nélkül) Ettől függetlenül szerintem a random + smartloot eredménye. (pl az is, hogy átloggoltam a monkra pakolászni, majd mentem egy kört a Crusaderrel és dobott egy Fire reses monknak való övet. Hasonló volt a barbárommal is, ott is matattam, majd Crusaderrel egy kör és kaptam a Bul Kathos mighty weapont az arcomba :DDD)

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák